Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja som sa len tak zo zvedavosti pytal:super

Dufam, ze nebude taka zima ako v senici, ale nepredpokladam, lebo v bahoni je to medzi domami, takze tolko nefuka.

Len aby v pizzerii neboli neake dozvuky ako naposledy, lebo teraz by to bolo krute cakat vonku:D

A ked budeme musiet cakat, tak sa poflakame okolo aut - rozobereme 406 break so znackou PB:aut

Odesláno

No tak aby sa ty spoluobcania nevypomstily, napr ty budes rozoberat 406 ku, a oni sa ty vys*ru na celu kasnu u uj*bu ty Jumpera :D :D :D

Inak k tym poctom, lenka nakoniec mozno pojde tiez, pretoze termin ktory mala je zruseny, a nevieme kedy pojde, to jej zevraj len zavolaju kedy ma prist ... Ale uz bola na predoperacnom. Takze neviem, bude to vo hviezdach :D

Odesláno

naradie mam doma po ruke to zvládneme.

dnes alebo zajtra idem objednať miestnosť len pre nás (objednaná je len nahlásiť počty) takže dozvuky nebudú.

ked rátam že niekto nepríde a že sa može niekto zastaviť len nablind tak celkom zaujímavý počet

už sa neviem dočkať

Odesláno

Ja vam dam rozoberanie...na taku hromadnu bitku sa citim, zas tak moc vas nie je :D:D Kazdopadne sa tesime aj my, uz aby bola nedela :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...