anthraX306 Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 Noo tak Vanoce budu met bohate..dneska -13 motor sa jen prevaloval - baterka -2200 pote to velmi velmi dlouho tocilo nez to chytlo - zhavice a kdovi co mi jeste najde..jake byste doporucily ja bych sel do bosch asik:myslim [upravil dne 18/12/09 anthraX306] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 JJ urco bosch ... Ale nechapu co maji spolocneho zhavice s tym, ze dlho startovalo ? To by ti museli odist vsetky naraz nie ? To som este nevidel Ked ochdazaju zhavice, tak vetsinou auto startne na 3 valce, a po nejake dobe se chyti Inac ked som menil, daval som bosch ... Citovat
Lubos77 Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Mam mechanika v peugeote a bosch urcite nie. Vydrzia tak sezonu a potom znova odidu. On mi odporucil Denso - mam ich tam a idu fajn. A su lacnejsie ako bosch a je to original japonsky vyrobok. Nakolko Bosch original nemecky uz nebyva Citovat
pastorek Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Tvoj mechanik kecá. Do Audiny som ich dával pred dvomi rokmi a v Passate fungujú už tretí úplne bez problémov. Citovat
Dopiťák Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Mno DENSO sou super jak zhavicky tak i svicky muzu vrele doporucit ale taky nejsou nesmrtelny... to anthraX306:zhavicky se daji krasne odskouset... 1.nachystas si baterku 12V + startovaci kabely(nejaky solidni) 2.vysroubjes zhavicku 3.das na zavitovou cast(..tam kde jsou pridelany kabely..) svoku + pres startovaci kabely 4.das na na kostru zhavicky(..tam kde je zavit do hlavy motoru..) svorku - taky pres startovaci kabely 5.Zhavicka se rozsviti -5a-musi se nahzavit az do CIRE BILE BARVY 5b-musi mit bilou barvu do 5 max 10 sekund POZOR na skrat a na popaleni ...+ s nahzavenou zhavickou nehazet je KRECHKA+kdyz skousis zhavicku nahzavit urcite ji nedrz v ruce jinak se na 100%spalis Pokud ti zhavicky zhavi tak jak maji chyba bude nejspis v kabelazi nebo v Relatku.... Citovat
markus1974 Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 no je pravda ze nieje Bosch ako Bosch(tie polske) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 Tiez som daval bosch kamaradovi do 405 tky 1.9 TD uz ich tam ma 3 zimmu, a zatial OK, a byvali kolega na Fiat tipu 1.7 TD ich ma uz 4 rok ... Citovat
anthraX306 Odesláno 21. prosinec 2009 Autor Odesláno 21. prosinec 2009 Presne ako rika lubko startuju a jak citim ze chytne tak to mlati jak kdyby jel na 3 valce a az po chvilce se dostane na volnobeh...jinak vcera to absolutne neslo museli sme bohuzel drastickym zpusobem mu pomoct ...vylet 4 kyble horke vody primo na nej:bojim pak chytl ...no uz je v servisu tak su zvedavy to tommmas11: dekuju za krasny navod ale jsem amater:mad: a netusim kde se ty zhavice ani nachazeji radsi sverim odbornikovi:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.