drobosoft Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 Zdravim, nejak mi prestalo fungovat zavirani oken, kdyz podrzim dyl tlacitko na klici. Mam pocit, ze kdyz jsem to kupoval, tak to fungovalo. Nestalo se to tu nekomu? Diky Citovat
hudy Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 u ostatnich peugeotu je to tak, ze u ridice pri dojezdu jeho okna jeste kdyz se zavre, tak ten cudlik jeste nejakou tu sekundu podrzis v pozici zavirani a tak bys to mel aktivovat. Citovat
AnotherOne Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 Aj u 407my je to tak, ak bola odpojená batéria, zatváranie diaľkovým nefunguje kým sa nenastavia dorazy u všetkých okien. Citovat
petkep Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 Taky mi to nefunguje. Rada je nakodovat...co... klíč ještě jednou tzn. zasunout do zapalování a podržet zamknutí nebo jen stačí podržet tlačítka zavírání oken a tím aktivovat dorazy ? Citovat
Přema Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 A nebo to nemáš povolené v dia...... Citovat
AnotherOne Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 Původně zaslal: petkep Taky mi to nefunguje. Rada je nakodovat...co... klíč ještě jednou tzn. zasunout do zapalování a podržet zamknutí nebo jen stačí podržet tlačítka zavírání oken a tím aktivovat dorazy ? Nakódovanie nepomôže ak ti inak diaľkové funguje normálne, buď tie dorazy alebo ako vraví Přema povoliť na dia. Citovat
petkep Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 Pokud nepomohou dorazy, tak to znamená návštěvu servisu ?? a penizky vydřiduchům !!! Citovat
AnotherOne Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 Dohodni sa s niektorým členom, čo má dia, napr. aj Přema. Citovat
RICHARD 1 Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 ani sem nevěděl že to ma 407 a to i otvírá? Citovat
Přema Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 Ne jen zavírá při delším stisku tlačítka zamknout Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.