Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ale ty to beres jinak. Kazdy chce mit to \"nej\", ale kazdy na to nema a nevyuzije to hlavne. Jestli dokazes sestavit to co oni za stejnou cenu, chci to mit doma...Neverim ze to dokazes...hodne lidi to zkouselo :) mam kamarada ktery v audiu pracuje 15let...doporucil mi je a doporucuje smele dal. Ano jsou 111111111111111x lepsi sestavy ale priplacis a priplacis...stejne jako u aut, chces rychlejsi? Tak priplat...ale ne kadzy na to ma...kdyz budu zavodnit, priplatim za rychle auto...kdyz budu PC hrac, priplatim za lepsi PC...furt dokola...

Odesláno

Tož tak. Jestli Ti kamarád po 15 letech, co se pohybuje v oblasti audiotechniky pohybuje, doporučil tyhle chrastítka, tak je nevím, co si o něm mám myslet.

Jinak, napsal jsi to pěkně. Já měl tu smůlu, že jsem ještě v útlém věku poslechl špičkovou reprosoustavu jednoho tátovo známého. Nebýt tohohle silného okamžiku, nevím o audiu nic.

Odesláno

Koukam ze furt to nechapes...tak mi ukaz nekde repro kdekoliv na internetu ktere splnovalo moje pozadavky tenkrat pred rokem. Cena do 9000kč, optika, vystup na sluchtka, vstup kdyz si prinesu mp3, dalkove ovladani, ovladani nekde pobliz kdyz nechci DO, vstup z televize a z PC...vse stale pripojeno a samozrejme 5.1...a vetsi mnozstvi nastaveni...ukaz co doporucis

[upravil dne 28/12/09 Fr3sh]

Odesláno

Každý máme evidentně úplně jiné požadavky, už jen z toho důvodu se nikdy neshodneme.

Radši dvě pořádné, špičkové reprobedýnky, které dokážou špičkově podat cokoliv, co do nich ze zesilovače \"leze\" než pět plasťáků a jeden dunící bolehlav se šmejdským vestavěným zesilovačem...

Doporučovat Ti nic nehodlám. Pro mě je hlavní prioritou kvalita zvuku, ostatní, nechť se tomu podřídí. Tobě jde především o DO, možnost připojení a pocit, který navodí pět plastových výlisků s dunidlem.

Proti gustu... ;)

Odesláno

Nechcem sa vam do toho miesat...

ja som tiez za lepsiu kvalitu audia ale musis asi uznat ze predsalen 5 repro spravi najma pri filme lepsiu akustiku z pohladu priestoru ako 2 repraky.

Samozrejme nehovorime o hudbe.

Odesláno

Obecně ano, ale ne v případě, kdy porovnáváš vymazlené sloupy + kvalitní zesilovač po kompletní úpravě s klasickou spotřebkou. Kdo víd, ten zná, kdo neví, tan snad časem pozná. :super

Mimochodem, hudba se ve filmech nevyskytuje? :myslim

[upravil dne 28/12/09 peugeot09]

Odesláno

Paneboze jak muzes napsat ze 5.1 je stejny jako 2.0 ?...to mi promin, ale proc tedy v kine nejsou jen repro za platnem? Proc se vlastne dela 5.1??? Pisu u filmu...ja chci prosim videt jak udelas dojem, ze je neco zatebou pokud tam nemas repro...to jsi trochu uklouz co jsi napsal ne?

Odesláno

Pěkně se to tady rozjelo:D

Bohužel ale musím souhlasit s peugeotem09, domácí kino 5,1 za 10 000.- nebude nikdy hrát tak dobře jako 2 přední dřevěný sloupový bedny s kvalitním zesilovačem. Subwoofer u domácích kin do cca 20 000.- je jen dunící bedýnka, nic víc.Beru domácí audio jako celek, na kterým si pouštím jak hudbu tak i filmy, chtěl bych vidět někoho kdo má doma 2 audio sestavy ( nepočítám audiosestavu u PC, protože poslouchání audia z MP3 v kvalitě 192kbit/s ( nebo většinou i jen při 128kbit/s ) je o hovně, když poslouchat hudbu tak jedině přímo waw a nebo MP3 alespoň 320kbit/s, jenže to už potom má jedna skladba cca 8mb, tudíž je potřeba velkej HD;)

Proto mám doma jednu audio sestavu ( pořádnou :aut ) jak na audio tak i na video, a je fakt že hudby se ve filmech vyskytuje poměrně hodně, tudíž kino 5,1 ( v 98% rozestavěné špatně ) pro mě nemá smysl, preferuji zvuk 2,0 , protože na kvalitní kino 5,1 za 50 000.- nemám:( :blicismajlik

Mě audio sestava vyšla cca na 12 000.- ( reprobedny jsem si postavil sám )

Plast do oblasti audia prostě nepatří:bojim

fresh : jak si uděláš ty dojem toho že je něco za tebou když sedačku máš u zdi, a tudíž satelitní repro nemáš za sebou ale vedle sebe??

Zvuk v kině 5,1 nebo respektive už 7,1 je úplně o něčem jiným než když si to uděláš doma, nebo snad máš vytlumenou podlahu, a odizolovaný obě zdi pro dobrej lom zvuku???

Odesláno

@Šalda: preco by mal mat sedacku pri stene? :) napr ja nemam rad ked je izba riesena takym tym klasickym starym sposobom ze co sa da nech ide k stene, ja gauc pri stene nemam, takze zvuk ide spozamna.. :aut

Odesláno

Ja taky sedacku u steny nemam a o tech 2% co to nema, je neco podobnyho jako ze treba 10% to resi jako vy...ja uz na to nemam se tu furt hadat...ja koukam furt na filmy 5.1 a co proste u dvou beden neudelas...tim to pro me konci tady :)

BTW: kdyz kvalitni hudba tak flac...a ne mp3 v jakymkoliv bitrate...

[upravil dne 28/12/09 Fr3sh]

Odesláno

MP3 jsem bral jako variantu;)

Nevím o jakám hádání tady mluvíš?? je to jen výměna názorů, a o to tu jde, aby si kaper mohl udělat obrázek co je lepší:)

každej holt preferujeme něco jinýho

Za kolik máš to tvoje domácí kino?? Jestli to teda není tajný??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...