Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj tak sem se dneska probudil u přítelkyně,vyšek sem na balkon a řekl sem si dneska bude krásnej den,tak sme s mladou vyrazili na výlet do pce do mekáče a kafe,tak si jedeme po rovině já tam měl 5tku a pred kruhákem,mi nešla vyhodit,tak mě odtáhl táta ale řekl mi že je vháji převodovka,protože to zkoušel a nakonec ji vyhodil ale de tam jen neutrál a 4,táhla sou v poho i ta kulisa,:rollto mě dostalo,kde ted mám sehnat stejnou na 1.4 xsi,nebo může bejt i jiná?neví někdo?

Odesláno

Aspoň se do ní koukni. Třeba to bude jen nějaká chujovina :myslim

My sme měli rozdělanou převodovku od Zetora :D Ale to je trošku jinej level - byli tam pošahaný takový \"vydličky\" :)

Odesláno

Z boku převodovky,je plech.dekl na třech šroubech,pod ním je 5 rychlostní stupeň (E) mrkl bych se nejdřív tam,jednou jsem viděl,že nevydržela sam.matice(25) a přesuvník(E)se rozpadl.

Stačilo vyměnit poškozené pružinky(13) a dát novou matku(25),a převodovka řadí dál.

Netvrdím,že je to 100% tvůj případ,ale za kontrolu to stojí.

[upravil dne 27/12/09 subin]

post-0-14109611779126_thumb.jpg

Odesláno

To naozaj vyzerá na problém so synchrónom pätky. Ten deklík sa oplatí dať dole a pozrieť čo sa tam stalo. Na Škodovkách to bývala dosť častá porucha pri malom množstve oleja.

Odesláno
Původně zaslal: 106sťák

kámoš mi řikal že by snad převodovka z 1.4 55kw by měla bejt stejná jako u toho mýho,že by se snad ani nic z diferákem dělat nemelo,je to pravda?:papa

heled vsechny převodovky jsou \'\'zvenku\'\' stejny takze das jakoukoliv na jakejkoliv motor ...bavime se jen o 106kach... akorat jsou ruzne sprevodovany ...;) ale to nicemu nevadi :)

Odesláno

zalezi jakou tam das a jake mas prevody.Bud to bude line a pojedes treba 200 a nebo to pujde rychleji do otacek,ale maximalka bude treba 150.Ale z te 1.4 by to melo byt podobne

Odesláno

nevim ty jo asi taky z litrovky naky ... ale nezarucuju ze to ta prevodovka vydrzi .... ja jsem ji tam dla ze jsem jinou nesehnla ..a zatim drzi jak svin ..mam ji tam asi rok a pul mozna dyl

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...