Poleg Odesláno 31. srpen 2004 Odesláno 31. srpen 2004 Mam problem a je mi z nej na umreni.Nejde mi vetrani a nemuzu za boha prijit na to proc?Draty jsem promeril,motor chodi,kdyz ho pripojim na tvrdo a vsemaka tak jak ma?I rele a pojistky jsem zkousel a vse je OK.Jen Jsem jeste nezkusil predradne odpory.Poradte snad cokoli.diky:( Citovat
gvg Odesláno 1. září 2004 Odesláno 1. září 2004 A ten potenciometr, co se s tím otáčí v kabině - nemá přerušenou dráhu?? Citovat
Boss Odesláno 6. září 2004 Odesláno 6. září 2004 Napsán autorem gvg A ten potenciometr, co se s tím otáčí v kabině - nemá přerušenou dráhu?? Me taky prestal fungovat. Cela eletrika ok, ale pak jsem prisel na to ze relatko pro vetrak je spatne uzemneny. Tak jsem to opravil a vse je OK. Jestli mas multimetr a schema tak neni problem behem pulhodky najit zavadu. Stopro bude nekde v el. okruhu vetraku spatny spoj. Takze rada zni, vem schema, multik a prip. znameho elektrikare a vsechno promer: 1) zda rele ktery ovlada vetrak spina, tj. pousti na vetrak napeti z baterky 2) jestli se meni odpor celeho okruhu vetraku podle polohy spinace vetraku, a tak dal [Editován dne 6/9/04 Boss] Citovat
Poleg Odesláno 8. září 2004 Autor Odesláno 8. září 2004 Jeste jsem to kvuli nedostatku casu nestihl,ale diky.Dam pak vedet co se tam kde stalo. Citovat
Poleg Odesláno 12. září 2004 Autor Odesláno 12. září 2004 Tak je to tady,po dukladnem rozebrani a mereni uplne vseho jsem zjistil a to je ta nejvetsi bomba,ze to delaly ty predradny odpory. Vsem vam moc diky.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.