Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

AnotherOne: Zimne boli nove, jazdene prvu zimu. Letne som kupoval prakticky po minulej zime, takze mali nabehaneho nieco cez pol roka.

Inak problem som vyriesil. Na diagnostike u jedneho chlapika mu pisalo chybu, pri popise bolo, ze treba nakalibrovat volant. Tak sme to spravili a zda sa, ze je to OK, nepise chybu ASR/ESP a dokonca zmizla aj chyba ABS, takze momentalne to je bez chyby. Okrem toho som si dal nastavit svetla na skandinaviu, takze mam automaticke zapinanie svetiel cez den aj v noci a este som zistil, ze nemam aditivum :( Za 20 eur, myslim, ze pohodicka. Origo Peugeot by som dal mozno 2-3x tolko.

Odesláno

To nakalibrovanie je riešenie, ale je to preto lebo je zlá geometria a máš volant nakrivo. Ak by bola geometria ok, netreba rekalibrovať volant. Nevbehol si niekde do diery?

Odesláno

AnotherOne: Vbehol, cca. dva tyzdne predtym ako som daval na letne gumy, to ma vobec nenapadlo. Takze zadrhel bude asi tam, chcelo by to spravit geometriu a potom to dat nakalibrovat.

Odesláno

Samozrejme, ze som to citil, kedze bol ohnuty disk. Ale v servise mi to napravili a povedali, ze je uplne zbytocne kupovat novy disk, kedze sa to pekne narovnalo a nic tomu nie je.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...