aka Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Oddie: likvidace mě nebo auta....no těžko říct, co by vyšlo dráž:myslim Citovat
Grlik Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 No jako nevim ale dival jsem se ale ten den znamená datum narození toho koho je ten rodní list. Citovat
foxo Odesláno 5. leden 2010 Autor Odesláno 5. leden 2010 no ja sem nad tim take rozmyslal, jakej datum tam dam... no nic, tak mam 27 rocne auto Citovat
aka Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 ehm, ti, co tohle ziskali na FB to maji jako vysledek nakyho testu ve stylu - jaky je Tvuj skutecny vek, nebo tak neco, nic nezadavli Citovat
Grlik Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 No tak když je to rodný list tak by tam mělo bejt datum narození Citovat
aka Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 to by samozrejme melo, pokud neni cilem testu dokazat, ze jsi mladsi nez jsi, nebo tak neco Citovat
foxo Odesláno 6. leden 2010 Autor Odesláno 6. leden 2010 ja nevim. Ja na FB nejsem, a ani nevim s tym robit. Mne to ukazala segra (ta na FB je), a hned sem to musel mat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.