sowik Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Helov bojz! S peugeotom je proste vždy nejaká zábava... Ale k veci... občas sa mi pri štartovaní objaví zvláštny problém, skoro ako z kategórie sci-fi. Pri štartovaní, po otočení kľúčika do prvej polohy sa ako obvykle rozsvietia kontrolky na prístrojovke, potom postupne pozhasínajú, ale zostane svietiť STOP a tri krát sa ozve pípnutie. Naštartovať sa nedá a na displeji sa postupne objavujú rôzne hlášky (ako kedy), napr. ABS system faulty, airbag or belt pretensioners faulty, brake system faulty, speed control system faulty, depollution system faulty. No a najlepšie na tom je, že keď zapnem svetlá, zrazu sa naštartovať dá a všetko ide ako má. Niekedy sa mi už tiež stalo, že po takomto \"záchvate\" nešiel posilňovač riadenia ani tachometer, ale po pár km sa všetko zaplo. Čudné, že? Čo na to hovoríte, už ste sa s tým niekedy stretli? Podotýkam, že problém sa objavuje iba v chladnom (a vlhkom) počasí. Citovat
shark734 Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 pravdepodobne to bude chyba v BSI...pochybujem ze by si mal naraz tolko chyb, bez diagnostiky asi nic nezmozes este by pomohlo aky mas rv, motor a podobne Citovat
sowik Odesláno 5. leden 2010 Autor Odesláno 5. leden 2010 Môj motor je 1.6 HDi 80 kW, r.v. 2005, pred faceliftom. Tú diagnostiku som pred pol rokom absolvoval a nič sa nezistilo. Technik v Peugeote mi povedal, že to môže byť štartér alebo stará baterka. Ja si skôr myslím, že to bude asi nejaký zlý kontakt (ale netuším kde), ktorý zahapruje vo vlhkom počasí. [upravil dne 5/1/10 sowik] Citovat
twoolf Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Zkontroluj kabely a konektory vedoucí do BSI. Měl jsem to tam zoxidované a auto si žilo svůj život ( stahovali se okna, zlobil centrál, vnitřní světla a pod.. Skončilo to smrtí BSI. lehce prostříknout i jako prevence. Potom co jsem vyměnil BSI, všechno prostříknul a pořádně napasoval, problémy nejsou. Kvůli hlášce depolution ... bych totéž udělal i na RJ motoru. držim palec a napiš na cos přišel Citovat
omegascream Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 mne robí niečo podobné (trochu som už spomínal aj v kontrolkovom threade). Občas mi svojvoľne zapne hmlovky, teraz v zime začal z času na čas vysvecovať pri otvorení dverí všetky kontrolky na palubovke (dokonca aj ESP, ktoré tam nemám). Dokonca sa mi raz spustil z neznámeho dôvodu alarm......je to veselé. Ináč teda by ma zaujímalo - čo je to BSI a kde to nájdem (aby som pozrel aj tie káble čo tam idú)? Citovat
shark734 Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 BSI-riadiaca jednotla...najdes to nalavo od volantu-je tam taky \"srobik\" otocis ho o 90° a vyberes kryt...potom tam vidis diagnosticku zasuvku a poistkovu skrinku a ta poistkova skrinka by sa mala dat sklopit dole-je to tam nacvaknute...no a tam je aj BSI Citovat
omegascream Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 aha, ja som bol v tom, že tam sa nachádza RJ:myslim tá je potom teda kde? Citovat
shark734 Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 RJ- Riadiaca Jednotka -BSI a este mas aj RJ motoru a RJ airbagov ale ich odborne nazvy neviem Citovat
omegascream Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 a RJ motoru je to hneď za vzduchovou klapkou? ináč sorry za Citovat
shark734 Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 je to mozne..ja mam naftak, ale kazdopadne to je v motorovom priestore pri poistkovej skrini ak sa nemylim Citovat
sowik Odesláno 11. leden 2010 Autor Odesláno 11. leden 2010 twoolf: \"Zkontroluj kabely a konektory vedoucí do BSI... Kvůli hlášce depolution ... bych totéž udělal i na RJ motoru. Držim palec a napiš na cos přišel.\" Konektory, vedúce do BSI som prestrekol, taktiež aj RJ motora. Týždeň bol pokoj a včera zase... STOP & spol. Citovat
omegascream Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 sowik: no ale tým, že si mal chvíľu pokoj si myslím aspoň zistil, že tie kontakty na to majú vpliv alebo nie? Otec je elektrotechnik a pýtal som sa ho na toto a on mi povedal, že striekať konektory je trochu nešťastné riešenie (závisí aj od toho aký kvalitný je ten ktorý prípravok) lebo väčšinou to vraj spôsobí to, že tie kontakty sa fakt na chvíľu očistia, ale keďže ten roztok je viac menej ťieravina, ktorá ten povlak na kontaktoch + samotné kontakty jemne rozožiera, po čase sa z toho spraví sajrajt, ktorý je rovnaký ako pred tým, ak nie horší. Oni pri oprave elektro používajú nejaké štetce so sklenými vláknami, ktorými čistia kontakty. Je to robota, ktorá zaberie oveľa viac času a je to babračka, ale údajne by to malo byť podstatne lepšie.....na jar sa s polu s ním pustím do toho aj na mojom aute. Citovat
sowik Odesláno 11. leden 2010 Autor Odesláno 11. leden 2010 Omegascream, asi máš pravdu, že keď sa to týždeň neobjavilo, tak tá kúra bola trochu účinná. Budem to musieť prečistiť dôslednejšie... [upravil dne 11/1/10 sowik] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.