Cliwe Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 to zas byl nápad. Měnil jsem žárovky pp a klimy 307cc. Když bylo vše hotovo chtel jsem nastartovat. Bylo slišet jen cvakání, nic víc. Okna sli dolů jen pak jen kousek nahoru. Pri každém otevřeni dveří jde okno kousek dolu a pak zpet nahoru. Tet šlo jen dolu.A pri dalšim otevření zase o něco vic dolů. Hlasil airbag vypnutý, přitom je zapnuty. Co se stalo? Díky [upravil dne 5.1.2010 Cliwe] [upravil dne 6.1.2010 Cliwe] Citovat
twoolf Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 v techto situacich kontrola BSI nejdřív kabeláž a zkusit odpojit baterku. Teoreticky by mělo pomoci. Citovat
Cliwe Odesláno 6. leden 2010 Autor Odesláno 6. leden 2010 Vypadalo to špatně. Ale nakonec to byla jen slabá baterie. Citovat
shark734 Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 to sa ti ako podarilo hentak vymlatit? ved si sa hral len s podsvietenim Citovat
Cliwe Odesláno 6. leden 2010 Autor Odesláno 6. leden 2010 pořád jsem zkoušel ruzný kombince folie, žárovek atd. až to takhle dopadlo. A že jsem si oddychl Citovat
Micky99 Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 tak to si šikovný ale aspon sa pochval ako si to podsvietenie vyriesil a mozes aj foto ze ako to vyzera. Citovat
Cliwe Odesláno 7. leden 2010 Autor Odesláno 7. leden 2010 Původně zaslal: Micky99 tak to si šikovný ale aspon sa pochval ako si to podsvietenie vyriesil a mozes aj foto ze ako to vyzera. Ještě to bude chtít doladit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.