Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,

mam tady na zkusenejsi a odborniky takovy dotaz. Po nazhaveni a startovani mi moje 306 zacne jit jakoby na 3 valce, v motoru neco klepe (kov na kov) a huste bile dymi (smrad po nespalene nafte). Zkousel jsem nekolikrat zhavit - nepomohlo. Kdyz motor necham chvili takhle bezet a prida plyn i skrz ten klepavy zvuk, tak se jakoby chytne a po chvili uz bezi normalne a na jizde a vykonu to neni poznat. Nevite, cim by to mohlo byt? Zhavicky byly meneny vloni (ale nejake neznackove z APM). Napada me jeste tryska vstrikovace. Diky za kazdy postreh.

Odesláno

Tak podobný problém nastal i u mě.. zničeho nic začalo něco brutálně mlátit v motoru ..kov na kov...Den před tým bylo vše v pořádku, ale druhý den už při startování to začalo mlátit a nechtělo to vůbec chytnout... nakonec mě klekla i baterka.:grr (asi už to má za sebou):grr Co jsem to potom nastartoval, tak motor měl chod pravidelnej, (takže vstřiky špatný asi nebudou), ale pořád tam něco na jednom válci mlátilo... i po zahřátí motoru.. Nic mě nenapadá co by to mohlo ještě dělat. :myslim Takže každá rada dobrá.. ale servis mě asi nemine... To ty svátky pěkně začly...:(

[upravil dne 25/12/09 Petrn0]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...