Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja myslim,ze za 150tis sezenes,ale v jakem stavu doopravdy bude,to se uz vedet nebude.... Ja koupil pred rokem za za 220tis P407 a koupil jsem datum registrace 2005,ale model 2004 a muzu rict,ze parada s autem uz budu jezdit rok a ani jedna porucha... auto mel nejaky starsi pan a moc toho nenajezdil a jel jsem si pro nej sam do Nemecka,tak vrele doporucuji koupit auto v zahranici ale,musi to trochu clovek znat,musel jsem vyridit kopletne vsechny papiry s pojistenim v Nemecku.... i kdyby melo auto v Nemecku najeto 200tis,tak radsi koupim to,nez abych koupil rozhrkany auto z CR, ktery jezdi po tech nasich krasnych silnicich,to je muj nazor a dalsich mojich kamaradu,jeden kamos uz tam ma z Nemecka 3 stroje Ford Mondeo,Audi A8 a Hondu 600F a vse mu jezdi paradne,tam se k autum chovaji trochu jinak... :):papa

Odesláno
tam se k autum chovaji trochu jinak...

so vsetkym ostatnym suhlasim, okrem citacie. vozim si auta z DE sam hlavne kvoli tomu ostatnemu co ace napisal, ale ta posledna veticka sedi len na starsich a chudobnejsich obcanov DE. ty co maju prachy na nove auto po 2-3 rokoch do auta neinvestuju a neriesia co nemusia... takze pozor;-)

Odesláno
jj takze servisuji auta v autorizovanych servisech... :)

tak s tym tiez nesuhlasim:-) original peugeot servis uz dnes nemusia nutene - v nemecku uz dlhsie plati zakon o tom, a hlavne po skonceni zaruky väcsinou ani neuvidia tie auta peugeot servis vdaka hodinovym sadzbam:) potom sa auto väcsinou v DE predava lebo to vychadza vyhodnejsie pre majitela radsej prist o par € pri predaji ako tak noveho auta, ako platit nakladne opravy dalsie 2-3 roky... a este predavat potom starsie auto, maju to dobre premyslene a prepocitane:-D

moja 406tka videla original servis akurat tak dva krat - prva garancka a ked bola zvolavacka na chladic, odvtedy dedo /rocnik myslim 1935/ s nou chodil len mimo peugeot... a stav bol super!

P.S: zabudol som doplnit ze toto neni vseobecne bez vynimky platna formulka, a su vynimky na lepsiu ako aj horsiu stranu... (aby sme predisli hadkam:-) )

[upravil dne 11/12/10 12:41 merlin99]

Odesláno

Noo tak rozhoduju se mezi P 407ku a Renaultem Lagunu, tak chci o tych autech vedet co nejvic abych se mel ceho chytnut pri vyberu. Hledam hlavne bezpecne a spolehlive auto za rozumnu cenu, bude stym jezdit hlavne kluk. Takze myslite ze za 150 - 160 tkc dobru 407 nekupim?

Odesláno

Ja mam 2005 registraci a model 2004 a za rok mi to nesezralo ani korunu,auto maximalne spolehlive,zatim jsem najel 25tisic kilometru........ jsou tu lidi, ktery maji auto hodne mladsi a uz dotoho navrazeli spousty penez,neni to o tom, jestli mladsi,ale o to jaky je to kus a kdo s autem a jak stim jezdil,tohle je zas muj nazor... :):papa

Odesláno
Ja mam 2005 registraci a model 2004 a za rok mi to nesezralo ani korunu,auto maximalne spolehlive,zatim jsem najel 25tisic kilometru........ jsou tu lidi, ktery maji auto hodne mladsi a uz dotoho navrazeli spousty penez,neni to o tom, jestli mladsi,ale o to jaky je to kus a kdo s autem a jak stim jezdil,tohle je zas muj nazor... :):papa

Ahoj to máš pravdu ale neříkej mi že koupíš 407 v perfektním stavu za 150tis kč! :myslim

Odesláno

Ja nepsal nic ohledně peněz,že to auto by mělo stat 150tis.... :) přečtni si víc mojich komentářů viz zde nahoře z datumu Zasláno 11/12/10 v 12:02 :papa

[upravil dne 14/12/10 19:25 ace11]

Odesláno
Ja nepsal nic ohledně peněz,že to auto by mělo stat 150tis.... :) přečtni si víc mojich komentářů viz zde nahoře z datumu Zasláno 11/12/10 v 12:02 :papa

[upravil dne 14/12/10 19:25 ace11]

Jo v poho nečetl jsem to celé :bojim jen jsem odpověděl na Jarda776 Zasláno 11/12/10 v 14:12

[upravil dne 15/12/10 17:09 Jitka+Jirka]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Buďto jsi předešlému prodejci naletěl nebo opravdu nevíš že to není vyhřívané čelní sklo? Pouze se tím knoflíkem přepne veškerý proud vzduchu na čelní okno.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...