mindwipe Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 vyzera dobre.. urazil si s nou teda poriadny kus cesty.. hoc s predoslimy kolesami a original zrkadielkami by sa mi pacila viac, ale hlavne je ze sa ti to paci tak ako to mas.. :) inac si spominal ze si zahladil vsetky stierace.. hmm..to aj predne? ako s tym jazdis ked prsi, resp je mokro, ab ta niekto pred tebou oslape..?? ci chodis tak rychlo ze nikdy nie je nik pred tebou ale kazdy za tebou? kazdopadne pekna 106ka.. omnoho krajsia ako na prvych fotkach s tym predoslim naraznik.. Citovat
P-106! Odesláno 30. prosinec 2009 Autor Odesláno 30. prosinec 2009 pouzivam \'\'tekute sterace\'\' pripravek kterym nastrikas predni sklo a kapky litaj po skle pryc .. a funguje to dobre Citovat
Saber Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 tak na tych prvych fotkach sa mi to moc nepacilo,,,ale od tej ako si sa rozhodol menit predny naraznik za druhy to slo uz len a len do + + + a mas to fakt pekne Citovat
chechet Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 Původně zaslal: P-106! jinak na aute byly odstraneny vsechny sterace takove \"vylepseni\" vidim poprve. skoro na darwinovu cenu Citovat
P-106! Odesláno 30. prosinec 2009 Autor Odesláno 30. prosinec 2009 Původně zaslal: chechet Původně zaslal: P-106! jinak na aute byly odstraneny vsechny sterace takove \"vylepseni\" vidim poprve. skoro na darwinovu cenu to vis ....\'\'zbytecnosti\'\' Citovat
mindwipe Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 chvilku som ten pripravok, tekute stierace, pouzival tiez, ale znervoznovalo ma ze cim rychlejsie som siel, tym rychlejsie sli aj kvapky hore sklom.. tak som si to uz radsej viackrat nedaval na sklo.. ps: ejha, co za sedacky to tam mas? nejaka foto interieru so sedackami? [upravil dne 30/12/09 mindwipe] Citovat
P-106! Odesláno 30. prosinec 2009 Autor Odesláno 30. prosinec 2009 ja jsem si na to zvyknul,,, jsou to FK ,,, neboj fotka interieru bude Citovat
P-106! Odesláno 30. prosinec 2009 Autor Odesláno 30. prosinec 2009 zde je fotecka ... original sedadla vystridaly skorapky od FK Citovat
P-106! Odesláno 30. prosinec 2009 Autor Odesláno 30. prosinec 2009 samozrejme s 3.bod pasama, dale jsem vymenil volant za trosku elegantnejsi s chrom. gripy...dale pribyla krasna bila manzeta z fleecu na radici paku..za kterou dekuji Lence;).. jinak jsem dodelal kapsy na 16.5cm repra Alpine ... a trojuhelnicky u zrcatek na vyskova repra ..oboji zatim jen v plnici ..neony jiz zmizely ..o krmeni reproduktoru se stara radio JVC KD-G421 + zmustkovany zesilovac Blaupunkt GTA 450 Citovat
domikra Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 Původně zaslal: 106sťák tohle se mi dosti líbí teda:super tak tohle je lepší než ten prvni:o Citovat
Tom306Sedan Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 Pekny ale chtel bych te videt co by jsi delal kdyz si jel fotti a nahle by zasal poradnej slejvak kdyz si sundal sterace Citovat
P-106! Odesláno 30. prosinec 2009 Autor Odesláno 30. prosinec 2009 Původně zaslal: Tom306Sedan Pekny ale chtel bych te videt co by jsi delal kdyz si jel fotti a nahle by zasal poradnej slejvak kdyz si sundal sterace uz jsem to tady nekde psal .. ze jsem jel v tom nejvetsim slejvaku a bylo to v poho Citovat
Ferry Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 co jsi udelal se starym originalnim naraznikem ? nemel bys nahodou jeho detailnejsi fotky, kdyby ses ho chtel zbavit, mozna bych mel zajem Citovat
P-106! Odesláno 30. prosinec 2009 Autor Odesláno 30. prosinec 2009 Původně zaslal: Ferry co jsi udelal se starym originalnim naraznikem ? nemel bys nahodou jeho detailnejsi fotky, kdyby ses ho chtel zbavit, mozna bych mel zajem z original narazniku jsem uplacal ten prvni stou velkou dirou.. a pak to cely vyhodil .... takze ti neposlouzim Citovat
P-106! Odesláno 30. prosinec 2009 Autor Odesláno 30. prosinec 2009 tady kapsicka upravena na 16.5cm Alpine type E Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.