Mišob Odesláno 25. srpen 2004 Odesláno 25. srpen 2004 Opravuji autorádia docela často ale ty pravé funkční a dobře hrající se ke mně nedostanou. Pokuď máte tip na nějaké skutečně kvalitní od 5000,- do 10000,- s mp3 , RDS , dobrým tunerem a možností připojení čenžru prosím podělte se o zkušenosti. Speciálně mně zajímá jestli z čenžru jdou taky přehrávat mp3 žádný výrobce co jsem zjiš?oval o tom nikde nepíše. Děkuji:) Citovat
mk405 Odesláno 25. srpen 2004 Odesláno 25. srpen 2004 tech rádií bude dost, možná i víc tipů od jedné značky, dáváš nějaké značce přednost? Jinak mě dostala tvá otázka o mp3 čenžru, nechápu na co by to bylo 1CD mp3=10 hudebních CD takže mp3 je vlastně místo čenžru. schválně si spočítej 10CD s MP3 po 10 albech když album je cca 60 minut hudby z čehož 1 mp3 CD = 6h od. hudby, čenžr mp3 je 60hod. hudby = 2,5 dne hudby to snad nikdo nevydrží Citovat
Mišob Odesláno 25. srpen 2004 Autor Odesláno 25. srpen 2004 Napsán autorem mk405 tech rádií bude dost, možná i víc tipů od jedné značky, dáváš nějaké značce přednost? Jinak mě dostala tvá otázka o mp3 čenžru, nechápu na co by to bylo 1CD mp3=10 hudebních CD takže mp3 je vlastně místo čenžru. schválně si spočítej 10CD s MP3 po 10 albech když album je cca 60 minut hudby z čehož 1 mp3 CD = 6h od. hudby, čenžr mp3 je 60hod. hudby = 2,5 dne hudby to snad nikdo nevydrží Jsem megaloman proto tolik muziky. Mám 4 cd mp3 a kdo to má furt mněnit. A počty jsou taky špatný pokuď to chceš mít kvalitně dáš větší datovej tok při komprymaci a to se na CD vejde tak 5 CD. Líběj se mi pionýři, panasonici a alpine . O Sony sy myslim že je to na h... [Editován dne 25/8/04 Mišob] Citovat
mk405 Odesláno 25. srpen 2004 Odesláno 25. srpen 2004 hele já mám Sony MP30 ajsem spokojen, ale dost lidí na mě nadává, jo předtím jsem měl Sony 5800R a po 5 rokách šlape u kámoše. pio se ted dost kupuje asi hlavně kůli ceně, alpina bude asi top. ps: 2,5 dne / 2 = 1.25 dne hudby vtahu:D Citovat
Mišob Odesláno 25. srpen 2004 Autor Odesláno 25. srpen 2004 Napsán autorem mk405 hele já mám Sony MP30 ajsem spokojen, ale dost lidí na mě nadává, jo předtím jsem měl Sony 5800R a po 5 rokách šlape u kámoše. pio se ted dost kupuje asi hlavně kůli ceně, alpina bude asi top. ps: 2,5 dne / 2 = 1.25 dne hudby vtahu:D Aha tak díky výš já nemám nic proti SONY jen připadá že to přeháněj s vylepšováním přednesu hudby ty basy ty Soňácký rádia prostě přeháněj takovym způsbem že se to rovná skoro zkreslení hudby. I muziku bez basů to hraje strašně basově. Co mně dostávalo byly činely. Jak mužou činely basovat? Citovat
mk405 Odesláno 25. srpen 2004 Odesláno 25. srpen 2004 Asi zaleží jaký má kdo ouška, každému vyhovuje něco jiného, ale když to má tolik basů tak nevím na co jsem si koupil subwoofer:D asi jich tam mám málo:D:D:D Citovat
Mišob Odesláno 25. srpen 2004 Autor Odesláno 25. srpen 2004 Napsán autorem mk405 Asi zaleží jaký má kdo ouška, každému vyhovuje něco jiného, ale když to má tolik basů tak nevím na co jsem si koupil subwoofer:D asi jich tam mám málo:D:D:D Subwafer je supr ale když dupe i tam kde to dupat nemá tak je to divný. Je to o tom že někomu to přijde že to tak má bejt:) a vopravdu záleží na ouškách:papa:) Citovat
Guest Ludweek Odesláno 26. srpen 2004 Odesláno 26. srpen 2004 2 Mišob: kolik tech sonaku si takhle slysel??? ja mam CDX-R3300 a jsem naprosto spokojenej...bassy sou tam kde maj bejt...ma to predvoleny EQ a je fakt ze pri modu Xplod to bassuje docela dost ale jen tam kde to ma porovnavam to s tou samou hudbou poustenou pres domaci Hi-Fi do sluchatek KoSS portaPro takze ke zkresleni u tohodle si myslim dojit nemuze jo tak k tomu prvnimu dotazu...muzu ti doporucit Sony CDX-R3300 ma to peknej design a slusne hraje (i na obycejnejch repracich) a kupoval sem ho za cenu neco malo pres 6000 CZK Citovat
Mišob Odesláno 26. srpen 2004 Autor Odesláno 26. srpen 2004 Napsán autorem Ludweek 2 Mišob: kolik tech sonaku si takhle slysel??? ja mam CDX-R3300 a jsem naprosto spokojenej...bassy sou tam kde maj bejt...ma to predvoleny EQ a je fakt ze pri modu Xplod to bassuje docela dost ale jen tam kde to ma porovnavam to s tou samou hudbou poustenou pres domaci Hi-Fi do sluchatek KoSS portaPro takze ke zkresleni u tohodle si myslim dojit nemuze jo tak k tomu prvnimu dotazu...muzu ti doporucit Sony CDX-R3300 ma to peknej design a slusne hraje (i na obycejnejch repracich) a kupoval sem ho za cenu neco malo pres 6000 CZK Jestli ti to ladí s KoSSákama tak ti gratuluju k perfektnímu rádiu. Já tímhle způsobem odlaďuju zesilovače. Poslechem se dá zjistit o hodně víc než na osciloskopu. Boužel právě pokuď se připíchnu před ekvalizér tak je teprve slišet ze soňáků nezkreslená hudba. Je fakt že se mi do pazourů dostaly akorát ty levnější modely. Kdybych byl vševědoucí tak bych se neptal:papa Jinak díky zkusim si ho někde poslechnout:) Citovat
BABIAK Odesláno 23. září 2004 Odesláno 23. září 2004 No já nejsem žádný odborník, ale rádio s MP3 pod 5000 není kvalitní? A Já už po něm pokukoval. Tak teď nevím. Citovat
Kamil Odesláno 23. září 2004 Odesláno 23. září 2004 Jestli ti nebude vadit, že je to až na té tvé horní hranici (ale je to do 10000;) ), tak ber CDE-9828RB. CD/MP3/WMA přehrávač a RDS přijímač, RadioText, CD text, Bass Engine, MediaXpander, 3× Preout, 4×50 W, odnímatelný čelní panel, stříbrné provedení, barva displeje - bílá Citovat
off_cz Odesláno 7. říjen 2004 Odesláno 7. říjen 2004 Ted jsem kupoval Panasonic CQ-C1400N... cena 4500,- kc na www.electro.cz Blizsi info si najdi na webu Panase. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.