Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mne svetla zoslabnu len pri plnom vytoceni volantu, a cez zimu ked obcas parkujem vonku, normalne nastartujem, zapnu sa svetla a pocas jazdy pri preradovani zoslabnu-akonahle poklesnu otacky motoru a trva to asi 3 km jazdy....raz sa mi to stalo aj cez leto....baterka ma minimalne 3 roky a robi mi to od zaciatku-este som ju nedobijal a je plne nabita. Meral som to aj multimetrom a meral som aj roztok kyseliny takym sosatkom(nenapadne ma nazov :D) a vzdy 100%

• O 1 měsíc později...
Odesláno

uplne jednoduche riesenie, kupit v elektrosuciastkach koncovku do zapalovaca a z nej natiahnut 2 kabliky s bananmi, tie zapichnut do meraku a ten do zapalovaca a mozete merat zajazdy... myslim ze to bude to iste, pokial nemate v aute kvoli hudbe kondenzator..

btw. mne to robi tiez ked zavriem obe okna a drzim tak svetla pohasnu trosku

Odesláno

Ježiši, vždyť je to naprosto normální, to pitomý el. servo žere něco okolo 350W, ABS na tom nebude o moc líp, plus ta hudba, světla, možná klima, jednotka, vstřikování, čerpadlo v nádrži atd atd a je to jasný...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...