bibo807 Odesláno 20. červenec 2011 Odesláno 20. červenec 2011 nechej si ho přelepiturčitě to bude stačit? a normal do servisu s autoskly nebo to zvladnu i nějak doma? Citovat
golias Odesláno 20. červenec 2011 Odesláno 20. červenec 2011 jeď do servisu kde dělají skla, a pak si vyměn stěrače za bezramínkové a máš klid, ty rámínkový dělají strašnej bordel Citovat
MotoMoto Odesláno 10. srpen 2011 Autor Odesláno 10. srpen 2011 Tak jsem přivezl auto ze servisu kde mi měnili přední sklo včetně čidel na světlo a stěrače a ejhle vše funguje tak jak má. Takže buď ta sběsilost byla špinavým sklem (a to jsem ho odmašťoval) a nebo spíš senzorem. Tak to snad vydrží. Citovat
Dudko Odesláno 13. srpen 2011 Odesláno 13. srpen 2011 Poprosím o radu Ako dám dolu zo stieračov ostrekovače?Jeden mi už nestrieka musím ho nejako prefúknuť Chcel by som namontovať bezramienkové a nerád by som to \"sprasil\" A ešte čím /ako/ ich máte prichitené k ramienkám?? Dík Citovat
Lihous Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 Zdravim zkusil jsem si \"zkalibrovat\" senzor dle popisu na nasi 406 v garazi v hodne velkem seru tak uvidim jak se bude chovat. Jinak mam nove bezraminkove sterace od BOSCH a sice se muselo prihnout raminko/v prostredku ho nedokazalo domacknout na sklo/ a pak jeste upravit na nejaky kompromis ale zda se ze to bude o min. 80% lepsi nez raminkove VALEO. A dalsi velike + je areodinamicky hluk u strych to byl rachot a tady je klid. Jen se zeptam na kalibraci ma vliv svetlo - jaky jde o citlivost senzoru ....? Musi se delat po kazdem odpojeni baterky nebo si to jednotka pamatuje ...? Diky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.