Bronak Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 Chtěl bych se poradit. Zda někdo už na 206 dodělával centrální zamykání všech 5 dveří. Rady typy a hlavně jaký typ koupit aby to fungovalo. Citovat
JuloI Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 Ked si to ides robit sam, je to cele na tebe ako a z coho si to urobis. na 206 som to nerobil ale na favorite som si to spravil. a fungovalo to bez chyby. Prva vec je ci si chces kupit orginalne diely centealneho odomykania z peugeotu, alebo pouzit urcite lacnejsiu variantu- univerzalene. Citovat
Bronak Odesláno 11. leden 2010 Autor Odesláno 11. leden 2010 tak já jsem přemýšlel spíš o univerzálním http://www.9000.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=30&vypis=popis#zalozky je to na 5 dveří. nevím jaká je spolehlisvost. Citovat
JuloI Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 Presne take nieco som si daval ja vtedy. a hovorim, nemal som jediny problem. Brat take daval na Renault thalia a takisto mu to funguje uz 4 roky bez problemov. Treba to len precizne namontovat. dobre umiestnit, vsetko dobre podotahovat a zaistit, ono sa to dost silno myka pri odomykani/zamykani. kable do prechodky aby sa pri zatvarani dveri nestrihli, kable zbytocne neskracovat. Citovat
Bronak Odesláno 16. leden 2010 Autor Odesláno 16. leden 2010 Nevíte jak zapojit na centrálu na 206 všechny 4 blikny ? Když odemknu auto tak mi to blikne 2 v pařádku ale když ho zamknu tak mi to pořád bliká a nepřestává . Hodil jsem to na všechny 4 na výstražnej čudlík Citovat
misacekk Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 tam by jsi měl mít 2 kabely aby jsi to zapojl na každou stranu zvlášt a ne na tlačítko výstražných Citovat
Bronak Odesláno 25. leden 2010 Autor Odesláno 25. leden 2010 jo od centálu vedou dva kabely leé a pravé blikny . ale kam je mám zapojit pdo páčku to nejde proože ta je pod proudem jenom když tam jsou klíčky v zapalování Citovat
georgus Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 No to musíš připojit přímo na kabely k žárovkám. Z páčky / trojuhelníku vedou dráty ještě do časovače / BSI, který právě dělá to blikání, takže to musíš zapojit až za časovač / BSI. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.