Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Co to jsou piny? a já vo konektrou ve dveřích nemluvil já mluvil o tom že mi ze sloupku mezi dveřma de do dveří těch pět drátů a koukám že tady se tady to téma docela rozjelo:)

Odesláno

pin jsou casti konektory ktery svym dotykem prenaseji el. prout [napeti]. vlastne to ani nejsou piny... jsou to vlastne fastony uvnitr konektoru.. ale piny jsme tomu rikaly u pocitace. To kdyz se amd k6-2 taktovaly prez piny na desce... jsou to kovove kontakty ktere spojuji kabely v konektoru.

vlastne sjo uto vsechno da se rict fastony zalisovany v plastovem konektoru... tu mas pro predstavu obrazek.

http://img.alibaba.com/photo/203981497/Soft_PVC_sleeve_for_187_Faston_Receptacle_Type.jpg

Odesláno

jo tak už vim tak já na to zejtra kouknu ale vim že mi prostě ze sloupku do dveří přes tu dumovou chráničku vede 5 drátu jak jsem zmiňoval víše

Odesláno

tak jsem tam ted byl a zjistil jsem že když rošroubuju ten konektor tak na sloupku jsou tři ty piny a na tom protikusu co patří ke dveřím je jich pět

Odesláno

no já sem zrovna projížděl tu stránku s tim jeho nádhernym rodinným vozem je fakt super Pe.Tr :super a tak moh by mi teda někdo říct co všechno bych musel sehnat abych udělal zadní okna v elektrice

Odesláno

-jine tapecy u ridice s all ovladaci

-zadni el stahovacky vcetne ovladaču

-zadni a predni el svazky do dveri , pokud mas ele predni okna a zrcatka tak spolujezdcovy dvere neresis

- tak 10m kabliku a fastony/piny do konektoru na vyrobu kabelaze uvnitr vozu ktera pujde ekolikrat od be sloupku do pojistek a do ridic dveri

snad sem na nic nezapomnel , jo a u ridice se prenytovava jeden drzak tapecu tak ten je potreba sehnat

Odesláno

jo tak toho neni tolik, já sem právěže chtěl měnit tapeci a zatim se mi daří sehna jenom na dveře se zadníma el oknama tak sem se rozhod že to asi předělám a proto sem to tady začal řešit no a ještě si Petře zapoměl na nějaký šikovný ruce který to udělaj protože já se v elktrice moc neviznám. A ještě na kolik to tak víde 2 až 3 tisíce odhadem? Jo a eště když mám starej model tak musim mít tapeci ze starýho modelu nebo je to jedno?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...