Jaryn Odesláno 30. srpen 2004 Odesláno 30. srpen 2004 Chlapi, mám docela takový malinký dotázek Budu vyměňovat přední brzdové kotouče a zjistil jsem, že jsou dva typy (liší se průměrem i tlouš?kou) Jde mi o to, jestli musím koupit to, co tam mám nebo je to jedno. Abych přiznal barvu, tak problém je v tom, že jsem našel ty jedny kotouče na netu levnější, ale jsou to zrovna ty, co nemám na autě :-))))))) Citovat
lexa Odesláno 30. srpen 2004 Odesláno 30. srpen 2004 Pokud se jedná o brzdy, dej tam to co tam patří, nikdy ne menší a slabší, jen větší a silnější. Ale ty bez celkové přestavby třmenů a dalších součástí tam jednoduše dát nepůjdou.:papa Citovat
Petr605 Odesláno 30. srpen 2004 Odesláno 30. srpen 2004 Tak tohle vím naprosto přesně. Musíš koupit to, co tam máš mít. Například ty větší nenapasuješ do třmenů pro ty menší (vlastní zkušenost - kupoval jsem kotouče nadvakrát). Ty menší se dávaly do 03/91 (katalog Autobenex). Pak jsou už kotouče stejný až do konce, akorát novej model (06/94 a dál) má jiný destičky. Citovat
Jaryn Odesláno 30. srpen 2004 Autor Odesláno 30. srpen 2004 Tak přesně to jsem potřeboval slyšet. Moc díky a hodně š?astných kilometrů Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.