lamancha Odesláno 30. srpen 2004 Odesláno 30. srpen 2004 Tak jsem v SERVISE cetl o problemu z ostrikovacema a musim rict , ze me to taky krapet ..... Nekdy je prodleva mezi ostriknutim a stiranim tak kratka, ze drhnu suche sklo - ptal jsem se v servise a nejde to nastavit jinak, a celkem dost mi tam chybi cyklovac, nevite neco o dodatecne montazi ? Citovat
Bohumil Odesláno 30. srpen 2004 Odesláno 30. srpen 2004 Se stěračema si taky užívám. Nemůžu za boha přijít na to aby to cyklovalo. Když to přepnu do AUTO režimu, tak to s sebou mydlí furt, jako na pomalejší rychlost. Ale mojemu žebru se to povedlo zapnout tak, že to cyklovalo hneh na poprvé. Jenže neví jak se jí to povedlo. Při ostřikování musím dávat bacha, protože to tak poprská sklo, že přes něj skoro nic nevidím. Citovat
lamancha Odesláno 30. srpen 2004 Autor Odesláno 30. srpen 2004 Nevim kde mas AUTO rezim (1.poloha ?), ale v te prvni poloze to stira v zavislosti na rychlosti jizdy, coz ma byt asi pomoc chudaku ridicovi, ale je to naprd. Talze to funguje na automaticky prst, jenze to setre hned trikrat, takze taky nejsem nejak spokojeny, navic to obcas - furt vic rozmazava nez cisti:mad: Citovat
Bohumil Odesláno 30. srpen 2004 Odesláno 30. srpen 2004 Dolů je to na AUTO PRST, nahoru AUTO, pak 1. rychlosr a pak 2. rychost. Mělo by to fungovat v závislosti na intenzitě děště, když je tam ten deš?ový senzor, alespoň takhle mě to vysvětlovali prodejci PEUGEOT, než jsem koupil \"Jeana\". Citovat
lamancha Odesláno 30. srpen 2004 Autor Odesláno 30. srpen 2004 Destovy senzor nemam, ale jinak to sedi. Myslel jsem spis jestli nekdo neco nevi o dodatecne montazi Citovat
Bohumil Odesláno 30. srpen 2004 Odesláno 30. srpen 2004 Asi se budeš na tohle muset zeptat v autorizovaném servisu. Citovat
lamancha Odesláno 30. srpen 2004 Autor Odesláno 30. srpen 2004 no a to je duvod proc se ptam tady, na tyhle domaci dodelavky tam nejsou zarizeny:P Citovat
Bohumil Odesláno 30. srpen 2004 Odesláno 30. srpen 2004 STĚRACĚ VPRĚDU A VZADU - VÍCĚFUNKČNÍ OBRAZOVKA B - SNÍMAČ DĚŠTĔ - SNÍMAČ SVĔTĚLNÉ INTĚNZITY - SYNOPTIQUE E7C1001F ELEMENTS 7215 vícěfunkční obrazovka 5215 motorěk zadního stĕračě 5001 snímač děštĕ 8038 snímač svĕtělné intěnzity 7000 snømac ABS prědnøho lěvého kola 7005 snømac ABS prědnøho pravého kola BSI1 intěligěntní jědnotka (bsi) CV00 prěpínací modul pod volantěm (COM 2000) BM34 rozvodná sk°ønka v motorovém prostoru s 34 pojistkami 5015 motorěk přědních stĕračů 7020 počítač protiblokovacího systému Tohle stačí jenom propojit, aby to fungovalo. nebo ještě lépe, v \"Novikách\" na straně 2 máš celý schéma el. zapojení, tak si ho stáhni a studuj, a studuj, a ... . Jestli je tam natahaná kabeláž a chybí jej senzor, tak by to problém neměl být. Ale jestli tam ta kabeláž není, tak asi ne. Citovat
Radmont Odesláno 30. srpen 2004 Odesláno 30. srpen 2004 ked sme uz pri stieracoch. Uz ste menili? Pozeral som original v peugeote a stoja okolo 1500 Sk co sa mi zda riadne presvyhnute To radsej kupim Bosch (mam taky pocit ze origos peugeot stierace su tiez bosch) Citovat
Bohumil Odesláno 30. srpen 2004 Odesláno 30. srpen 2004 To snad je cena celý včetně ramen ne? Stačí přece vyměnit jen stírací gumičku. Viděl jsem v jarní akci na ně nějakou slevu, ale mám je ještě dobrý. Největší záhul dostanou přes zimu a já \"Jeana\" pořídil na jaře. Citovat
destiny Odesláno 30. srpen 2004 Odesláno 30. srpen 2004 Radmont má pravdu. Stojí kolem 1.500,- za sadu. Je to celé komplet a nasadí se to na rameno. (zadní stěrač není v ceně) Pouze gumičku vyměnit asi nejde. Není nasunovací jako u jiných aut. Citovat
Bohumil Odesláno 30. srpen 2004 Odesláno 30. srpen 2004 Ale mládenci, přestaňte mě tahat za nohu. To myslíte vážně, že za stěrače se vysolí taková suma? Nějak to snad musí jít vyměnit. Zatím jsem nad tí nešpekuloval, protože to zatím stírá vcelku dobře. Uvidíme až příští rok po zimě. Citovat
Operator Odesláno 31. srpen 2004 Odesláno 31. srpen 2004 Já nevim jak vy, ale já mám s vyměňováním pouze gumičky špatné zkušenosti. Nic nevydržej! Všeobecně gumičky stojej za ho...! Citovat
Bohumil Odesláno 1. září 2004 Odesláno 1. září 2004 2 \"Destiny\" : A nepřejde, a nepřejde, a nepřejde, abys věděl!:D:D:D:D Citovat
lamancha Odesláno 28. říjen 2004 Autor Odesláno 28. říjen 2004 a taky me na tech steracich s..., ze stiraji po ceste ven a rozmaznou po ceste zpatky Citovat
Bohumil Odesláno 28. říjen 2004 Odesláno 28. říjen 2004 Tak dnes, když jsem zveleboval Jeana, jsem se koukal na stěrače, jak je to vlastně s tou gumičkou. Úplně normálně jako u ostatních. Kyž to stírá na prd, prostě se vymění gumička. Vůbec se nemusí měnit stěrač celý.:o:D Citovat
lamancha Odesláno 28. říjen 2004 Autor Odesláno 28. říjen 2004 jo to vim, ale prece je nebudu menit po necelem roce?!?! Nastrikal jsem to nejakym sprejem(nepotrebujes pak stirat - cha cha) , chvili to bylo lepsi a ted to zase maze:mad: Citovat
Bohumil Odesláno 29. říjen 2004 Odesláno 29. říjen 2004 Gumičky by se měli měnit určitě zejména po zimě. To jsou pěkně zbroušený od ledu. Myslím si, že dát pár peněz za gumičky do stěračů se vyplatí. Citovat
destiny Odesláno 29. říjen 2004 Odesláno 29. říjen 2004 Fajn, tak když seženeš gumičku, která tam bude pasovat a nebude Ti sajrajt po oknech jen rozmazávat, tak mi dej vědět. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.