Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

pomaly začínam špekulovať čím sa začnem baviť od jari a napadlo ma aj prefarbenie interiéru. Momentálne tam totiž mám zvláštnu kombináciu, ktorá ani neviem ako mohla koho napadnúť: dvere, sedačky, palubovkavo farbe čierna - tmavo modrá. Stĺpiky, strecha svetlá sivá. Exteriér medená oranžová....

Dosť divné. Preto by som to chcel trošku zjednotiť a to najlepšie tak, že namiesto tej tmavo modrej dať takú istú sivú ako stĺpiky a strecha.

Moja otázka je, dá sa toto vôbec nejako dosiahnuť (okrem výmeny všetkého z iného auta)? Posielam fotky pre lepšiu predstavu.

Odesláno

sorry za plagáty :D

no ide o to, že prečalúniť to by asi nebola šanca. Okrem toho neviem či sa môže dávať ďalšia vrstva koženky cez air bag (spolujazdca), preto by ma zaujímalo či by sa to dalo nejako prefarbiť/striekať alebo je to len taká moja utópia? :myslim

Odesláno

to modre to je len farbene alebo je to čalunene?? ked to chceš prečaluniť tak si mylsim že keby strhneš to modre a namiesto toho to natiahneš tak by to nebol taky problem pre ten airback.....a ked to chceš striekať a je to koženka tak to bude trošku problem(neviem či sa to nebude olupovať)..a ked je to neaka textilia tak to prestriekať pojde určite, a ked je to len modry plast tak to je to najednoducheš to len dobre odmastiš nastirkaš primrom (sprej zvišujuci prilnavosť farby na plast) a potom to prestriekaš farbou akou len chceš a popripade to ešte prestriekaš bezfarbým lakom

Odesláno

valig: no ni je to celkom tak. Z blízka by si videl, že to až také \"ako nové\" ni je :) Hlavne na tom air bagu je už vidno okraje a na spodu to tak trochu akoby začína praskať...

Radek: jj, dokupovaná. Celkom pekne sedí, ale to nasadzovanie je celkom fuška...ináč teraz by som už namiesto tejto išiel radšej asi do tohoto: http://tuning.autodoplnky.cz/isotta/potahy-volant/isotta-potah-volantu-classic-kuze-cernosedy-peugeo-s789938 tam sú vyriešené aj tie ramená.

winco: neviem presne čo to je....na dverách je to pomerne tvrdé a vyzerá to ako plast, no na palubovke je to ako guma s povrchovou úpravou. Najlepšie je to vidieť nad budíkmi - tam sa ten oblúk dá pomerne stláčať a ohýbať

dá sa aj guma nejako kvalitne prefarbiť?

Odesláno

tak určite všetko sa da skus behnuť do neakych farby laky a skus sa tam popýtať neakeho človeka čo tam predava ale tak aby tomu aj rozumel:D

Odesláno

Jasne ze sa to da prestriekat, vsetko sa da prestriekat... ale ked chces, aby to vyzeralo paradne, pocitaj s tym, ze pojde palubka von z auta, prerobit tapacire a stlpiky nie je problem vobec, bud cestou kozenky alebo striekania.... na fore je striekany interier 206 aj komplet kozenkovy interier 206, inspiracia dobra...

....ak by si tu pristojovku chcel striekat v aute bolo by to vela zakryvania a lepenia, ale zalezi to na tom ako moc sa tomu chces venovat...

...a kozenku cez airbag urcite neodporucam, je to blby napad, pochybujem ze kozenka presla nejakymi skuskami na tieto ucely a znizovat bezpecnost auta na ukor vzhladu sa mi nepozdava...tolko moj nazor...

....kazdopadne ta modra je tam hrozna, ten volant vyzera velmi velmi dobre:mrk

...ten potah co si sem dal mi pride dost drahy, u nas to robi jedna pani priblizne za 60 eur, komplet original obsitie, aj viacfarebne....to len tak keby si nad tym uvazoval:papa

[upravil dne 10/1/10 Qcko]

[upravil dne 10/1/10 Qcko]

Odesláno

jj, tá modrá je divná a mal som kôli tomu chvíľu pocit, že auto bolo prestriekané, ale po veľmi detailnom obhliadnutí som to vylúčil...

Pravdu povediac najradšej by som to riešil tým prefarbením, čalúniť sa mi nechce :) A ak by si vedel link na tú 206 prestriekanú bol by som velice vďačný. Ináč som rád, že to ide, už len musím pozisťovať ako.

Za volant dík. Už sa nechystám s ním nič robiť. Ten link som dal len, že do čoho by som asi išiel keby som nemal to čo už mám :D

Odesláno

tak neveim či je to ten isty material je to normálny plast akurat že so vzorom....ale ked máš aj ty plast tak neni problem....a boh vie čo to striekani neni ťažka robota je to uplne v pohode akurat vyžaduje trpezlivosť aby neboli stekance inak je všetko super...inak ja som tiež striekal plasty v aute ked chceš kukni ja moj link akurat ti bude asi lepšie ako inšpiracia interier Bloodyey pretože ja som triekal len ten haldky a on aj ten so vzorom...ale je to to iste:D uplne technika je ta ista

Odesláno

Qcko: dík, pozriem

Winco: jj, tvoje vlákno som už pozeral a pravdu povediac práve to ma inšpirovalo, že to môžem aj prestriekať :) ale ako si spomínal, ty máš hladké plasty....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...