Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

207 - Turbo - rozne problemy (benzin aj diesel)

Recommended Posts

Odesláno
DZZ - Dátum začiatku záruky!!!

Dátum výroby tvojho auta je 11.7.2008...

no trocha som to zle pisal :D

datum zaciatku zaruky mam na auto od 04. jula a vyrobili to len 11.jula? :D

to je ako mozne?

Odesláno
rehooooot, to som si ani nevšimol...

Ale na druhej strane: kto môže povedať, že jeho auto bolo pojazdné už týždeň pred samotnou výrobou?! :D

este Mischko :P

Odesláno

teraz ma napadlo pár vecí:

- auto mohlo byť vyrobené skôr, ale toho 11.7. bolo sfinalizované (napr. nalepenie polepov) a až tento deň pridelili DAM...

- alebo sa čakalo na nejaké certifikáty k niektorým prvkom (napr. nárazové testy k sedačkám) a teda až po ich obdržaní mohlo byť pridelené DAM...

DAM = Date Application (of) Modification / Dátum aplikovania modifikácie

A možno len zblbol systém...

[upravil dne 5/1/12 10:29 od Modzillo]

Odesláno
teraz ma napadlo pár vecí:

- auto mohlo byť vyrobené skôr, ale toho 11.7. bolo sfinalizované (napr. nalepenie polepov) a až tento deň pridelili DAM...

- alebo sa čakalo na nejaké certifikáty k niektorým prvkom (napr. nárazové testy k sedačkám) a teda až po ich obdržaní mohlo byť pridelené DAM...

DAM = Date Application (of) Modification / Dátum aplikovania modifikácie

A možno len zblbol systém...

[upravil dne 5/1/12 10:29 od Modzillo]

neviem ako to je..resp ze kedy a kto zapise, aktivuje prislusne VIN v serviceboxe a tak... ale tak ked vychadzam z toho ze povodne som tam mal uplne iny datum v servisnej knizke od Importu, nejaky treti datum tusim.. a potom ked som predlzoval na 5 rokov tak teta v LV ze treba kukat DZZ zo serviceboxu a vtedy prepisali v dodatku..

a to som vtedy este nekukal ze aky datum mi vychadza z DAMu..

ale po mojich skusenostiach, vies comu uz ja verim :D :D :D

Odesláno

ak ti to robila \"teta\" s iniciálkami A.F., tak by som neveril ani ja... Zažil som s ňou niekoľko úsmevných príhod, ale to vlastne sa dá zažiť s každým, kto žije v nejakom paralelnom svete a nie v realite... :D

Odesláno
ak ti to robila \"teta\" s iniciálkami A.F., tak by som neveril ani ja... Zažil som s ňou niekoľko úsmevných príhod, ale to vlastne sa dá zažiť s každým, kto žije v nejakom paralelnom svete a nie v realite... :D

A.F. v leviciach? praveze v LV povedali/la ze podla serviceboxu tam treba hodit datum.. ale tak to nevedela ze mozno zle tam zapisali

Odesláno

počúvaj ma ty sem - šak už sa nevyznám v tých tvojich príbehoch... :D Už neviem, kto čo kde kedy prečo povedal...

Je to vlastne jedno, aj tak sa každý jeden servis drží ServisBoxu a toho, čo je v ňom uvedené...

Odesláno
počúvaj ma ty sem - šak už sa nevyznám v tých tvojich príbehoch... :D Už neviem, kto čo kde kedy prečo povedal...

Je to vlastne jedno, aj tak sa každý jeden servis drží ServisBoxu a toho, čo je v ňom uvedené...

:D:D:D

Odesláno

...podľa DAM sa napr. objednávajú náhradné diely - od určitého DAM mohla nastať modifikácia požadovaného dielu a teda takýto diel nebude vhodný pre tvoje auto, keďže tvoje DAM je menšie...

Guest mischko11
Odesláno

vacsinou servicebox vie rozlisit ake diely ma na ake auto ponuknut :) ale je tam bordel riadny uz ked na moje hodi ze tam mam eolys (aditivum co je potrebne pre auta s FAP) alebo ze podla sb predne sedacky ani nemam a uz 2 roky sedim na vedre :D

Odesláno

Francúzi chcú tak bezhlavo šetriť prírodu, že by najradšej FAP dali aj do benzínových motorov...

k sedačkám - nikdy som sa nedostal k odpovedi, či sa vlastne tie sedačky z Le Mans dajú objednať alebo sa to berie tak, že to je limitovaná séria a ľudia si to majú šetriť. A pri nehodách ak je poškodená sedačka, ide o totálku, to je dnešná realita...

Guest mischko11
Odesláno
Francúzi chcú tak bezhlavo šetriť prírodu, že by najradšej FAP dali aj do benzínových motorov...

k sedačkám - nikdy som sa nedostal k odpovedi, či sa vlastne tie sedačky z Le Mans dajú objednať alebo sa to berie tak, že to je limitovaná séria a ľudia si to majú šetriť. A pri nehodách ak je poškodená sedačka, ide o totálku, to je dnešná realita...

kamo sedacka sa da objednat len musis zrusit filtrovanie a hladat podla RC-cka taka je realita nasho \"uspesneho\"servisneho uz len ako to nazvat :D

[upravil dne 8/1/12 09:52 od mischko11]

Odesláno

dnes som menil krytku na potrubi pri turbe, existuje novsia verzia - vsimnite si popis vnutri :aut

ta vlavo je stara, napravo nova

post-9340-14109621703814_thumb.jpg

[upravil dne 8.1.2012 18:04 od buga]

Guest mischko11
Odesláno

tiez som ho menil za ten novsi a zaujimave prekvapenie bolo ze je vacsi ako ten povodny.Prve EP6DT a EP6DTS nemali ziadna tepelny stit a dochadzalo k poskodeniam turbo vdaka zapchatiu mazacieho potrubia karbonovymi usadeninami

b1hu007d.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...