Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, chcem sa spýtať že či nahodou nepozáte neaky servis na Peugeot alebo Citroen, myslim servis nie original v trnave alebo v nitre ale neaky normálny servis ktorý ma aj diagnostiku na francuza, a ktorý aj vie opraviť servis:D

Odesláno

skus www.autonovotny.sk - Tvrdomestice-smer duchonka alebo www.autobeno.eu - Velčice - Medzi NR a ZM...co sa servisu tyka tak mam skusenosti len s autobeno, ale s diagnostikou moc nerataj, pretoze elektrikara tam moc casto nemaju

EDIT: keby si chcel len diagnostiku mozem ti dat kontakt na clena PC-peniaze nechce ale tak neco mu zober :D

[upravil dne 5/1/10 shark734]

Odesláno

Cenu neviem , vždy som bol spokojný. Priklad: (demontáž ,montáž ,vyčistenie, test a komplet pretesnenie vstrekovačov plus nové všetky tesnenia na 1.6 hdi cca400 E) praca cca 1 deň.

Odesláno

nom tka ja potrebujem len vymenu oleja popripade sviečok a skontrolovanie katalizatora, a diagnostiku a popripade vymazanie chabových hlašok....inak dakujem za radu nemáš na nich mail alebo mobil?

predbehol si ma s tým mobilom:D

[upravil dne 5/1/10 winco]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...