Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Možno trochu neskoro upravujem :janou+1 a janou-dcéra+1 = 2 ks 407. Pokiaľ by niekto potreboval nejaký s..t nech si prinesie USB cca 16 Gb .(na peugeot , Citroen zvlášť). Prijdem trošku skôr (cca 14,30), večer veziem dceru do školy .

Odesláno

Dnes sa mi podarilo vybaviť výmenu všetkých žhavičov, dva z nich boli zlé. Takže žiadne čítanie novín už nebude. Hneď sa viacej teším na zajtrajšiu spanilú naháňačku od Begamu do Báhoňa:D

Odesláno

Nalestene kary :D ... aky vtip, ak niekto chce vyhlasovat nieco o najspinavsom aute zasa, tak mi cenu nechajte pri bare :D:D :D ... momentalne je auto pod 15cm snehu a s cistotou to nejako nevidim, ale interier mam vycisteny :D ...

obaf: veselo mozno hej, ale hadam to na nejakych 5-6 stupnov vybehne, hlavne aby neprsalo/nesnezilo:papa

Odesláno

na moje veľké prekvapenie, tu nesnežilo a silný vietor sfúkol dážď zo včera a predvčera tak, že auto vyzerá ako umyté, takže ak sa to do 15:00 už nepokazí, normálne si ani hanbu nespravím :D

Odesláno

Sakra, provokateri, ak vybehne teplota trocha vyssie skocim do umyvarky :D

...u nas tiez nadherne svieti, v kombinacii so snehom sa na to neda pozerat :aut

...kazdopadne teraz pojdem z auta vymontovat xenony aspon zo stretavaciek a potom sa pomaly vyberiem smer Trnava:papa

[upravil dne 21/2/10 Qcko]

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Sakra, provokateri, ak vybehne teplota trocha vyssie skocim do umyvarky :D

...u nas tiez nadherne svieti, v kombinacii so snehom sa na to neda pozerat :aut

...kazdopadne teraz pojdem z auta vymontovat xenony aspon zo stretavaciek a potom sa pomaly vyberiem smer Trnava:papa

[upravil dne 21/2/10 Qcko]

A čo tak skoro nebodaj ideš shopingovať??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...