Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem zjistil , že mi nehřeje sedadlo řidiče. Vložka výhřevu není jako díl, jen celý spodek sedáku. Cena nového mě docela šokovala - kůže. Opravuje to někdo ?

[upravil dne 23/12/09 Milhaus65]

Odesláno

No neviděl jsem .... moc jsem neštudoval foto. Já myslel, že máš polo.

Právě proto se ptám na kolik si to celé ceníš. Mám několik pacošů co by to asi chtěli opravit. My jsem se do toho nikdy nepouštěli.

Pro představu origo sedák v kůži s výhřevem stojí 31000 kč.

:aut

Odesláno

Neboj že o té origo ceně nevím.......taky sem chtěl první koupit nový sedák.......ted ale co ti odešlo......jestli sedák nebo opěradlo, bo když nejede jedna z deček tak ŘJ to nepustí ani do té dobré která jede.....ale na 99% to bude fakt sedák......chce to proměřit co nemá obvod jestli sedák či opěradlo......připojuji schéma.....

post-0-14109611752428_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Rozpárat sedačky....a o čem se tu celou dobu píše......potom už je jedno co to bude napájet....či origo či tento systém......

však tvé fotky mě inspirovali :super

ale budu potřebovat pomoc kudy vést dráty a kam je zapojit

(vyděl jsem fotku na foru kam přesně to je zapojené) ale budu muset mít konektor ale zas nevím jakej budu muset sehnat ?

Odesláno

8906HR přepínač teploty

8861 JZ levá strana sedák

8861 PS pravá strana sedák

8872 HS levé opěradlo

8872 QN pravé opěradlo

Vše je ale k mému auto takže béžová celokůže....ale k čemu ti to bude?????? to já fakt nevím:myslim:myslim:myslim

Jako že bys koupil nové čalounění s ohřevem???? tak to si nachystej tak 100 t Kč + minimálně ještě ŘJ ohřevu

Odesláno
Původně zaslal: Marky

Čiže namiesto celého 8310 by sa dala celá ta deka ako píše Mirys? 8302 je na boku sedadla? Nemôžeš pozrieť obj. číslo?

to nemáš šanci zapojit to co poslal Mirys na tento přepínač teploty....ten jde ještě do ŘJ ohřevu i v schématu to jde vidět........

Odesláno

Nie nie, myslím kúpiť len nejakú neorigo deku, zašiť ju do sedadla a napojiť na origo ovládanie, ten prepínač 8906HR nie je závislý od typu poťahu? :myslim Mám na boku sedadla takú malú misku, to sa dáva asi tam nie?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...