plaz Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 no to posli foto to chci videt jak jeto udelany Citovat
MotoMoto Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 Tak jsem měl v plánu to dneska vyfotit, ale díky sněhu nemám šanci je na tom čepice jako hrom, tak až to odtaje. Citovat
MotoMoto Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 Nezaleknu, ale nechi být zmrzlý a mokrý. Stále tu chumelí jako na sibiři. Tak jen vydrž. Citovat
JirkaMTPO Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 Původně zaslal: MotoMoto Tak zpět na stromy. Někdo tu měl pravdu. Stěrače Flat za 99,- opravdu stojí za hovno. Napřed to vypadalo že je to OK ale potom se začaly vyskytovat místa na vnějším okraji, napřed u spolujezdce pak i u řidiče místa která vůbec nesetřou. Ještě že jsem ty staré nevyhodila v nejbližší době budu schánět nové gumičky. Tak to mě mrzí, já zatím dobrý, ale taky si pro jistotu původní ponechám. Citovat
MotoMoto Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 Ještě až trochu sleze sníh omeju pořádně okno, odmastím a nastříkám tím sprejem pro lepší smáčenlivost vody a pak uvidíme co ty stěrače budou dělat, ale jinak je to fakt na výměnu a vyhození. Třeba až se oteplí to bude lepší. Citovat
plaz Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 jo gumicky dosli taky jsem kupoval nove dva kusy s ostrikem na raminkach a pritlacnou listou za 680kc Citovat
bibo807 Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 tak co moto už slezl snih a mužeš nam vyfotit ty odstřiky na šavli...mě ty moje na stěračich nějak nevyhovujou...asi to překopu na odstřik na šavli Citovat
MotoMoto Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 Původně zaslal: bibo807 tak co moto už slezl snih a mužeš nam vyfotit ty odstřiky na šavli...mě ty moje na stěračich nějak nevyhovujou...asi to překopu na odstřik na šavli Já na Tebe úplně zapoměl. Ale jestli si myslíš že nám tu už slezl sníh tak se moc mýlíš. Ale zítra ráno to vyfotím a dám to sem. Snad nezapomenu, když tak se připomeň. Citovat
bibo807 Odesláno 20. březen 2010 Odesláno 20. březen 2010 Původně zaslal: MotoMoto Původně zaslal: bibo807 tak co moto už slezl snih a mužeš nam vyfotit ty odstřiky na šavli...mě ty moje na stěračich nějak nevyhovujou...asi to překopu na odstřik na šavli Já na Tebe úplně zapoměl. Ale jestli si myslíš že nám tu už slezl sníh tak se moc mýlíš. Ale zítra ráno to vyfotím a dám to sem. Snad nezapomenu, když tak se připomeň. ..no tak z auta už snad jo ne?snih na bokuh cest jsme tu tež měli tak mě to ani tak moc nebere:aut..konečně to slezlo a 2 dny sviti sluničko a lidi šili s přezouvanim...no prostě blazni Citovat
JirkaMTPO Odesláno 20. březen 2010 Odesláno 20. březen 2010 Tak to jsem asi jeden znich. Včera jsem taky přezul. Máme okolo 15°C. Jo a podařilo se mi sundat ty vestavěné odstřikovače ve stěračích, byl to nervák, abych je nezlomil, ale podařilo se. Už jsou přilepeny oboustrannou páskou a zafixovány. Tak uvidíme. Jinyk flaty zatím stále bez vad. Přežily bez újmy i myčku. [upravil dne 20/3/10 JirkaMTPO] Citovat
MotoMoto Odesláno 20. březen 2010 Odesláno 20. březen 2010 Původně zaslal: bibo807 Původně zaslal: MotoMoto Původně zaslal: bibo807 tak co moto už slezl snih a mužeš nam vyfotit ty odstřiky na šavli...mě ty moje na stěračich nějak nevyhovujou...asi to překopu na odstřik na šavli Já na Tebe úplně zapoměl. Ale jestli si myslíš že nám tu už slezl sníh tak se moc mýlíš. Ale zítra ráno to vyfotím a dám to sem. Snad nezapomenu, když tak se připomeň. ..no tak z auta už snad jo ne?snih na bokuh cest jsme tu tež měli tak mě to ani tak moc nebere:aut..konečně to slezlo a 2 dny sviti sluničko a lidi šili s přezouvanim...no prostě blazni Snad se to tu objeví. Citovat
JirkaMTPO Odesláno 20. březen 2010 Odesláno 20. březen 2010 Původně zaslal: MotoMoto Jako v čem mazec? No jak to frčí. Já mám ty blbky odstřikovače na ramínkách, tak jak to je na fotkách by mě to vyhovovalo víc. Už jen kvůli výměně stěračů. Citovat
Macin7777 Odesláno 20. březen 2010 Odesláno 20. březen 2010 Původně zaslal: JirkaMTPO Původně zaslal: MotoMoto Jako v čem mazec? No jak to frčí. Já mám ty blbky odstřikovače na ramínkách, tak jak to je na fotkách by mě to vyhovovalo víc. Už jen kvůli výměně stěračů. Jo je to super. Citovat
MotoMoto Odesláno 20. březen 2010 Odesláno 20. březen 2010 No jo to jo, stříká to super, jen jsem si musel zvyknout že stačí ťuknout a ono to stříká pár sekund samo. Ale i ve velké rychlosti to stříká jemnou spršku na celé sklo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.