Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak se mi podarilo opravit topeni. Byl to akorat poskozeny moturek v jednotce, ktera otevira klapku. Takze jsem moturek prozatim sundal a otocil jsem klapku manualne. Takze ted to topi furt, ale lepsi horko nez zima. Tak jsem jel stastnej od kamarada z garaze a v jedny blby zatacce u Černic mi v protismeru vyjelo Tipo. Asi to nezvladnul na snehu a ja jak jsem se mu vyhejbal tak jsem pravyma kolama sjel ze silnice. Bohuzel vedle ty silnice byl takovej ten odvodnovaci kanalek a ja se trefil primo do nej. No rana strasna, cely auto zaskripalo, ja se malem rozbrecel. Jeste jsem dojel par metru a uz to tahlo do strany. Prava guma prorazena. To by jeste slo, zalepi se nebo se koupi nova a jedeme. Jenze kdyz jsem se pak zase rozjel, tak se mi zdalo auto strasne tvrdy. Predek pohoda ale zadak skakal na kazdym blbym zrnku soli. Kdyz jsem doma delal obhlidku skod, tak jsem zjistil, ze mi auto sedi na prdeli a proste se nezveda. Tak zmacknu tlacitko na servisni polohu v kufru a nic, typicky tzzzzzzzz se ani neozvalo. Takze ted mam auto pred barakem a nevim co s tim. Poradi nekdo?

[upravil dne 9/1/10 vranilinek]

Odesláno

no v první řadě si zkontroluj pojistku v mot. prostoru. pak bych změřil jetli ti jde proud do čerpadla musí tam jít když leží na zemi a když zmáčkneš to tlačítko. Pokud nejde zkontroluj si relátka v kufru. nic víc tam z elektriky není kromě haldy kabelů. Regulátor výšky to nebude protože by to chodilo aspon na tlačítko. Osobně bych to viděl na pojistku nebo nějaké relátko

Odesláno

já jí mám v krabičce vedle řídící jednotky motoru a abs. jsou tam ještě relátka a jedna pojistky od zadní nápravy.

Nárazová pojistka pokud vím tak není. jedině že by vystřelila náká trubička od hydrauliky taky se to stává když zrezne. Tak mrkni jestli máš v nádobce LHM jestli někudy nevytekla

Odesláno

ještě mě napadla jedna věc je tam čidlo max tlaku pro vypnutí čerpadla v servisní poloze tak jestli se tou ránou náhodou nezarazilo. a Kiukni na toto video ledacos napoví kce co je a jak to funguje

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak nakonec je to tim, ze mi z toho vytekla vsechna kapalina. Takze ted zjistuju co presne se tam leje. Naleju to tam a budu koukat kudy to utika...jednoduche. Ale hlavne mi nekdo prosim reknete co tam mam nalejt ;)

• O 7 měsíců později...
Odesláno

pro vranilinek Ahoj potřebuju par informací o tvem autě mam dojem že jsi ho prodal a zajima mě v jakem stavu bylo co bylo potřeba opravyt a tak podobně moc ti děkuju za odpovědí

uvažuji o zakoupení

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...