Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja mam doma 1.0 s vstrekovanim a favo+fel mi dost casto pozerali na zadnu spz, ale tu v eng. sa jazdi na 106 1.6 :-)

rozdiel medzi 1.1 a 1.0 minimalny, vlastna skusenost:papa

Odesláno

mel jsem 1.0 rv94 a ted mam 1.1 rv01 takze snad muzu srovnavat. ve starem modelu litr celkem jede, je to lehke auto, kdyz se nalozi, tak ve stoupanich vadne. v novem bych jej snad radeji ani nechtel, novej model je tezsi, takze je litr uz celkem malo. Mam 1.1 motor, 44.1kW/5500 94Nm/2700, je to motor, kterej se dava i do 206, je lepsi, nez puvodni 1124 /44.1kW/6200 87.5/3800 / takze neni 1124 jako 1124, tato novejsi si myslim, ze celkem na bezne jezdeni staci. Jinak pozor, ale starsi litrove motory se delaly i se 4st prevodovkou, mela jej byvala a 5 tam citelne chybela.

Odesláno

Uz mam tedy novou(starou rv.95) 106 doma (pro moji drahou polovicku). Je to teda TU9M jednobod. 1.0 se mi libila, protoze povinne ruceni je 1600,- A s vykonem si nelamu hlavu, ja v tom jezdit nebudu a pro zenskou je to jedno. Male pekne auticko na nakupy a do prace. Jenom tam nefunguje autoradio co je tam asi orig. Chci ho vyhodit a dat tam nejake s CD, jak to do te 106 pasuje ? není to puvodní radio nejakých větších rozměrů, nebo se mi to jenom zdá.

Odesláno

Jo, a jeste jsem si vsimnul ze v TP ti yntelygen?y na ouředě zapsali kola 5.5 14 a pneu 175/60/14. Jsou tam ale 145/70/13, které tam patří podle tabulek. Vlezli by tam vůbec ty 14\"?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...