Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

myslíte že za špatné stírání může nerovne ramínko stěrače

- na první pohled to nevypada ale při bližším zkoumání je sem tam mírně ohnute, spolujezdcovo je rovne... a stírá lépe :nevim

- u řidiče (to je to divné) stírá ale stěrač místy přeskakuje po okně...:roll

- tak nevím, dá se sehnat někde to rámínko???:myslim

Děkuji Tom

Odesláno

myslím, že nemá cenu kupovat ramínka.. jestli ti můžu poradit, tak kup faltkový stěrače a budeš mít pokoj.. jinak ramínko seženeš snad v každým obchodě s dílama na auto nebo i v některejch supermarketech třeba..

Odesláno

aha.. mno u flatkovejch stěračů hodně záleží na výrobci.. jsou dva výrobci, kteří ty stěrače opravdu umí udělat (zrovna jak na potvoru si nemužu vzpomenout jací to jsou) a pak už to s nima jde zkopce.. co se týče tvýho problému, tak mám tušení, že se flatkový stěrače nedají snad ani rozdělávat na díly, takže asi budeš muset koupit novej.. pokud je ramínko zkroucený, tak to samozřejmě poskakovat může...

Odesláno

měl jsem je tam taky a právé skákalo jak blázen, trochu jsem ho zkrátil, dalo pokoj, ale pak zase...vyřešil jsem to koupí obyč stěračů valeo za 220,- oba a naprostá spokojenost..tamty mě stály asi 600,- oba

Odesláno
Původně zaslal: Radek 306

měl jsem je tam taky a právé skákalo jak blázen, trochu jsem ho zkrátil, dalo pokoj, ale pak zase...vyřešil jsem to koupí obyč stěračů valeo za 220,- oba a naprostá spokojenost..tamty mě stály asi 600,- oba

taky to tak asi vyresim...

dnes jsem vymenil gumicku na tom flatu bo vcera mi to vubec nestiralo pred ocima a tak nic tak jsem na zkousku prohodil spolujezdce a ridice (myslim sterace) a pomohlo to ale preskakoval , tak jak jsem uz psal... ale aspon stiral...:roker

jen ty flaty jsou proste hezci no ne???:aut

[upravil dne 3/1/10 abio]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...