techynal Odesláno 20. duben 2010 Odesláno 20. duben 2010 AnotherOne: Zimne boli nove, jazdene prvu zimu. Letne som kupoval prakticky po minulej zime, takze mali nabehaneho nieco cez pol roka. Inak problem som vyriesil. Na diagnostike u jedneho chlapika mu pisalo chybu, pri popise bolo, ze treba nakalibrovat volant. Tak sme to spravili a zda sa, ze je to OK, nepise chybu ASR/ESP a dokonca zmizla aj chyba ABS, takze momentalne to je bez chyby. Okrem toho som si dal nastavit svetla na skandinaviu, takze mam automaticke zapinanie svetiel cez den aj v noci a este som zistil, ze nemam aditivum Za 20 eur, myslim, ze pohodicka. Origo Peugeot by som dal mozno 2-3x tolko. Citovat
AnotherOne Odesláno 20. duben 2010 Odesláno 20. duben 2010 To nakalibrovanie je riešenie, ale je to preto lebo je zlá geometria a máš volant nakrivo. Ak by bola geometria ok, netreba rekalibrovať volant. Nevbehol si niekde do diery? Citovat
techynal Odesláno 20. duben 2010 Odesláno 20. duben 2010 AnotherOne: Vbehol, cca. dva tyzdne predtym ako som daval na letne gumy, to ma vobec nenapadlo. Takze zadrhel bude asi tam, chcelo by to spravit geometriu a potom to dat nakalibrovat. Citovat
AnotherOne Odesláno 20. duben 2010 Odesláno 20. duben 2010 Tak to by bolo najlepšie, len aby si tam nemal niečo ohnuté. Citovat
AnotherOne Odesláno 22. duben 2010 Odesláno 22. duben 2010 No super a necítil si ako ti to vibruje? Citovat
techynal Odesláno 22. duben 2010 Odesláno 22. duben 2010 Samozrejme, ze som to citil, kedze bol ohnuty disk. Ale v servise mi to napravili a povedali, ze je uplne zbytocne kupovat novy disk, kedze sa to pekne narovnalo a nic tomu nie je. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.