abio Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 myslíte že za špatné stírání může nerovne ramínko stěrače - na první pohled to nevypada ale při bližším zkoumání je sem tam mírně ohnute, spolujezdcovo je rovne... a stírá lépe - u řidiče (to je to divné) stírá ale stěrač místy přeskakuje po okně... - tak nevím, dá se sehnat někde to rámínko??? Děkuji Tom Citovat
LORD_mapiv Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 myslím, že nemá cenu kupovat ramínka.. jestli ti můžu poradit, tak kup faltkový stěrače a budeš mít pokoj.. jinak ramínko seženeš snad v každým obchodě s dílama na auto nebo i v některejch supermarketech třeba.. Citovat
abio Odesláno 3. leden 2010 Autor Odesláno 3. leden 2010 právě že mám flat stěrače... jakesi od firmy compass tuším Citovat
LORD_mapiv Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 aha.. mno u flatkovejch stěračů hodně záleží na výrobci.. jsou dva výrobci, kteří ty stěrače opravdu umí udělat (zrovna jak na potvoru si nemužu vzpomenout jací to jsou) a pak už to s nima jde zkopce.. co se týče tvýho problému, tak mám tušení, že se flatkový stěrače nedají snad ani rozdělávat na díly, takže asi budeš muset koupit novej.. pokud je ramínko zkroucený, tak to samozřejmě poskakovat může... Citovat
Radek 306 Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 měl jsem je tam taky a právé skákalo jak blázen, trochu jsem ho zkrátil, dalo pokoj, ale pak zase...vyřešil jsem to koupí obyč stěračů valeo za 220,- oba a naprostá spokojenost..tamty mě stály asi 600,- oba Citovat
abio Odesláno 3. leden 2010 Autor Odesláno 3. leden 2010 Původně zaslal: Radek 306 měl jsem je tam taky a právé skákalo jak blázen, trochu jsem ho zkrátil, dalo pokoj, ale pak zase...vyřešil jsem to koupí obyč stěračů valeo za 220,- oba a naprostá spokojenost..tamty mě stály asi 600,- oba taky to tak asi vyresim... dnes jsem vymenil gumicku na tom flatu bo vcera mi to vubec nestiralo pred ocima a tak nic tak jsem na zkousku prohodil spolujezdce a ridice (myslim sterace) a pomohlo to ale preskakoval , tak jak jsem uz psal... ale aspon stiral... jen ty flaty jsou proste hezci no ne??? [upravil dne 3/1/10 abio] Citovat
abio Odesláno 3. leden 2010 Autor Odesláno 3. leden 2010 rozměr na peugeota 306 sterace je 550 a 500mm že? Citovat
Radek 306 Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 jo 550 a 500, jako ale ty obyč taky nevypadaj tak špatně, k tomu autu se i hodí víc myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.