buga Odesláno 5. leden 2012 Autor Odesláno 5. leden 2012 DZZ - Dátum začiatku záruky!!! Dátum výroby tvojho auta je 11.7.2008... no trocha som to zle pisal datum zaciatku zaruky mam na auto od 04. jula a vyrobili to len 11.jula? to je ako mozne? Citovat
Modzillo Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 rehooooot, to som si ani nevšimol... Ale na druhej strane: kto môže povedať, že jeho auto bolo pojazdné už týždeň pred samotnou výrobou?! Citovat
buga Odesláno 5. leden 2012 Autor Odesláno 5. leden 2012 rehooooot, to som si ani nevšimol... Ale na druhej strane: kto môže povedať, že jeho auto bolo pojazdné už týždeň pred samotnou výrobou?! este Mischko Citovat
Modzillo Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 teraz ma napadlo pár vecí: - auto mohlo byť vyrobené skôr, ale toho 11.7. bolo sfinalizované (napr. nalepenie polepov) a až tento deň pridelili DAM... - alebo sa čakalo na nejaké certifikáty k niektorým prvkom (napr. nárazové testy k sedačkám) a teda až po ich obdržaní mohlo byť pridelené DAM... DAM = Date Application (of) Modification / Dátum aplikovania modifikácie A možno len zblbol systém... [upravil dne 5/1/12 10:29 od Modzillo] Citovat
buga Odesláno 5. leden 2012 Autor Odesláno 5. leden 2012 teraz ma napadlo pár vecí: - auto mohlo byť vyrobené skôr, ale toho 11.7. bolo sfinalizované (napr. nalepenie polepov) a až tento deň pridelili DAM... - alebo sa čakalo na nejaké certifikáty k niektorým prvkom (napr. nárazové testy k sedačkám) a teda až po ich obdržaní mohlo byť pridelené DAM... DAM = Date Application (of) Modification / Dátum aplikovania modifikácie A možno len zblbol systém... [upravil dne 5/1/12 10:29 od Modzillo] neviem ako to je..resp ze kedy a kto zapise, aktivuje prislusne VIN v serviceboxe a tak... ale tak ked vychadzam z toho ze povodne som tam mal uplne iny datum v servisnej knizke od Importu, nejaky treti datum tusim.. a potom ked som predlzoval na 5 rokov tak teta v LV ze treba kukat DZZ zo serviceboxu a vtedy prepisali v dodatku.. a to som vtedy este nekukal ze aky datum mi vychadza z DAMu.. ale po mojich skusenostiach, vies comu uz ja verim :D Citovat
Modzillo Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 ak ti to robila \"teta\" s iniciálkami A.F., tak by som neveril ani ja... Zažil som s ňou niekoľko úsmevných príhod, ale to vlastne sa dá zažiť s každým, kto žije v nejakom paralelnom svete a nie v realite... Citovat
buga Odesláno 5. leden 2012 Autor Odesláno 5. leden 2012 ak ti to robila \"teta\" s iniciálkami A.F., tak by som neveril ani ja... Zažil som s ňou niekoľko úsmevných príhod, ale to vlastne sa dá zažiť s každým, kto žije v nejakom paralelnom svete a nie v realite... A.F. v leviciach? praveze v LV povedali/la ze podla serviceboxu tam treba hodit datum.. ale tak to nevedela ze mozno zle tam zapisali Citovat
Modzillo Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 počúvaj ma ty sem - šak už sa nevyznám v tých tvojich príbehoch... Už neviem, kto čo kde kedy prečo povedal... Je to vlastne jedno, aj tak sa každý jeden servis drží ServisBoxu a toho, čo je v ňom uvedené... Citovat
buga Odesláno 5. leden 2012 Autor Odesláno 5. leden 2012 počúvaj ma ty sem - šak už sa nevyznám v tých tvojich príbehoch... Už neviem, kto čo kde kedy prečo povedal... Je to vlastne jedno, aj tak sa každý jeden servis drží ServisBoxu a toho, čo je v ňom uvedené... :D:D Citovat
robozv Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 2rocna zaruka zacina dnom kupi auta a nie podla DAM ze??? DAM je iba datum narodenia ako pise Modzillo ze?? Citovat
Modzillo Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 ...podľa DAM sa napr. objednávajú náhradné diely - od určitého DAM mohla nastať modifikácia požadovaného dielu a teda takýto diel nebude vhodný pre tvoje auto, keďže tvoje DAM je menšie... Citovat
Guest mischko11 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 vacsinou servicebox vie rozlisit ake diely ma na ake auto ponuknut ale je tam bordel riadny uz ked na moje hodi ze tam mam eolys (aditivum co je potrebne pre auta s FAP) alebo ze podla sb predne sedacky ani nemam a uz 2 roky sedim na vedre Citovat
Modzillo Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Francúzi chcú tak bezhlavo šetriť prírodu, že by najradšej FAP dali aj do benzínových motorov... k sedačkám - nikdy som sa nedostal k odpovedi, či sa vlastne tie sedačky z Le Mans dajú objednať alebo sa to berie tak, že to je limitovaná séria a ľudia si to majú šetriť. A pri nehodách ak je poškodená sedačka, ide o totálku, to je dnešná realita... Citovat
Guest mischko11 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Francúzi chcú tak bezhlavo šetriť prírodu, že by najradšej FAP dali aj do benzínových motorov... k sedačkám - nikdy som sa nedostal k odpovedi, či sa vlastne tie sedačky z Le Mans dajú objednať alebo sa to berie tak, že to je limitovaná séria a ľudia si to majú šetriť. A pri nehodách ak je poškodená sedačka, ide o totálku, to je dnešná realita... kamo sedacka sa da objednat len musis zrusit filtrovanie a hladat podla RC-cka taka je realita nasho \"uspesneho\"servisneho uz len ako to nazvat [upravil dne 8/1/12 09:52 od mischko11] Citovat
buga Odesláno 8. leden 2012 Autor Odesláno 8. leden 2012 dnes som menil krytku na potrubi pri turbe, existuje novsia verzia - vsimnite si popis vnutri ta vlavo je stara, napravo nova [upravil dne 8.1.2012 18:04 od buga] Citovat
Guest mischko11 Odesláno 8. leden 2012 Odesláno 8. leden 2012 tiez som ho menil za ten novsi a zaujimave prekvapenie bolo ze je vacsi ako ten povodny.Prve EP6DT a EP6DTS nemali ziadna tepelny stit a dochadzalo k poskodeniam turbo vdaka zapchatiu mazacieho potrubia karbonovymi usadeninami Uploaded with ImageShack.us Citovat
Modzillo Odesláno 8. leden 2012 Odesláno 8. leden 2012 materiál na výmenu toho \"potrubia\" by mal byť už na sklade, cez týždeň sa ide meniť... Som zvedavý, či ten štít bude nový alebo nie... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.