Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem v SERVISE cetl o problemu z ostrikovacema a musim rict , ze me to taky krapet ..... Nekdy je prodleva mezi ostriknutim a stiranim tak kratka, ze drhnu suche sklo - ptal jsem se v servise a nejde to nastavit jinak, a celkem dost mi tam chybi cyklovac, nevite neco o dodatecne montazi ?

Odesláno

Se stěračema si taky užívám. Nemůžu za boha přijít na to aby to cyklovalo. Když to přepnu do AUTO režimu, tak to s sebou mydlí furt, jako na pomalejší rychlost. Ale mojemu žebru se to povedlo zapnout tak, že to cyklovalo hneh na poprvé. :o

Jenže neví jak se jí to povedlo.:D

Při ostřikování musím dávat bacha, protože to tak poprská sklo, že přes něj skoro nic nevidím.:cool:

Odesláno

Nevim kde mas AUTO rezim (1.poloha ?), ale v te prvni poloze to stira v zavislosti na rychlosti jizdy, coz ma byt asi pomoc chudaku ridicovi, ale je to naprd. Talze to funguje na automaticky prst, jenze to setre hned trikrat, takze taky nejsem nejak spokojeny, navic to obcas - furt vic rozmazava nez cisti:mad:

Odesláno

Dolů je to na AUTO PRST, nahoru AUTO, pak 1. rychlosr a pak 2. rychost. Mělo by to fungovat v závislosti na intenzitě děště, když je tam ten deš?ový senzor, alespoň takhle mě to vysvětlovali prodejci PEUGEOT, než jsem koupil \"Jeana\".

Odesláno

STĚRACĚ VPRĚDU A VZADU - VÍCĚFUNKČNÍ OBRAZOVKA B - SNÍMAČ DĚŠTĔ - SNÍMAČ SVĔTĚLNÉ INTĚNZITY - SYNOPTIQUE E7C1001F

ELEMENTS

7215 vícěfunkční obrazovka

5215 motorěk zadního stĕračě

5001 snímač děštĕ

8038 snímač svĕtělné intěnzity

7000 snømac ABS prědnøho lěvého kola

7005 snømac ABS prědnøho pravého kola

BSI1 intěligěntní jědnotka (bsi)

CV00 prěpínací modul pod volantěm (COM 2000)

BM34 rozvodná sk°ønka v motorovém prostoru s 34 pojistkami

5015 motorěk přědních stĕračů

7020 počítač protiblokovacího systému

Tohle stačí jenom propojit, aby to fungovalo.:o

nebo ještě lépe, v \"Novikách\" na straně 2 máš celý schéma el. zapojení, tak si ho stáhni a studuj, a studuj, a ... .:D

Jestli je tam natahaná kabeláž a chybí jej senzor, tak by to problém neměl být. Ale jestli tam ta kabeláž není, tak asi ne.:bojim

Odesláno

ked sme uz pri stieracoch. Uz ste menili? Pozeral som original v peugeote a stoja okolo 1500 Sk co sa mi zda riadne presvyhnute :mad:

To radsej kupim Bosch (mam taky pocit ze origos peugeot stierace su tiez bosch)

Odesláno

To snad je cena celý včetně ramen ne?:o

Stačí přece vyměnit jen stírací gumičku. Viděl jsem v jarní akci na ně nějakou slevu, ale mám je ještě dobrý. Největší záhul dostanou přes zimu a já \"Jeana\" pořídil na jaře.:D

Odesláno

Radmont má pravdu. Stojí kolem 1.500,- za sadu. Je to celé komplet a nasadí se to na rameno. (zadní stěrač není v ceně) Pouze gumičku vyměnit asi nejde. Není nasunovací jako u jiných aut.

Odesláno

Ale mládenci, přestaňte mě tahat za nohu. To myslíte vážně, že za stěrače se vysolí taková suma?:(

Nějak to snad musí jít vyměnit. :mad:

Zatím jsem nad tí nešpekuloval, protože to zatím stírá vcelku dobře. Uvidíme až příští rok po zimě.:D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak dnes, když jsem zveleboval Jeana, jsem se koukal na stěrače, jak je to vlastně s tou gumičkou. Úplně normálně jako u ostatních. Kyž to stírá na prd, prostě se vymění gumička. Vůbec se nemusí měnit stěrač celý.:D:o:D

Odesláno

Gumičky by se měli měnit určitě zejména po zimě. To jsou pěkně zbroušený od ledu. Myslím si, že dát pár peněz za gumičky do stěračů se vyplatí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...