Stoupa Odesláno 31. srpen 2004 Odesláno 31. srpen 2004 Radsi to vycintam sem nez do sekce servis,sem se to asi hodi vic... Tyto stranky navstevuju zhruba rok,ale cela story zacla jeste o rok driv,to uz jsem mel par let 405ku a jako s kazdym starym pelechem i naky ty potize.Na naky mensi popojizdeni to ale bohate stacilo a po Praze jsem se dopravoval sockou.Vsechno se zmenilo v okamziku,kdy si moje zena nasla mladsiho kluka a pohrbila nase manzelstvi.Zustal mi akorat ten starej pelech...Tehdy mi to auto umoznovalo vypadnout z mist,kde jsem nechtel bejt ani minutu,cestovat nekam pryc,kde si vycistim hlavu a aspon trochu zapomenu.Byl to pro me nastroj urcity svobody a nekdy i pojizdnej domov,kde jsem spal.Proste ten starej Pazout se stal mym jedinym a nejcennejsim majetkem. Casem jsem si nasel novou zenskou (z venkova),a P. nam ulehcoval spojeni s jejim vzdalenym domovem.Zacal jsem jezdit mnohem casteji a samozrejme i vice amortizoval.Kazdou chvilku neco kleklo,ale ja na tom aute porad strasne lpel,tak jsem to nechaval vsude mozne opravovat nebo se sam vrtal v nakejch drobnostech a taky samozrejme zacal patrat po relevantnich servisnich radach a informacich.Bracha jezdi v Citronech a ja mu tenkrat shanel naky info na netu a nasel BX club.Napadlo me,jestli neni taky nakej Peugeot klub a objevil jsem tohle forum. Byl jsem prekvapenej,pro kolik lidi jsou ty stary pastiky taky tak cenny,ze jsou ochotny do nich kakat spoustu penez a prace,ze maj touhu je vsemozne vylepsovat a tahat je z propadliste dejin a ze se u toho mnozi naramne bavej,ze se z toho stava spolecenska platforma,ktera presahuje vylucne motoristickou tematiku. Od ty chvile jsem sem nakukoval temer denne a zasnul nad znalostmi Oddieho,bavil se nad napady a historkami Hicse a obcas se taky na neco pozeptal.Vzdycky jsem se tu ale dovedel vse,co jsem potreboval. Peugeot club se stal soucasti meho zivota. To uz jsme se definitivne odstehovali z Praglu na vesnici a ja zacal denne dojizdet,coz pro me znamena skoro 2500 km mesicne. V diskuzich jsem samozrejme narazil na Vasenduv servis,to tenkrat jeste nemeli banner a rozhodl se,ze auto necham poradne prohlidnout.Je pravda,ze jsem cekal nejakej zavedenej letitej servis,ale prvni zkusenost dopadla na vybornou,tak jsem vubec neresil,ze to jsou mlady kluci co zacinaj s vlastnim byznysem.Dockal jsem se sluzeb,o kterych se tu referovalo,takze jsem tam zacal jezdit jako ke svymu doktorovi.Samozrejme cim vic jsem jezdil,tim vic veci bylo potreba poresit a u Vasendu me nikdy nezklamali.Nelituju ani koruny,kterou jsem tam nechal,vytahli me auto hrobnikovi z lopaty a dneska ho mam v dobre kondici.Vzdycky se mnou jednali seriozne a prijemne,pritom nejsem zadnej viditelnej klubak. Dost me zaskocilo,kdyz jsem tam v zime poslal kamose,kterej naopak prozil opacnou zkusenost,cosi se nepovedlo a doslo na reklamaci,ja si pak musel vyslechnout strasny litanije a nadavky,a ze uz si tam nenecha utahnout ani sroubek... Za ten skoro rok jsem poznal to,ze to jsou normalni kluci,ktery se etablujou v tomhle byznysu a normalne sbiraj zkusenosti,zamestnavaj jiny lidi a musej za ne nest profesionalni odpovednost(asi dobre vi,proc si s nima vykaj),valej se na ne financni zavazky,organizacni agenda,proste zacli kopat prvni ligu a to neni vubec jednoduchy.Posledni dobou jsem pana Vasendu vidal spis v kanclu,u telefonu,u internetu,v aute,zadny modraky-spis jak nakej manazer,holt servis je taky byznys,nejen utahovani sroubu... A Oddie?To je jenom kamarad,kteryho bavi se vrtat v autech(a asi nejen v nich). Mrzi me,ze tu posledni dobou bylo trochu vic dusno,nez odpovida tomuto rocnimu obdobi.Myslim,ze by byla skoda,aby se primarni problem Petrovy nespokojenosti promitnul do vztahů navstevniku tohoto fora. Shrnuti: Oddie,Hicsi,nevzdavejte to! Bez vas uz to nebude tak zabavny.Oddie dik za tip na Vasendovce,jezdim tam dal(btw- moc konkurencnich tipu na nakej slusnej servis tu tusim nebylo-treba tu mohl mit reklamu i nekdo jinej...) Tohle forum pokladam za velmi seriozni,jak psal jinde Ondra,uroven prispevku je vetsinou velmi slusna a vecna. Rad sem cucim!Tak piste prosim dal,vzdyt to cely nejni jen o tech nasich milovanejch autech,je to hlavne zabavna komunikace spousty normalnich lidi. Tak to je asi tak vse,co jsem mel dnes 31.8.2004 na srdci,night shift utika pooooomaaaaaluuuu... Cau stoupa:papa Citovat
Driver Odesláno 1. září 2004 Odesláno 1. září 2004 Jo jo přesně jak píšeš, i u Vašendy jsou jenom lidi, kteří můžou udělat chybu jako ostatní. Když jsem si pořídil před rokem a půl pažouta, tak jsem byl v první chvíli bezradný kam ho budu dávat servisovat. Bylo mi jasný že když ho budu dávat do značkovýho servisu tak se potom asi budu muset chodit pást někam na louku a proto jsem byl rád když Vašenda a spol otevřel svůj servis. Dokonce jsem na radu Odddieho Rebíkovi volal jeste asi týden před tím než slavnostně otevřeli, protože jsem potřeboval zavařit výfuk a byli ochotný se na to podívat i když vlastně ještě nefungovali. Nakonec z toho sešlo, protože ten výfuk upadl úplně a já musel dát celý nový. Ale i tak mě překvapila jejich ochota. Jinak jak jsem psal v jiném příspěvku, jezdím k nim dodnes a zatím jsem byl vždy s jejich prací spokojen. To že je několik lidí zklamaných z diskuze, kterou založil Petr je možná díky tomu, že se tu na foru psalo na tento servis hodně chvály a každý byl nadšený, že existuje takový servis. Ale jednou prostě muselo přijít to, že někdo napíše nějakou tu kritiku. No nic už jsem k tomuto tématu toho napsal dost, jdu si přečíst \"Servis\" co kde komu zase rachtá, šramotí nebo vrže..... Citovat
vector Odesláno 1. září 2004 Odesláno 1. září 2004 Napsán autorem Stoupa Radsi to vycintam sem nez do sekce servis,sem se to asi hodi vic... Tyto stranky navstevuju zhruba rok,ale cela story zacla jeste o rok driv,to uz jsem mel par let 405ku a jako s kazdym starym pelechem i naky ty potize.Na naky mensi popojizdeni to ale bohate stacilo a po Praze jsem se dopravoval sockou.Vsechno se zmenilo v okamziku,kdy si moje zena nasla mladsiho kluka a pohrbila nase manzelstvi.Zustal mi akorat ten starej pelech...Tehdy mi to auto umoznovalo vypadnout z mist,kde jsem nechtel bejt ani minutu,cestovat nekam pryc,kde si vycistim hlavu a aspon trochu zapomenu.Byl to pro me nastroj urcity svobody a nekdy i pojizdnej domov,kde jsem spal.Proste ten starej Pazout se stal mym jedinym a nejcennejsim majetkem. Casem jsem si nasel novou zenskou (z venkova),a P. nam ulehcoval spojeni s jejim vzdalenym domovem.Zacal jsem jezdit mnohem casteji a samozrejme i vice amortizoval.Kazdou chvilku neco kleklo,ale ja na tom aute porad strasne lpel,tak jsem to nechaval vsude mozne opravovat nebo se sam vrtal v nakejch drobnostech a taky samozrejme zacal patrat po relevantnich servisnich radach a informacich.Bracha jezdi v Citronech a ja mu tenkrat shanel naky info na netu a nasel BX club.Napadlo me,jestli neni taky nakej Peugeot klub a objevil jsem tohle forum. Byl jsem prekvapenej,pro kolik lidi jsou ty stary pastiky taky tak cenny,ze jsou ochotny do nich kakat spoustu penez a prace,ze maj touhu je vsemozne vylepsovat a tahat je z propadliste dejin a ze se u toho mnozi naramne bavej,ze se z toho stava spolecenska platforma,ktera presahuje vylucne motoristickou tematiku. Od ty chvile jsem sem nakukoval temer denne a zasnul nad znalostmi Oddieho,bavil se nad napady a historkami Hicse a obcas se taky na neco pozeptal.Vzdycky jsem se tu ale dovedel vse,co jsem potreboval. Peugeot club se stal soucasti meho zivota. To uz jsme se definitivne odstehovali z Praglu na vesnici a ja zacal denne dojizdet,coz pro me znamena skoro 2500 km mesicne. V diskuzich jsem samozrejme narazil na Vasenduv servis,to tenkrat jeste nemeli banner a rozhodl se,ze auto necham poradne prohlidnout.Je pravda,ze jsem cekal nejakej zavedenej letitej servis,ale prvni zkusenost dopadla na vybornou,tak jsem vubec neresil,ze to jsou mlady kluci co zacinaj s vlastnim byznysem.Dockal jsem se sluzeb,o kterych se tu referovalo,takze jsem tam zacal jezdit jako ke svymu doktorovi.Samozrejme cim vic jsem jezdil,tim vic veci bylo potreba poresit a u Vasendu me nikdy nezklamali.Nelituju ani koruny,kterou jsem tam nechal,vytahli me auto hrobnikovi z lopaty a dneska ho mam v dobre kondici.Vzdycky se mnou jednali seriozne a prijemne,pritom nejsem zadnej viditelnej klubak. Dost me zaskocilo,kdyz jsem tam v zime poslal kamose,kterej naopak prozil opacnou zkusenost,cosi se nepovedlo a doslo na reklamaci,ja si pak musel vyslechnout strasny litanije a nadavky,a ze uz si tam nenecha utahnout ani sroubek... Za ten skoro rok jsem poznal to,ze to jsou normalni kluci,ktery se etablujou v tomhle byznysu a normalne sbiraj zkusenosti,zamestnavaj jiny lidi a musej za ne nest profesionalni odpovednost(asi dobre vi,proc si s nima vykaj),valej se na ne financni zavazky,organizacni agenda,proste zacli kopat prvni ligu a to neni vubec jednoduchy.Posledni dobou jsem pana Vasendu vidal spis v kanclu,u telefonu,u internetu,v aute,zadny modraky-spis jak nakej manazer,holt servis je taky byznys,nejen utahovani sroubu... A Oddie?To je jenom kamarad,kteryho bavi se vrtat v autech(a asi nejen v nich). Mrzi me,ze tu posledni dobou bylo trochu vic dusno,nez odpovida tomuto rocnimu obdobi.Myslim,ze by byla skoda,aby se primarni problem Petrovy nespokojenosti promitnul do vztahů navstevniku tohoto fora. Shrnuti: Oddie,Hicsi,nevzdavejte to! Bez vas uz to nebude tak zabavny.Oddie dik za tip na Vasendovce,jezdim tam dal(btw- moc konkurencnich tipu na nakej slusnej servis tu tusim nebylo-treba tu mohl mit reklamu i nekdo jinej...) Tohle forum pokladam za velmi seriozni,jak psal jinde Ondra,uroven prispevku je vetsinou velmi slusna a vecna. Rad sem cucim!Tak piste prosim dal,vzdyt to cely nejni jen o tech nasich milovanejch autech,je to hlavne zabavna komunikace spousty normalnich lidi. Tak to je asi tak vse,co jsem mel dnes 31.8.2004 na srdci,night shift utika pooooomaaaaaluuuu... Cau stoupa:papa člověče, málem si mě rozbrečel, mě taky zůstalo jenom auto, i když jenom...... Peugeot je moje velká láska, a nevím jestli někdy budu chtít jiné auto. Jsem tu kvůli lidem, kteří to vidí stejně a mám to tu rád. Bohužel to tu začíná vypadat, jako, když se nesmí nic krytizovat a urážlivost některých lidí nezná mezí. Nemyslím, si, že by si tu někdo cucal problémy z prstu a snažím se brát každý faktický příspěvek a každý názor, který tu zazní. Jsem rád, že kluci, kteří tomu rozumí si udělají čas sem napsat a jsem za to vděčný jenže všechno má své meze i družstevní lány. Citovat
Stoupa Odesláno 1. září 2004 Autor Odesláno 1. září 2004 to Vector: souhlasim,bohuzel kazdej ma ty lany asi trosku nekde jinde a ja myslim,ze je to skoda pro tenhle web.Jen jako nestrannej pozorovatel tech predchozich nekonecnejch diskuzi bych doporucoval trochu vic oboustranne vstricnosti a tolerance,a vic klidu(i kdyz jde o nase auta a penize).Chtel bych verit,ze ty lidi co se tu bavej nejsou zadny babovky,co je rozhodi prvni kritika nebo nakej nepopularni pohled na vec.To vse k takovejm debatam proste patri a byla by skoda,kdyby kvuli tomu kdokoli mizel z fora.Bohuzel realita je asi jinde,skoda... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.