Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Noo tak Vanoce budu met bohate..dneska -13 motor sa jen prevaloval - baterka -2200 pote to velmi velmi dlouho tocilo nez to chytlo - zhavice a kdovi co mi jeste najde..jake byste doporucily ja bych sel do bosch asik:myslim

[upravil dne 18/12/09 anthraX306]

Odesláno

JJ urco bosch ...

Ale nechapu co maji spolocneho zhavice s tym, ze dlho startovalo ?

To by ti museli odist vsetky naraz nie ? To som este nevidel :)

Ked ochdazaju zhavice, tak vetsinou auto startne na 3 valce, a po nejake dobe se chyti :)

Inac ked som menil, daval som bosch ...

Odesláno

Mam mechanika v peugeote a bosch urcite nie. Vydrzia tak sezonu a potom znova odidu. On mi odporucil Denso - mam ich tam a idu fajn. A su lacnejsie ako bosch a je to original japonsky vyrobok. Nakolko Bosch original nemecky uz nebyva

Odesláno

Mno DENSO sou super jak zhavicky tak i svicky muzu vrele doporucit ale taky nejsou nesmrtelny...:bacha

to anthraX306:zhavicky se daji krasne odskouset...

1.nachystas si baterku 12V + startovaci kabely(nejaky solidni)

2.vysroubjes zhavicku

3.das na zavitovou cast(..tam kde jsou pridelany kabely..) svoku + pres startovaci kabely

4.das na na kostru zhavicky(..tam kde je zavit do hlavy motoru..) svorku - taky pres startovaci kabely

5.Zhavicka se rozsviti -5a-musi se nahzavit az do CIRE BILE BARVY

5b-musi mit bilou barvu do 5 max 10 sekund

POZOR na skrat a na popaleni ...+ s nahzavenou zhavickou nehazet je KRECHKA+kdyz skousis zhavicku nahzavit urcite ji nedrz v ruce jinak se na 100%spalis

Pokud ti zhavicky zhavi tak jak maji chyba bude nejspis v kabelazi nebo v Relatku....

Odesláno

Tiez som daval bosch kamaradovi do 405 tky 1.9 TD uz ich tam ma 3 zimmu, a zatial OK, a byvali kolega na Fiat tipu 1.7 TD ich ma uz 4 rok ...

Odesláno

Presne ako rika lubko startuju a jak citim ze chytne tak to mlati jak kdyby jel na 3 valce a az po chvilce se dostane na volnobeh...jinak vcera to absolutne neslo museli sme bohuzel drastickym zpusobem mu pomoct ...vylet 4 kyble horke vody primo na nej:bojim pak chytl ...no uz je v servisu tak su zvedavy

to tommmas11: dekuju za krasny navod ale jsem amater:mad: a netusim kde se ty zhavice ani nachazeji radsi sverim odbornikovi:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...