Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim ,vopred pisem ze som pouzil hledani a nic som nenasiel 406 mam kratko no k veci nefunguje mi pravy spetak(spolujazdcov)cize jeho naklapanie soferovo je v pohode prepnem prepinac na madle na pravy spetak a mackam jostick a nic ani tuk. som sice vyuceny elektrikar ale necham si rad poradit cim to asi moze byt? a zhruba jak na to.hej!je to Text8LFY 1.8 16v 81kw ps stastne a vesele

Guest servisman
Odesláno

podle mne přelámané kabely u spolujezdce tu je schéma ale bez vyhřívání

Odesláno

dostan sa k motorceku zober mutimeter popros niekoho nech sa hra s joistykom a ty budes merat.. ak nameras tak je jasne ze motorcek nefunguje, ak nenameras chod po kabloch k rele ak ani tam nic tak k poistke a tak dalej... ine ma nenapada..

pridavam sa STASTNE A VESELE :)

Odesláno

Toshovi27 toze to ide cez rele som nevedel nemyslel som si ze ten motorcek ma taky vykon aby potreboval rele myslel som si ze vykonovy prud ide priamo cez spinac diki ten postup mi je jasny som elektrikar skor ma zaujima ci to ide v pohode rozorrat Honzovi 406 dik za schemu

Odesláno

no to s tym rele nevylucujem ze tam nebude ale ako som cumel na tu schemu napadlo ma ze tam rele je :D

ak tam neni sorry sa plany poplach hehe

Kazdopadne ten postup co som napisal by mal pomoct ;)

Odesláno

diki ale ta bude ok lebo som zohnal origo prirucku a na nu je napojene viac veci a ostatok funguje skor ma trapi ako sa dostat k motorcekom aby som nepolamal zrkadlo alebo je na spetaku nejaky konektor? to by stacilo dat spetak dolu vytiahnut konetor a tak premerar motorcek aj kablovacku od spinaca

Odesláno

nazdar tak spetak uz funguje bolo to tou konzolou s prepinacom a jostickom na madle dveri(na scheme cislo 181)premeral som to a bolo jasne ,da sa to rozobrat na dve casti drzi to na zapadky vo vnutri je plosny spoj s vodivimi obrazcami liehom som to vycistil namazal vazelinou , do josticku som streknul vedecko aj na pini 5NR a 7GR poskladal a ide ,inak vrele diki Honzovi 406 za schemu inak by som sa s tym babral este teraz

• O 3 roky později...
Odesláno

tak po dlhsej dobe to znova zacalo haprovat, neslo naklapat spetaky hore dole ,do lava a doprava to fungovalo ,rozobral som ten joistick a na plosaku uz neboli dve medene plosky (vytrhlo ich ) nalepil som tam nove plosky medi preletoval co bolo treba a ide to len ako dlho to vydrzi :myslim tak keby s tym mal niekto problem tak to moze byt aj takato zavada

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...