Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ZeldaJ tak ti drzim palce,at ti slouzi.

Ja si uz taky vybiram 407,tak uvidim zda budu mit stesti a snad najdu brzy tu pravou :D

jo a ukaz nejaky fotky :)

Odesláno

Taky přeji hodně bezstarostných km s novým autíčkem a lepší sousedy. Jinak \"Jak na to\" na 407mu ještě neexistuje. Jedině ve francouzštině. Ale je to dost nedokonalé. Pokud budeš mít nějaké dotazy tak piš.

Odesláno

Díky Přémo, tuhle příručku už studuju, měl jsem na mysli přímo knihu Jak na to, kde je popsána údržba, co a jak dělat atd. Tady jsem zatím našel jenom čistě uživatelský návodky, jak co nastavit a používat, ale jak třeba vyměnit žhavící svíčky, to tam nenajdu.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak kluci,včera jsem přijel z Německa a dovezl jsem si taky moji vysněnou 407 :) teď musím vyběhat vše ohledně přepisu.

Moje prvni dojmy jsou naprosto skvělé,autičko je pohodlné,po dálnici jsem si jel 130 a motor jsem skoro neslyšel,spotřeba nadherná,sedačky kůže/textil s navigaci atd..... je to 2.OL 100kw a má najeto 107tis,šedá barva a se servisní knížkou a první majitel. Jen malá maličkost,praskla mi žárovka H1:mrk,takže zítra koupím novou.

Jinak nic zásadního se po 800km nestalo,snad auticko dostalo malou testovací zkoužku a nebudu pravidelně u doktora servisaka ;)

[upravil dne 17/1/10 ace11]

post-0-14109612471006_thumb.jpg

Odesláno

Kdyby tu byl někdo ochotný mi pomoct kde sehnat češtinu a mapy do navigace,tak by byl moc mo hodný;),vím,že tu je sekce download,ale nemám přistup,nemám placený účet. :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Češtinu nestáhneš, mapy ano.....ale jinak pěkná......:super

Takže si češtinu musím nechát přehrát za 2 litry - co jsem viděl na netu? :)

Odesláno

Tohle je čeština která funguje a je osvědčená....i já ji mám.......dej bacha na ČR za pár stovek, už tu bylo několik případů že stejně ji museli za 2t nechat znova přehrát........

Odesláno

super Přemo... diky:super:super:super No a tady ukážu teda poslední fotečku,tak mě neukamenujte ;);) interier mě dostal,aboslutně perfekt excelent :)

post-0-14109612472366_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...