Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsetkych. Mam problem o ktorom tu uz bolo popisane vela ale nejako sa neviem z toho vysomarit. PP mi dnes vyhodil notoricky znamu hlasku

snmka212.jpg

a cca po najazdeni 20km mi vyhodil dalsiu, ale tu som v hlaskach v takomto zneni nenasiel

snmka213.jpg

z toho co som tu nasiel som pochopil, ale neviem ci dobre, ze by sa mal regenerovat plynulou jazdou FAP filter:myslim. Po zohriati motora som vybehol na rovinku cca 8km tam a 8km spat stylom jazdy tam normalne s rychlostou nad 60km/h a naspat som siel na otackach so zaradenou trojkou. Auto sice ide ale len do 2700ot/min, kontrolka diagnostiky motora svieti dalej a hlasky pokracuju. Po precitani niekolkych prispevkov rozmyslam, ci sa zajtra nepustim do kontroly 3 veci, len neviem v akom poradi zacat a o aky rozpocet mam poziadat Jeziska;). Poradi niekto?

PS: sorry za kvalitu foto, ale mal som po ruke len mobil

[upravil dne 21.12.2009 Nema307sw]

Odesláno
Původně zaslal: shark734

ja sice fap nemam ale na fore pisu ze regeneraciu fapu robis ked davas motor do otacok...

pripadne tvoj fap uz skoncil

nestras....pri 100tisicoch...jeziskov limit vycerpany na dva roky

Odesláno

bez diag jsi stejně v pytli... Ta hláška je trvalá závada a musí se smazat. Pokud je to váha nebo EGR, tak cca 3000,- i s prací, pokud FAP tak 20000,- a nebo za třetinu vykuchat.

Odesláno

Vahu som dnes vycistil, problem vsak je ze na diagnositku sa dostanem az v buduci tyzden. Moze sa zatial s autom jazdit? Idu sviatky a bez auta nemozem byt. Neplanujem dlhe trasy, ale byvam mimo mesta.

Odesláno
Původně zaslal: twoolf

bez diag jsi stejně v pytli... Ta hláška je trvalá závada a musí se smazat. Pokud je to váha nebo EGR, tak cca 3000,- i s prací, pokud FAP tak 20000,- a nebo za třetinu vykuchat.

Nestraš s 20000,-. Jedine ak ho menia za nový.

Vyčistenie FAPu 3000 CZK aj s prácou, diagnostikou + 1500 CZK výmena diferencialného snímača v Peugeot servise ( snímač bol vadný ) a FAP šlape

Odesláno
Původně zaslal: xavier

Vyčistenie FAPu 3000 CZK aj s prácou, diagnostikou + 1500 CZK výmena diferencialného snímača v Peugeot servise ( snímač bol vadný ) a FAP šlape

Akurat som sa vratil z diagnostiky, vyhadzuje nejaku chybu 954, mechanik vravel tiez o nejakom snimaci pre FAP, Je to ten diferencialny? Orientacne by ma vraj vysla oprava 55eciek snimac a okolo 25eciek robota. A ze aaz potom sa zisti ci treba nieco robit aj s FAP-om

Odesláno
Původně zaslal: Nema307sw

Původně zaslal: xavier

Akurat som sa vratil z diagnostiky, vyhadzuje nejaku chybu 954, mechanik vravel tiez o nejakom snimaci pre FAP, Je to ten diferencialny? Orientacne by ma vraj vysla oprava 55eciek snimac a okolo 25eciek robota. A ze aaz potom sa zisti ci treba nieco robit aj s FAP-om

Môže to byť on. Mne na diagnostike vykazoval veľký rozdiel v diferencialnom tlaku ( pred a za FAPom ) a tým aj poruchu Engine antipolution system faulty a podľa vyjadrenia technika v servise FAP nebol ani veľmi zanesený ale aj tak som ho dal vyčistiť a mám pokoj na ďaľších 80 000 km. Neviem aký maš rok výroby auta, niekde tu na fóre je uvedené, ktorý ročník má kedy čistiť / meniť FAP - po koľkých najazdených kilometroch, takže aspoň orientačne sa dá to zistiť v akom stave je filter.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...