Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

vyzera dobre.. urazil si s nou teda poriadny kus cesty.. :super

hoc s predoslimy kolesami a original zrkadielkami by sa mi pacila viac, ale hlavne je ze sa ti to paci tak ako to mas.. :) :)

inac si spominal ze si zahladil vsetky stierace.. hmm..to aj predne? ako s tym jazdis ked prsi, resp je mokro, ab ta niekto pred tebou oslape..??

ci chodis tak rychlo ze nikdy nie je nik pred tebou ale kazdy za tebou? ;):roker

kazdopadne pekna 106ka.. :) omnoho krajsia ako na prvych fotkach s tym predoslim naraznik.. :)

Odesláno

tak na tych prvych fotkach sa mi to moc nepacilo,,,ale od tej ako si sa rozhodol menit predny naraznik za druhy to slo uz len a len do + + + a mas to fakt pekne :super

Odesláno
Původně zaslal: chechet

Původně zaslal: P-106!

jinak na aute byly odstraneny vsechny sterace

takove \"vylepseni\" vidim poprve. skoro na darwinovu cenu :D

to vis ....\'\'zbytecnosti\'\' :D

Odesláno

chvilku som ten pripravok, tekute stierace, pouzival tiez, ale znervoznovalo ma ze cim rychlejsie som siel, tym rychlejsie sli aj kvapky hore sklom.. :D

tak som si to uz radsej viackrat nedaval na sklo.. :)

ps: ejha, co za sedacky to tam mas? ;) nejaka foto interieru so sedackami? :)

[upravil dne 30/12/09 mindwipe]

Odesláno

samozrejme s 3.bod pasama, dale jsem vymenil volant za trosku elegantnejsi s chrom. gripy...dale pribyla krasna bila manzeta z fleecu na radici paku..za kterou dekuji Lence;).. jinak jsem dodelal kapsy na 16.5cm repra Alpine ... a trojuhelnicky u zrcatek na vyskova repra ..oboji zatim jen v plnici ..neony jiz zmizely ..o krmeni reproduktoru se stara radio JVC KD-G421 + zmustkovany zesilovac Blaupunkt GTA 450 ;)

post-0-1410961187246_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Tom306Sedan

Pekny ale chtel bych te videt co by jsi delal kdyz si jel fotti a nahle by zasal poradnej slejvak kdyz si sundal sterace :D

uz jsem to tady nekde psal .. ze jsem jel v tom nejvetsim slejvaku a bylo to v poho ;)

Odesláno
:xvul co jsi udelal se starym originalnim naraznikem ? nemel bys nahodou jeho detailnejsi fotky, kdyby ses ho chtel zbavit, mozna bych mel zajem
Odesláno
Původně zaslal: Ferry

:xvul co jsi udelal se starym originalnim naraznikem ? nemel bys nahodou jeho detailnejsi fotky, kdyby ses ho chtel zbavit, mozna bych mel zajem

z original narazniku jsem uplacal ten prvni stou velkou dirou.. a pak to cely vyhodil .... takze ti neposlouzim :nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...