punkac Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 no tak to potom slova klasika:\" je to marný, je to marný,...... je to marný\" ÉÉÉ zajeď do servisu Citovat
shark734 Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 mne svetla zoslabnu len pri plnom vytoceni volantu, a cez zimu ked obcas parkujem vonku, normalne nastartujem, zapnu sa svetla a pocas jazdy pri preradovani zoslabnu-akonahle poklesnu otacky motoru a trva to asi 3 km jazdy....raz sa mi to stalo aj cez leto....baterka ma minimalne 3 roky a robi mi to od zaciatku-este som ju nedobijal a je plne nabita. Meral som to aj multimetrom a meral som aj roztok kyseliny takym sosatkom(nenapadne ma nazov ) a vzdy 100% Citovat
djlucky Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 uplne jednoduche riesenie, kupit v elektrosuciastkach koncovku do zapalovaca a z nej natiahnut 2 kabliky s bananmi, tie zapichnut do meraku a ten do zapalovaca a mozete merat zajazdy... myslim ze to bude to iste, pokial nemate v aute kvoli hudbe kondenzator.. btw. mne to robi tiez ked zavriem obe okna a drzim tak svetla pohasnu trosku Citovat
MatrixChose Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 Ježiši, vždyť je to naprosto normální, to pitomý el. servo žere něco okolo 350W, ABS na tom nebude o moc líp, plus ta hudba, světla, možná klima, jednotka, vstřikování, čerpadlo v nádrži atd atd a je to jasný... Citovat
shwaara Odesláno 13. únor 2010 Odesláno 13. únor 2010 No konečně mi dal někdo za pravdu, dělala mi to všechna auta, tak to musí být OK A komu to nedělá, tak je slepej nebo já nevím. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.