vendelinek Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 Tak ať slouží,hodně km bez nehod a taky se pochlub ,nějaký foto ,ať vidíme jakej je to fešák,jak z venku tak i ze vnitř Citovat
ace11 Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 ZeldaJ tak ti drzim palce,at ti slouzi. Ja si uz taky vybiram 407,tak uvidim zda budu mit stesti a snad najdu brzy tu pravou jo a ukaz nejaky fotky Citovat
ZeldaJ Odesláno 3. leden 2010 Autor Odesláno 3. leden 2010 Jasná, hned jak ho budu mít po servisu, tak ho nafotím a pochlubím se Díky za přání. Citovat
ZeldaJ Odesláno 3. leden 2010 Autor Odesláno 3. leden 2010 Lidi, nemáte někdo elektronicky JAK NA TO? Citovat
HonzaZ Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 Taky přeji hodně bezstarostných km s novým autíčkem a lepší sousedy. Jinak \"Jak na to\" na 407mu ještě neexistuje. Jedině ve francouzštině. Ale je to dost nedokonalé. Pokud budeš mít nějaké dotazy tak piš. Citovat
ZeldaJ Odesláno 3. leden 2010 Autor Odesláno 3. leden 2010 Díky Přémo, tuhle příručku už studuju, měl jsem na mysli přímo knihu Jak na to, kde je popsána údržba, co a jak dělat atd. Tady jsem zatím našel jenom čistě uživatelský návodky, jak co nastavit a používat, ale jak třeba vyměnit žhavící svíčky, to tam nenajdu. Citovat
ace11 Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 Tak kluci,včera jsem přijel z Německa a dovezl jsem si taky moji vysněnou 407 teď musím vyběhat vše ohledně přepisu. Moje prvni dojmy jsou naprosto skvělé,autičko je pohodlné,po dálnici jsem si jel 130 a motor jsem skoro neslyšel,spotřeba nadherná,sedačky kůže/textil s navigaci atd..... je to 2.OL 100kw a má najeto 107tis,šedá barva a se servisní knížkou a první majitel. Jen malá maličkost,praskla mi žárovka H1:mrk,takže zítra koupím novou. Jinak nic zásadního se po 800km nestalo,snad auticko dostalo malou testovací zkoužku a nebudu pravidelně u doktora servisaka [upravil dne 17/1/10 ace11] Citovat
Přema Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 Češtinu nestáhneš, mapy ano.....ale jinak pěkná...... Citovat
ace11 Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 Kdyby tu byl někdo ochotný mi pomoct kde sehnat češtinu a mapy do navigace,tak by byl moc mo hodný,vím,že tu je sekce download,ale nemám přistup,nemám placený účet. Citovat
ace11 Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 Původně zaslal: Přema Češtinu nestáhneš, mapy ano.....ale jinak pěkná...... Takže si češtinu musím nechát přehrát za 2 litry - co jsem viděl na netu? Citovat
Přema Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 V dowlandu nic takového není.....češtinu máš tady...... http://www.{reklama nepovolena}.cz/system_rt3.html Citovat
ace11 Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 Původně zaslal: Přema V dowlandu nic takového není.....češtinu máš tady...... http://www.{reklama nepovolena}.cz/system_rt3.html Tak co jsem tam viděl,asi něco jiného :myslim to je fuk,díky za info Citovat
Přema Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 Tohle je čeština která funguje a je osvědčená....i já ji mám.......dej bacha na ČR za pár stovek, už tu bylo několik případů že stejně ji museli za 2t nechat znova přehrát........ Citovat
ace11 Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 super Přemo... diky:super:super:super No a tady ukážu teda poslední fotečku,tak mě neukamenujte ;) interier mě dostal,aboslutně perfekt excelent Citovat
Dudko Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 Nazdar ace11, velmi dobre si si vybral:potlesk:potlesk Mam presne to iste /motor, farba,interier/ :D okrem navy Nech ti slúži Citovat
ace11 Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 Ahoj Dudko,tak se taky pochlub a děkuji , snad to vše bude OKA radši ať jsou malé závady,než nějaká velká Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.