Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Ahojte ...Chcel by som vas poprosit o radu ...Rozmyslam nad kupou nejakej ojazdenky nieco okolo 7000 euro .Pozeral som opel vectra caravan ale necital som najlepsie na forach o oploch a ani celkovo som nepocul o nych moc dobre co sa tyka motorov :bojim...Neskor som narazil na tento inzerat http://5mp.eu/web.php?a=dovozaut&o=ss0PTHWeWi a nemozem si pomoct tieto PEugeoty su krasne :o len nemam s toho dobry pocit ked je taky lacny a v celku dobra vybava a neviem ci nema dost najazdene ....Dakujem pekne za vsetky rady ...:roker

Noo jestli ta fotogalerie je k tomu auto což by měla být tak tam kecaj už podle fotek je znát že tam není dvouzonová klima. Bůhví co ještě tam není. Mám to samé auto se stejným motorem. A ještě bych podle odhadu řekl že ASR,EBD tam taky nebude ale to bych ti kecal to je jen můj odhad. Moc bych tomuhle nevěřil, vypadá to na základ, ale chce to opravdu podle toho VIN a člověk má jistotu. :papa

[upravil dne 9/1/11 20:46 micki407]

Odesláno

No podľa tých obrázkov a to čo tam uvádzajú tak dvojzónovú klimatizáciu nemá, elektricky ovládané zadné okná taktiež nemá a to vyhrievanie čelného skla myslí asi ofukovanie lebo vyhrievanie čelného skla 407-my nemajú (opravte ma ak sa mýlim). Strešné okno aj o tom by sa dalo polemizovať skôr by som povedal že panoramatická (presklená) strecha. Je to taký základný model a to ABS/ESP atď... je už v základe.

Odesláno

airbagov tam bude tiez len 7

nema stresne okno ale panoramaticke

vyhrievane predneho skla - ofukovanie

nema dvojzonovu klimu

a pravdepodobne nema ani el. zadne okna

Odesláno

Dakujem vam vsetkym za radu....Pozriem este ine lebo nejak som stratil chut na toho predavaca :-))Ale dakujem vam a myslim si ze toto je jedno z naj forum na ktorom som bol :roll a to som uz na zopar prihlasenych :-))

Odesláno
Dakujem vam vsetkym za radu....Pozriem este ine lebo nejak som stratil chut na toho predavaca :-))Ale dakujem vam a myslim si ze toto je jedno z naj forum na ktorom som bol :roll a to som uz na zopar prihlasenych :-))

ak to nemas daleko, tak ti poviem zober si kamarata mechanika a pozri si to auto, v akom stave naozaj je. aj tu jeden clovek z fora predaval/predava auto a popisal tam tiez par konovin, ale to je velke percento inzeratov ze nesedia uplne...

toho cloveka nepoznam, ale vyzera ze on tie auta vlaci vo väcsom a stoja tam na SPZtkach zahranicnych takze burane by nemuseli byt...(minimalne nie vsetky).

Odesláno
toho cloveka nepoznam, ale vyzera ze on tie auta vlaci vo väcsom a stoja tam na SPZtkach zahranicnych takze burane by nemuseli byt...(minimalne nie vsetky).

s tymto tvrdenim suhlasim iba v pripade, ze si myslel, ze auta nie su burane momentalne - teda ze to na fotkach nie je vidno...

tiez poznam pripady, ze burane auta z IT sa vozili do holandska, nemecka alebo belgicka aby ich povod nebol v taliansku. ale pri prevereni cez VIN sa to ukazalo - no nie vsetci si takto preveria auta pred kupou.

ak sa ti paci auto a jeho cena, ktore si si vybral, najlepsie urobis, ak si zozenies VIN a s najvacsou pravdepodobnostou by sa dala pozriet historia a urcite by ti ktokolvek (aj ja) zistil presnu vybavu MV.

potom naozaj zober nejakeho odbornika a chodte si ho pozriet. pokial auto neuvidis, vsetko tu, je len v teoretickej rovine a odhadov podla zverejnenych fotiek (predavajuci bud nevie auto na predaj nafotit alebo nieco skryva - ale to je len moj nazor)

Odesláno

Dakujem vsetkym za rady ale asi toho predajcu necham a pockam na nieco ine auto ma nesury a urcite budu aj lepise ponuky ....A potom teda ak to bude mozne vas poprosim o radu :-)Ale ako vravim je to jedno z naj forum alebo vlastne ludia su tu faskt super a ochotny :-)))keby to tak bolo vsade :-))...:mrk

Odesláno

s tymto tvrdenim suhlasim iba v pripade, ze si myslel, ze auta nie su burane momentalne - teda ze to na fotkach nie je vidno...

tiez poznam pripady, ze burane auta z IT sa vozili do holandska, nemecka alebo belgicka aby ich povod nebol v taliansku.

nie, myslel som tym aj ludi co auta vozia a su to neburane auta. stale taky su, ale ano zial je ich malo. myslel som to tak, ze aj tento clovek mozno len v zahranici skupuje auta, dovezie, prihlasi a predava...

suhlasim s tebou ze väcsina ludi \"pracujuca\" ako prievoznikov/dovoznikov aut odrbava /minimalne kilometre/ ...

Odesláno
a myslim si ze toto je jedno z naj forum na ktorom som bol...

to bude asi tym ze ine forum pre Peugeoty na SK/CZ nieje :aut

vela zdaru pri hladani noveho krasavca... nech si co najskor medzi nami :papa

Odesláno

to je akej :aut

P.S.: dnes mi obmedzovac hodil faulty, po vypnuti a zapnuti vsetko ok, ale som si vsimol ze mi to spravil pri jazde obchvatom ked som z tempomatu prepol do obmedzovaca (dost rezko) a mal som stale pridany plyn, do toho blinker, vzapati brzda, spojka, podradit, plyn,... chudak, asi nestihla nejaka free utilitka obmedzovaca v BSI nabehnut, tak to hodilo asi na pozadi \"program provedl neplatnou operaci a bude ukoncen\" :blablabla

to šme še pobavili :papa

Odesláno

Nazdarte, Peugeoťáci.

Tak už som sa aj ja pridal do vašej rodinky a pevne verím, že mi tu bude dobre :D.

V poslednom čase veľa kamošov pokúpila tieto vozy a zatiaľ mám hlavne pozitívne odporúčania, aj preto som sa dal zlomiť tiež. Aj keď spočiatku som pokukoval po 307 SW, nakoniec som zakotvil o stupienok vyššie...

Druhý dôvod je to, že mám pár kamošov v originál servise...

Kúpil som si 407 SW 1,6 HDI vínovo-červenej farby (asi najkrajšia čo som na 407 videl), 2006, 137.000 km (aspoň tak píšu...) v celkom slušnej výbave. Bol so mnou kamoš s počítačom a tak aj na jeho odporúčanie som ho zobral. Cena 6,500€, Belgicko... vyzerá veľmi pekne a jazda domov bola super (aj čo sa týka 1,6).

Momentálne čakám ešte na SK papiere a potom hurá do servisu...

Tak sa teším z pekného auta a aj z tohto fóra, kde, ako sa zdá, sa nájde kopec dobrých rád...

Prvá chybka, ktorú som zaevidoval je tmavnutie displeja, na čo som už našiel nejaké thready...

Tak teda viac neskôr.

Odesláno

Tak že Peugeot 3 roky montoval vadné displeje? Myslel som, že to bolo len do roku 2005. Môj názor je, že aj keď to nie je chyba, ktorá by ohrozovala naše životy, je to predsa výrobná závada a tak mali na to urobiť zvolávačku a vymeniť ich nám všetkým, ale to je asi o serioznosti automobilky. Veľmi som zvedavý aké problémy sa vyskytnú na P508, dúfam že sa poučili na P407čke.

Odesláno
Tak že Peugeot 3 roky montoval vadné displeje? Myslel som, že to bolo len do roku 2005. Môj názor je, že aj keď to nie je chyba, ktorá by ohrozovala naše životy, je to predsa výrobná závada a tak mali na to urobiť zvolávačku a vymeniť ich nám všetkým, ale to je asi o serioznosti automobilky. Veľmi som zvedavý aké problémy sa vyskytnú na P508, dúfam že sa poučili na P407čke.

je rozdiel datum vyroby, a datum prveho prihlasenia:) mali by to zmenit, do papierov by mali aj uvadzat niekde kedy to auto naozaj bolo vyrobene aj pre laikov, aspon ze vyrobne obdobie sa da cca. urcit podla DAM cisla... su leziaky aj par mesiacov v sklade a potom sa predaju... ;-)

[upravil dne 12/1/11 09:12 merlin99]

[upravil dne 12/1/11 09:18 merlin99]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...