Desmo.Mory Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Zdravým peugeotaky.po 106ce,306ce,406,přichází 607 tak sem na ni zvědavej, jen mam par problemu neustale mi to ukazuje cervene slaba baterie,je mozne ze je to tou založní? sem ani nevěděl že tam nějaka je.dal-nevim jak funguje ten cd přehrávač a jaky formaty to přehrává,dal jsem tam normal cd a nic,pise to že jsem ho dal obracene nebo že na něm nic neni.Ted jsem přijel z diagnostiky a našlo to par chyb-třeba funkce kodovaného blokování startování-problém imobilizéru,nevi nekdo co to znamena,dal:nevim-po zhasnutí motoru normal zamknu přes klíček ale za 5 min už to na dalku neotevřu a musim kličkem.sem peugeotista a doufam že mě 607 nesklame poradí někdo co co znamena, dik moc. Změn název tématu aby odpovídal pravidlům, Děkuji Radek Hurvajz - Moderátor [upravil dne 21/12/09 Radek Hurvajz] [upravil dne 21/12/09 Desmo.Mory] Citovat
shwaara Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Proč zamykáš klíčkem? Zamykej dálkou a bude to OK CD přehrává IMHO jen klasický CD formát, tedy ne MP3, OGG ani WMA. Záložní baterii nemají všechny 607, koukni do kufru (P nebo L schránka), zda ji tam máš. Info o sekundární baterii bys měl mít taky v service boxu podle Tvého VIN. Citovat
Desmo.Mory Odesláno 21. prosinec 2009 Autor Odesláno 21. prosinec 2009 ještě se chci zeptat co znamena když to piše Warning-risk black ice nebo tak něco diky Citovat
Desmo.Mory Odesláno 21. prosinec 2009 Autor Odesláno 21. prosinec 2009 pravě že na dalku to jen zamknu ale otevřit to jde už jen klicem. Citovat
Pe.Tr Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 že je zima a tvori se naledi, mas jet opatrne Citovat
shwaara Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Slabá baterka u auta / v klíči. Druhý dálkový klíč funguje OK? edit: Možná bys moh otázky očíslovat, ať je jasné, kdo na co odpovídá, tohle je docela zmatené. [upravil dne 21/12/09 shwaara] Citovat
Desmo.Mory Odesláno 21. prosinec 2009 Autor Odesláno 21. prosinec 2009 jj sory za ten zmatek baterku sem včera kupoval novou do kličku.tou to neni,řikam zhasnu motor a zamknu na dalku,jeste tak 3 min to jde i otevřit na dalku ale po třech min uz ani tuk,jen manualne klicem. Citovat
shwaara Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Divné, tak asi baterka v autě. Ona se ta její slabost prej projevuje dost všelijak Citovat
Budhas Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Já tě zdravím,nevím,jestli tě to potěší,ale já mám ty samé problémy,co ty popisuješ.A přišel jsem na to,že je špatná sekundární baterie,když jsem ji změřil,tak měla 6,2V,což je na dvanactivoltovou baterku jaxi málo,že.Je ukrytá v pravo v kufru pod tapecirem tý odkládací kapsy. Podle toho,co jsem četl,tak ta sekundarní baterie má vliv na hodně věcí a chybných hlášek,např. ESP/ASR,centrál,sklápění zrcátek......mimo jiné se neudrží pamět rádia,datumu a hodin.Akorát nevím,jestli to má vliv i na ten immo,ale zřejmě ano.Zítra jdu baterii vyměnit,tak snad už bude pokoj. Citovat
Desmo.Mory Odesláno 21. prosinec 2009 Autor Odesláno 21. prosinec 2009 zdar, prave jdu z garaže tak sem ji našel potvoru (baterku sekundarni) zitra ji jdu hned vymenit a sem zvedavej jinak moc diky.akorat nejsem ještě zvyklej na tolik čudliku a elektroniky všude všechno bliká a svítí. ale je to prostě peugeot a ještě neco:) za jizdy se rozsviti červeně že jsem pichl kolo ale neni to pravda co s tim vi nekdo .dikes Citovat
jofo Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Najskor vymen tu bateriu a potom sa uvidi. Ta ma za nasledok hooooodne veci. Este by bolo fajn keby si aj napisal co mas za motor a rocnik. Vies nie vsetky rocniky su navlas rovnake. Citovat
Desmo.Mory Odesláno 21. prosinec 2009 Autor Odesláno 21. prosinec 2009 Mam 2.2hdi a je to 03ka.zitra schvalne pisnu ,furt mi to hlasi spoustu chyb a prave i tu baterku tak ji vymenim a jen se modlim at vsechno zhasne Citovat
Budhas Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Já na to zejtra taky chci zmáknout,mě to hlásí jen \"Low batteri\" a někdy se k tomu přidá \"ESP/ASR\" a pak \"Engine antipollution system failed\",ale na to zejtra jedu do servisu na \"regeneraci\" FAPu,nebo jak se tomu říká.A co se týče tý baterky,tak se tam chystám dát normální bezúdržbovku 12V 40Ah Citovat
shwaara Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Asi je nejrozumější první vyměnit baterku a pak případně řešit zbylé problémy Pokud hláška s píchlým kolem nezmizí, může to být málo dofoukané kolo nebo špatné (chybějící) čidlo tlaku pneu.. Citovat
Desmo.Mory Odesláno 21. prosinec 2009 Autor Odesláno 21. prosinec 2009 A to čidlo tlaku pneu najdu kde,jo a ještě jaka by měla byt ta sekundarni baterka, kolik ma mit Ah. dik Citovat
Budhas Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 Ja už ti tam psal, že tam měním za 12V 40Ah...takže za tu kapacitu, co tam byla...už to mám zasebou, všechny problémy pominuly....Akorát nemám aditivum,proto mi to hlásí chybu...a přicpaný FAP a to má souvislost s tím aditivem, tudíž nemůžu provést regeneraci FAP filtru...to dořeším...jinak absolutní spokojenost... Citovat
Desmo.Mory Odesláno 22. prosinec 2009 Autor Odesláno 22. prosinec 2009 Tak,baterka je vyměněná a skoro vše pominulo:).jen to pise 1 tire pressure missing nebo tak neco ,musim pohledat co to je a nechapu proc mi nehraje cd.dozadu dam normal ogiginalku a pise to cd wrong,please eject tak nejak .no jeste to musim doladit.ale jinak diky moc za rady. Citovat
Budhas Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 To je hláška, co se týče tlaku v pneumatice...doslovně \"chybí tlak v kole\".....nedáváš tam to CD obráceně..?? Citovat
jofo Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 Ono co sa tyka toho CD tak uz moze byt aj dost znacne spinava optika a proste nenacita spravne cd. Rozobrat a skusit vycistit optiku. Co sa tyka toho cidla tak uz moze byt blbe, alebo slabucka bateria v cidle. To cidlo je vo vnutry disku. takze musis vyzut gumu a vymenit ho plus aktivovat cez diagnostiku. Cidlo stoji kolo 2000 ceskych. Myslim ze rozumnejsie bude ozeliet to signalizovanie tlaku a zablokovat to cez diagnostiku. Citovat
funthomas Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 chyba snimaca tlaku v pneu: bud to cidlo odislo alebo ma slabu bateriu (zvycajne to odchadza postupne), kedze zivotnost je udavana na cca 10r alebo 200tis KM tak tento problem zacina byt coraz castejsi kedze cast 607 uz zacina mat svoj vek, origo v peugeote je dost mastne, navyse pre je nutna aktivacia snimaca takze sa to cele dost predrazuje, pokial chcete usetrit tak objednavajte druhovyrobu, link je tu: snimac tlaku mozem odporucit, boli dost ochotni p.s. pokial niekomu unika vzduch z pneu a na pricine je tesnenie okolo ventilceka (co je tiez dost caste) tak dodavaju aj opravne sady - gumicky... [upravil dne 9/1/10 funthomas] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.