Shrek1 Odesláno 26. srpen 2004 Odesláno 26. srpen 2004 nevita nekdo nahodou jak se da ochcat omezovac otacek???diky Citovat
Luger Odesláno 27. srpen 2004 Odesláno 27. srpen 2004 Dá se posunout výš, nebo vypnout.. ale je to v EPROMce, takže sám asi špatně, ale to Ti řekne někdo, kdo o tom ví víc... Mě spíš zajímá, proč Ti nestačí 7tisíc otáček?? Citovat
John Odesláno 28. srpen 2004 Odesláno 28. srpen 2004 Tobě nestači točit motor do 7tis. ot/m ?? chceš aby ti motor dělal společnost na sedačce spolujezdce až ti vyzkočí. :o:o Citovat
Vvitty Odesláno 29. srpen 2004 Odesláno 29. srpen 2004 Treba to vypada machrovsky, mit auto bez omezovace otacek Citovat
Shrek1 Odesláno 30. srpen 2004 Autor Odesláno 30. srpen 2004 no 7 tis by stacilo kdyby tomu tyk bylo zavira to nekde okolo 6,3 tak mi prosim poradte v cem by to mohlo byt jinak dik Citovat
Petano Odesláno 30. srpen 2004 Odesláno 30. srpen 2004 a neni to treba necim jinym ? nejaka netesnost nebo tak neco... To by chtelo vyzkouset nekde na valcove brzde co to dela ve vysokych otackach, urcite driv nez zacnes sahat na omezovac. Btw, ten omezovac tam neni proto aby jsi jezdil pomaleji ale abys neznicil motor A navic moc pochybuju ze z toho zvyseni otacek budes mit zisk aniz bys menil nastaveni jednotky, lestil saci potrubi, ostrejsi vacka apod. Citovat
Shrek1 Odesláno 30. srpen 2004 Autor Odesláno 30. srpen 2004 nejde mi o vysoke otacky tam stejne nema uz motor trak slo mi jen neco okolo 6,5 kdyz to treba prezenu , jinak vybuch motoru uz sem zazil sice na facku ale je to zuzo, myslel sem ze je normalni ze omezovac zavre v 6,3 ted vim ze problem bude nekde jinde. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.