Pe.Tr Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 ano ano dokonce monitor 3x ,jako bys to nevedel čeče Citovat
sliki Odesláno 26. prosinec 2009 Autor Odesláno 26. prosinec 2009 Co to jsou piny? a já vo konektrou ve dveřích nemluvil já mluvil o tom že mi ze sloupku mezi dveřma de do dveří těch pět drátů a koukám že tady se tady to téma docela rozjelo:) Citovat
Chepp Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 pin jsou casti konektory ktery svym dotykem prenaseji el. prout [napeti]. vlastne to ani nejsou piny... jsou to vlastne fastony uvnitr konektoru.. ale piny jsme tomu rikaly u pocitace. To kdyz se amd k6-2 taktovaly prez piny na desce... jsou to kovove kontakty ktere spojuji kabely v konektoru. vlastne sjo uto vsechno da se rict fastony zalisovany v plastovem konektoru... tu mas pro predstavu obrazek. http://img.alibaba.com/photo/203981497/Soft_PVC_sleeve_for_187_Faston_Receptacle_Type.jpg Citovat
sliki Odesláno 26. prosinec 2009 Autor Odesláno 26. prosinec 2009 jo tak už vim tak já na to zejtra kouknu ale vim že mi prostě ze sloupku do dveří přes tu dumovou chráničku vede 5 drátu jak jsem zmiňoval víše Citovat
Chepp Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 tak to mas stejny jako ja, ja jich tma mam sest ve sloupoku a dva ve dverich.. tzn priprava by mela byt ok. Citovat
sliki Odesláno 26. prosinec 2009 Autor Odesláno 26. prosinec 2009 no ale mě těch 5 nebo 6 vede ze sloupku i do dveří mě tam nevedou jenom dva Citovat
Chepp Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 tzn. musis bud dovizt do toho konektoru draty od ovladani okna a motorku, nebo vymenit celou elektriku v dverich. Citovat
sliki Odesláno 26. prosinec 2009 Autor Odesláno 26. prosinec 2009 no uvidim já na to zejtra kouknu a v pondělí bych když tak sundal i tapec a kouk jak to tam je přímo ve dveřích Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 pod tapec nemusis , staci rozsroubovat ten konektor na sloupku Citovat
sliki Odesláno 27. prosinec 2009 Autor Odesláno 27. prosinec 2009 tak jsem tam ted byl a zjistil jsem že když rošroubuju ten konektor tak na sloupku jsou tři ty piny a na tom protikusu co patří ke dveřím je jich pět Citovat
Pe.Tr Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 no vidis takze smolik a ceka te to co mne Citovat
sliki Odesláno 27. prosinec 2009 Autor Odesláno 27. prosinec 2009 a to je jako co předělat elektriku v celim autě ne? Citovat
sliki Odesláno 27. prosinec 2009 Autor Odesláno 27. prosinec 2009 jak v celim ne:myslim a nemáš tu na foru nějaký fotky ja si to dělal Citovat
sliki Odesláno 27. prosinec 2009 Autor Odesláno 27. prosinec 2009 Aha no bezva tak když to vidim tak do toho asi nejdu:myslim Citovat
wooody Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 normálně to nevipadá takle, takle to vypadá jenom u pe.Tra, ten už to auto má v malinko jinačí výbavě než ho koupil.... Citovat
sliki Odesláno 27. prosinec 2009 Autor Odesláno 27. prosinec 2009 no já sem zrovna projížděl tu stránku s tim jeho nádhernym rodinným vozem je fakt super Pe.Tr a tak moh by mi teda někdo říct co všechno bych musel sehnat abych udělal zadní okna v elektrice Citovat
Pe.Tr Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 -jine tapecy u ridice s all ovladaci -zadni el stahovacky vcetne ovladaču -zadni a predni el svazky do dveri , pokud mas ele predni okna a zrcatka tak spolujezdcovy dvere neresis - tak 10m kabliku a fastony/piny do konektoru na vyrobu kabelaze uvnitr vozu ktera pujde ekolikrat od be sloupku do pojistek a do ridic dveri snad sem na nic nezapomnel , jo a u ridice se prenytovava jeden drzak tapecu tak ten je potreba sehnat Citovat
sliki Odesláno 27. prosinec 2009 Autor Odesláno 27. prosinec 2009 jo tak toho neni tolik, já sem právěže chtěl měnit tapeci a zatim se mi daří sehna jenom na dveře se zadníma el oknama tak sem se rozhod že to asi předělám a proto sem to tady začal řešit no a ještě si Petře zapoměl na nějaký šikovný ruce který to udělaj protože já se v elktrice moc neviznám. A ještě na kolik to tak víde 2 až 3 tisíce odhadem? Jo a eště když mám starej model tak musim mít tapeci ze starýho modelu nebo je to jedno? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.