Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Doporučte mi mp3 autorádio od 5000,- do 10000,-

Recommended Posts

Odesláno

Opravuji autorádia docela často ale ty pravé funkční a dobře hrající se ke mně nedostanou. Pokuď máte tip na nějaké skutečně kvalitní od 5000,- do 10000,- s

mp3 , RDS , dobrým tunerem a možností připojení čenžru prosím podělte se o zkušenosti. Speciálně mně zajímá jestli z čenžru jdou taky přehrávat mp3 žádný výrobce co jsem zjiš?oval o tom nikde nepíše. Děkuji:)

Odesláno

tech rádií bude dost, možná i víc tipů od jedné značky, dáváš nějaké značce přednost?

Jinak mě dostala tvá otázka o mp3 čenžru, nechápu na co by to bylo

1CD mp3=10 hudebních CD takže mp3 je vlastně místo čenžru. schválně si spočítej 10CD s MP3 po 10 albech když album je cca 60 minut hudby z čehož 1 mp3 CD = 6h od. hudby, čenžr mp3 je 60hod. hudby = 2,5 dne hudby to snad nikdo nevydrží:papa

Odesláno
Napsán autorem mk405

tech rádií bude dost, možná i víc tipů od jedné značky, dáváš nějaké značce přednost?

Jinak mě dostala tvá otázka o mp3 čenžru, nechápu na co by to bylo

1CD mp3=10 hudebních CD takže mp3 je vlastně místo čenžru. schválně si spočítej 10CD s MP3 po 10 albech když album je cca 60 minut hudby z čehož 1 mp3 CD = 6h od. hudby, čenžr mp3 je 60hod. hudby = 2,5 dne hudby to snad nikdo nevydrží:papa

Jsem megaloman proto tolik muziky. Mám 4 cd mp3 a kdo to má furt mněnit. A počty jsou taky špatný pokuď to chceš mít kvalitně dáš větší datovej tok při komprymaci a to se na CD vejde tak 5 CD. Líběj se mi pionýři, panasonici a alpine . O Sony sy myslim že je to na h...

[Editován dne 25/8/04 Mišob]

Odesláno

hele já mám Sony MP30 ajsem spokojen, ale dost lidí na mě nadává, jo předtím jsem měl Sony 5800R a po 5 rokách šlape u kámoše.

pio se ted dost kupuje asi hlavně kůli ceně, alpina bude asi top.

ps: 2,5 dne / 2 = 1.25 dne hudby vtahu:D

Odesláno
Napsán autorem mk405

hele já mám Sony MP30 ajsem spokojen, ale dost lidí na mě nadává, jo předtím jsem měl Sony 5800R a po 5 rokách šlape u kámoše.

pio se ted dost kupuje asi hlavně kůli ceně, alpina bude asi top.

ps: 2,5 dne / 2 = 1.25 dne hudby vtahu:D

Aha tak díky výš já nemám nic proti SONY jen připadá že to přeháněj s vylepšováním přednesu hudby ty basy ty Soňácký rádia prostě přeháněj takovym způsbem že se to rovná skoro zkreslení hudby. I muziku bez basů to hraje strašně basově. Co mně dostávalo byly činely. Jak mužou činely basovat?

Odesláno

Asi zaleží jaký má kdo ouška, každému vyhovuje něco jiného, ale když to má tolik basů tak nevím na co jsem si koupil subwoofer:D asi jich tam mám málo:D:D:D

Odesláno
Napsán autorem mk405

Asi zaleží jaký má kdo ouška, každému vyhovuje něco jiného, ale když to má tolik basů tak nevím na co jsem si koupil subwoofer:D asi jich tam mám málo:D:D:D

Subwafer je supr ale když dupe i tam kde to dupat nemá tak je to divný. Je to o tom že někomu to přijde že to tak má bejt:) a vopravdu záleží na ouškách:papa:)

Guest Ludweek
Odesláno

2 Mišob: kolik tech sonaku si takhle slysel??? ja mam CDX-R3300 a jsem naprosto spokojenej...bassy sou tam kde maj bejt...ma to predvoleny EQ a je fakt ze pri modu Xplod to bassuje docela dost ale jen tam kde to ma :) porovnavam to s tou samou hudbou poustenou pres domaci Hi-Fi do sluchatek KoSS portaPro takze ke zkresleni u tohodle si myslim dojit nemuze

jo tak k tomu prvnimu dotazu...muzu ti doporucit Sony CDX-R3300 :) ma to peknej design a slusne hraje (i na obycejnejch repracich) a kupoval sem ho za cenu neco malo pres 6000 CZK :)

Odesláno
Napsán autorem Ludweek

2 Mišob: kolik tech sonaku si takhle slysel??? ja mam CDX-R3300 a jsem naprosto spokojenej...bassy sou tam kde maj bejt...ma to predvoleny EQ a je fakt ze pri modu Xplod to bassuje docela dost ale jen tam kde to ma :) porovnavam to s tou samou hudbou poustenou pres domaci Hi-Fi do sluchatek KoSS portaPro takze ke zkresleni u tohodle si myslim dojit nemuze

jo tak k tomu prvnimu dotazu...muzu ti doporucit Sony CDX-R3300 :) ma to peknej design a slusne hraje (i na obycejnejch repracich) a kupoval sem ho za cenu neco malo pres 6000 CZK :)

Jestli ti to ladí s KoSSákama tak ti gratuluju k perfektnímu rádiu. Já tímhle způsobem odlaďuju zesilovače. Poslechem se dá zjistit o hodně víc než na osciloskopu. Boužel právě pokuď se připíchnu před ekvalizér tak je teprve slišet ze soňáků nezkreslená hudba. Je fakt že se mi do pazourů dostaly akorát ty levnější modely. Kdybych byl vševědoucí tak bych se neptal:papa

Jinak díky zkusim si ho někde poslechnout:)

• O 4 týdny později...
Odesláno

Jestli ti nebude vadit, že je to až na té tvé horní hranici (ale je to do 10000;) ), tak ber CDE-9828RB. CD/MP3/WMA přehrávač a RDS přijímač, RadioText, CD text, Bass Engine, MediaXpander, 3× Preout, 4×50 W, odnímatelný čelní panel, stříbrné provedení, barva displeje - bílá

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...