Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobry vecer. Mam taku otazocku. Mam podozrenie na poskodene lozisko na vodnej pumpe (klepot). Pumpa nepresakuje, je pohanana rozv. remenom. Mam vsak pumpu s 18 zubmi (podla serviceboxu ma byt 20). Mam sa pustit do vymeny, ci neriskovat? Rozv. remene su 2 druhy 104 a 108 zubovy. Mam 108 a ta pumpa bude zrejme na 104 zub. Bude pasovat?

Odesláno
:D No hej som tusil, ze tu takych hazarderov moc nebude. Ja len ci sa s tym niekto nestretol pri vymene, pretoze pri objednavani moze dojst lahko k zamene (niekde nie je uvedeny pocet zubov).
Odesláno

Ono skvor ide o to ci tie zuby zapadnu presne do toho rozvodaku. 20 zub ich bude mat hustejsie pri sebe a pri pouziti 18 zubovej by to nemuselo presne sediet, mohol by sa postupne opotrebovat rozv. remen. Som blby som kupil vod. pumpu pred 3 mesiacmi, ze ju neskvor vymenim, zabudol som na to a teraz uz nemam moznost vratit ju. Nic to kupim 20 zub a ked to budem menit vyskusam obe. Diky za reakcie.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...