Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ked si to ides robit sam, je to cele na tebe ako a z coho si to urobis. na 206 som to nerobil ale na favorite som si to spravil. a fungovalo to bez chyby.

Prva vec je ci si chces kupit orginalne diely centealneho odomykania z peugeotu, alebo pouzit urcite lacnejsiu variantu- univerzalene.

Odesláno

Presne take nieco som si daval ja vtedy. a hovorim, nemal som jediny problem. Brat take daval na Renault thalia a takisto mu to funguje uz 4 roky bez problemov.

Treba to len precizne namontovat. dobre umiestnit, vsetko dobre podotahovat a zaistit, ono sa to dost silno myka pri odomykani/zamykani. kable do prechodky aby sa pri zatvarani dveri nestrihli, kable zbytocne neskracovat.

Odesláno

Nevíte jak zapojit na centrálu na 206 všechny 4 blikny ? Když odemknu auto tak mi to blikne 2 v pařádku ale když ho zamknu tak mi to pořád bliká a nepřestává . Hodil jsem to na všechny 4 na výstražnej čudlík

• O 2 týdny později...
Odesláno

jo od centálu vedou dva kabely leé a pravé blikny . ale kam je mám zapojit pdo páčku to nejde proože ta je pod proudem jenom když tam jsou klíčky v zapalování

Odesláno

No to musíš připojit přímo na kabely k žárovkám. Z páčky / trojuhelníku vedou dráty ještě do časovače / BSI, který právě dělá to blikání, takže to musíš zapojit až za časovač / BSI.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...