johnn_y Odesláno 5. leden 2010 Autor Odesláno 5. leden 2010 palubni pc bych chtel ale 61 stranek co je o tom napsane se mi tedka nechce cist. Citovat
johnn_y Odesláno 5. leden 2010 Autor Odesláno 5. leden 2010 vinko mam z auta co v nem bylo ale jsem az od jeseniku a mam to daleko do peugeotu. jo a skousel jsem trimr a ani v jedne poloze nebylo radio a ppc. jen radio a stupne a nebo stupne a ppc [upravil dne 5/1/10 johnn_y] Citovat
Dave_k Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Původně zaslal: johnn_y vinko mam z auta co v nem bylo ale jsem az od jeseniku a mam to daleko do peugeotu. jo a skousel jsem trimr a ani v jedne poloze nebylo radio a ppc. jen radio a stupne a nebo stupne a ppc [upravil dne 5/1/10 johnn_y] Určitě tam ta poloha je. Měl jsem to v autě. Myslím, že je tady pár kluků co Ti ten kód zjistí (HonzaZ, Pe.Tr, čakom), ale musíš se s nima domluvit. Z jakýho auta tu páčku máš? Z toho co to rádio nebo z novějšího modelu? Ještě schéma páčky. [upravil dne 5/1/10 Dave_k] Citovat
johnn_y Odesláno 5. leden 2010 Autor Odesláno 5. leden 2010 bylo to k tomu radiu komplet i cd meničem. ale je to z anglana neni tam jiny display? vim ukazuje galony a mile ale myslim to sestaveni displaye. Citovat
Dave_k Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Původně zaslal: johnn_y bylo to k tomu radiu komplet i cd meničem. ale je to z anglana neni tam jiny display? vim ukazuje galony a mile ale myslim to sestaveni displaye. To by mělo být jedno. Tam je jen rozdíl v těch jednotkách litry/galon a km/míle. K tý páčce by jsi měl mít ještě propojovací kabel mezi páčkou a rádiem. Citovat
johnn_y Odesláno 5. leden 2010 Autor Odesláno 5. leden 2010 to prave nemam je nejak dulezity? Citovat
johnn_y Odesláno 5. leden 2010 Autor Odesláno 5. leden 2010 skoušel jsem všechny polohy trimru a nikde to nebylo spolecne Citovat
Dave_k Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Není, ale měl by jsi to jednodušší. Stejně jakoby jsi si k tomu CD changeru vzal i kabel mezi měničem a rádiem. Jinak ten kablík novej u peugeotu stojí 700,-. Citovat
Dave_k Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Původně zaslal: johnn_y skoušel jsem všechny polohy trimru a nikde to nebylo spolecne Musíš vždy při změně trimru vypnout úplně zapalování jinak se to nezmění. Myslím, že na poloze 1 by to mělo ukázat vše. [upravil dne 5/1/10 Dave_k] Citovat
johnn_y Odesláno 5. leden 2010 Autor Odesláno 5. leden 2010 ten kabel bude k tomu ale zapomel na nej poslat tak ted cekam Citovat
johnn_y Odesláno 5. leden 2010 Autor Odesláno 5. leden 2010 ppc budu řešit až budu mit evropsky display ale chtel bych aj tepmomat ale to je na jindy. Na poloze 1 mi to ukazalo radio a teplotu. Nemam jeste nekde chybu a nebo neni nekde chyba v displeji [upravil dne 5/1/10 johnn_y] Citovat
johnn_y Odesláno 5. leden 2010 Autor Odesláno 5. leden 2010 Tak kod jsem sehnal ale mam jeden problem hrajou mi strasne potichu repro jako kdyby tam chybel predzesilovac Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.