z3rg Odesláno 1. září 2004 Odesláno 1. září 2004 Tak jsem se konecne odhodlal na vymenu prednich repro. Helixy Blue 62 mam, dvere jsem si uz taky nacvicil jak rozdelat a ted co se da delat se dverma. Nejak nevim jestli/jak to nejak vytlumit, ale decentne ... nevim co by tam mohlo drncet, je tam preci jenom hodne polystyrenu. Pls, na autohifi neodkazovat, tam bych se z toho zblaznil )) Neplanuju zesik, jen pres radio Pio 3500, ve predu ty Helixy, do zadu casem koupim nejaky koaxy, protoze nechci nicit to plato a zaroven tam nechci dat zadnou desku ... Citovat
destiny Odesláno 1. září 2004 Odesláno 1. září 2004 No, tak Ty nevíš, co by Ti mohlo ve dveřích drnčet, jo? Tak o tom bych mohl vyprávět jak Šeherezáda několik nocí :D Drnčet Ti bude jakýkoliv spoj plastu nebo kovu, který nedolehá uplně těsně. Stačí kablík nebo lanko, které se dotýká někde stěny dveří a není na pevno. Když zž koupíš Helixe, tak bych nepodcenil vytlumení dveří, jinak to byly za repro vyhozené peníze a mohl jsi si tam dát cokoliv levnějšího. Citovat
z3rg Odesláno 1. září 2004 Autor Odesláno 1. září 2004 Aha, jak na to, co pouzit ? Koukal jsem, ze ty uz mas hotovo ) Neco jako Tapajomat se mi nechce shanet a taky do toho vrazit dalsi vetsi sumu ... Citovat
Mila Odesláno 1. září 2004 Odesláno 1. září 2004 obavam se ze bez tapajomatu se neobejdes, a navic je levnejsi nez vsechny \"znackove\" tlumici hmoty. Zapomen na normalni molitan nebo montazni penu, tim to jenom vse pokazis. Chce to pustit radio sednou si ke dverim a poslouchat a poslouchat co drnci, zkoset to ruzne primacknout a pridrzet a uvidis co vse bude potreba polepit. Citovat
z3rg Odesláno 1. září 2004 Autor Odesláno 1. září 2004 aha, ok, tak to tedy udelam, dik ... jen doufam ze tech 62mm nebude vadit stahovani okna Citovat
z3rg Odesláno 1. září 2004 Autor Odesláno 1. září 2004 4x50W, Pioneer 3500MP Jeste ted sem se dival na ten tlumici material, ale nemam poneti ktery by byl vhodny, na tech strankach je toho hodne ... http://www.tappaja.com/autohifi/materialy/index.htm, btw pokud by me to vyslo do 1000,- tak by to bylo dobry;) [Editován dne 1/9/04 z3rg] Citovat
destiny Odesláno 1. září 2004 Odesláno 1. září 2004 Tak to mi věř, že 4x50 bude s těma Hixama pořádně cvičit i bez zesíku a dveře musíš vytlumit určitě, pokud budeš chtít využít kvalit repro a výkonu rádia. Citovat
destiny Odesláno 2. září 2004 Odesláno 2. září 2004 Takhle vypadají moje dveře, zevniř polepené Tappajomatem: Zatím ještě na tom makám, ale víc fotek bude i s popisem tady: http://www.destiny.cz/307music Citovat
z3rg Odesláno 2. září 2004 Autor Odesláno 2. září 2004 jj, uz sem se dival, pekny ) na kolik to vyslo (ten tappajomat) ? [Editován dne 2/9/04 z3rg] Citovat
Kamil Odesláno 3. září 2004 Odesláno 3. září 2004 Ten tappajomat stojí 700,- obyč. a 900,- a Alu fólií. Cena je za dva metry čtvereční. Jestli můžu doporučit, tak na dveře bych použil kvůli větší pevnosti ten Alu a větší díry přelepil lepicí páskou Powertape a až přes ní nalepil tappajomat. Jinak ty Helixy jsou na rádio akorát - dop. výkon zesilovače je 20 - 40 W. Citovat
z3rg Odesláno 22. září 2004 Autor Odesláno 22. září 2004 Tak uz sem to tam soupnul. Zatim bez tappajomatu a posloucham Pri nejakym hlubsim basu to samozrejme trochu drnci, spis mi ale dela starost jak je to tam uchyceny ... jen 3 srouby do toho plastu. Vejsky jsem dal do trojuhelniiku u zrcatek a to je super, akorat to na ten plast moc nelicuje jak je po stranach zahnutej. Premejslim tam dat nejakou gumu ... nebo nakej jinjej bazmek. No ale co mi spis vadi, ze v podstate slysim jen vejsky - kdyz to mam na normalni hlasitost, na pohodu. No nejak to poresim ekvalizerem nebo schovam vejsky do motoru Citovat
mk405 Odesláno 23. září 2004 Odesláno 23. září 2004 jj, toho se neboj oni se rozehrajou, zezačátku jedou jen vejšky, basy se dostaví časem musíš pár hodin hrát.mk:papa Citovat
z3rg Odesláno 23. září 2004 Autor Odesláno 23. září 2004 aha, tak to jo, je fakt ze sou v zabehu ... najeto tak 2 hodiny Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.