Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím... koupil jsem sice Citroena C3 (myslím že to je stejné jak Peugeot) bez autorádia a říkali mi že tam nejsou ani repro kabely tam tvrdil že jsou tam a zjistil jsem že je tam displej který ukazuje jenom hodiny. tak bych chtěl poradit co bude jednodušší a nejlepší jestli koupit origo rádio které se na netu pohybuje cca 2000kč + displej nevím kolik stojí (pokud tam jde dodělat) nebo koupit neoriginál radio raději bych šel do toho origo aby bylo ovládaní pod volantem jedna páčka někde doma leží tak s tou není problém, a hlavně poradit které repro stačí obyč. myslím že tam jsou 2 výškače + 4 ve dveřích (možná se pletu zatím jsem to nerozdělával.

Odesláno

Zdravim ja rozpredavam 207 v ktorej je kompatibilne radio s tvojim autom..Spolu s plne grafickym displejom chcem 150euro... Treba k tomu displeju dorobit asi nejake kable ale nie je to vela roboty... Mam aj vyskove repro ale ostatne repro uz som predal ak mas zaujem tak napis spravu..

Odesláno

jj nabídnu to sestře tu cenu a pozjišťuju jak tam to je s těmi kablemi.. a ten changer je taky k mání??? ten bych dal do me 307 pokud by šel propojit s RD3 rádiem..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...