Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

rozumi tom nekdo tak,aby dokazal rict jestli tam muzu dat prevodovku z 1.4 55 kw bez nejakych uprav,kus za kus?Protoze ze 16V mozna ani nesezenu a 10000 kc za opravu se me davat nechce.Prevodovka z 1.4 se da sehnat za 1000-2000 kc a je jich daleko vic.

Odesláno

Ty už víš co se ti s převodovkou stalo,že tu házíš cifry za opravu?

Ta možnost co jsem psal před tím na opravu vyšla do 1000 Kč za materiál a práce tak složitá není!

Odesláno

¨tak mám možnost mít převodovku z 1.1,jestli tam teda pujde když jeden mi psal ze na 1.6 má převodovku z 1.0 a jede mu to jak svin,tak ji tam nejspíš dám taky...jinak za 1.4 chtěl 4000 nekdy 3000 a tohle muzu mit za 1200kč?co vy na to snad to pujde ne?:myslim

Odesláno
Původně zaslal: 106sťák

¨tak mám možnost mít převodovku z 1.1,jestli tam teda pujde když jeden mi psal ze na 1.6 má převodovku z 1.0 a jede mu to jak svin,tak ji tam nejspíš dám taky...jinak za 1.4 chtěl 4000 nekdy 3000 a tohle muzu mit za 1200kč?co vy na to snad to pujde ne?:myslim

jestli ju tam das a bude to ok,tak do toho pujdu taky,ale spis z 1.4.A kdo ti rikal ze ma na 1.6 prevodovku z 1.0?

Odesláno

kdybych si to dokazal vymenit sam,tak bych nevahal a sel bych do te 1.0 nebo 1.1,kdyz se sezene kolem 1000 kc,tak cert to vem i kdyby za chvili odesla,ale aspon bych to zkusil

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...