Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Blue 62 v krabici, ted s tim do 306 ...

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem se konecne odhodlal na vymenu prednich repro. Helixy Blue 62 mam, dvere jsem si uz taky nacvicil jak rozdelat a ted co se da delat se dverma. Nejak nevim jestli/jak to nejak vytlumit, ale decentne ... nevim co by tam mohlo drncet, je tam preci jenom hodne polystyrenu. Pls, na autohifi neodkazovat, tam bych se z toho zblaznil :)))

Neplanuju zesik, jen pres radio Pio 3500, ve predu ty Helixy, do zadu casem koupim nejaky koaxy, protoze nechci nicit to plato a zaroven tam nechci dat zadnou desku ...

Odesláno

No, tak Ty nevíš, co by Ti mohlo ve dveřích drnčet, jo? :D Tak o tom bych mohl vyprávět jak Šeherezáda několik nocí :D :D

Drnčet Ti bude jakýkoliv spoj plastu nebo kovu, který nedolehá uplně těsně. Stačí kablík nebo lanko, které se dotýká někde stěny dveří a není na pevno. Když zž koupíš Helixe, tak bych nepodcenil vytlumení dveří, jinak to byly za repro vyhozené peníze a mohl jsi si tam dát cokoliv levnějšího. :papa

Odesláno

Aha, jak na to, co pouzit ? Koukal jsem, ze ty uz mas hotovo :)) Neco jako Tapajomat se mi nechce shanet a taky do toho vrazit dalsi vetsi sumu ...

Odesláno

obavam se ze bez tapajomatu se neobejdes, a navic je levnejsi nez vsechny \"znackove\" tlumici hmoty.

Zapomen na normalni molitan nebo montazni penu, tim to jenom vse pokazis.

Chce to pustit radio sednou si ke dverim a poslouchat a poslouchat co drnci, zkoset to ruzne primacknout a pridrzet a uvidis co vse bude potreba polepit.

Odesláno

Ten tappajomat stojí 700,- obyč. a 900,- a Alu fólií. Cena je za dva metry čtvereční. Jestli můžu doporučit, tak na dveře bych použil kvůli větší pevnosti ten Alu a větší díry přelepil lepicí páskou Powertape a až přes ní nalepil tappajomat.

Jinak ty Helixy jsou na rádio akorát - dop. výkon zesilovače je 20 - 40 W.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak uz sem to tam soupnul. Zatim bez tappajomatu a posloucham :) Pri nejakym hlubsim basu to samozrejme trochu drnci, spis mi ale dela starost jak je to tam uchyceny ... jen 3 srouby do toho plastu. Vejsky jsem dal do trojuhelniiku u zrcatek a to je super, akorat to na ten plast moc nelicuje jak je po stranach zahnutej. Premejslim tam dat nejakou gumu ... nebo nakej jinjej bazmek. No ale co mi spis vadi, ze v podstate slysim jen vejsky - kdyz to mam na normalni hlasitost, na pohodu. No nejak to poresim ekvalizerem nebo schovam vejsky do motoru :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...