Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

U mojí 406ky mi přimrzají dveře. Prý je na to nějaký přípravek nebo krém nebo co... Nemá někdo tip nebo zkušenost jak tomu zabránit ? :myslim Kliky taky nic moc :)

Odesláno
Původně zaslal: Mef

Kliky nevim, ale ještě na citroenu jsem to řešil tak, že jsem gumy dveří namazal indulonou. Teď to neřešim, na fávu mi to nezamrzá a piškotka mám v garáži:D

kurna zasa neskoro:D

Odesláno

díky.

Mef: jo na fávu mi taky nepřimrzaly, parkrát jo ale to sem prostě trhnul, ted na to ale nemam ;) jenom jednou sem je odtrhnul na favu a pak nedrzeli zavreny :papa

Odesláno

Dokelu dneska som to vsade hladal, v 3 mototechnach to nemali, a v tescu vypredane...

Kupujem na to od Sonaxu Loj na ochranu tesnenia ...

Indulona je dobra, ale mne primrzaju aj predne elektricke okna. Tam indulonu dat nemozem, nakolko by to mastilo sklo :)

Toto aj osetruje gumu ...

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Dokelu dneska som to vsade hladal, v 3 mototechnach to nemali, a v tescu vypredane...

Kupujem na to od Sonaxu Loj na ochranu tesnenia ...

Indulona je dobra, ale mne primrzaju aj predne elektricke okna. Tam indulonu dat nemozem, nakolko by to mastilo sklo :)

Toto aj osetruje gumu ...

Lubk0 je to tento?:myslim

post-0-14109611586778_thumb.png

Odesláno

Gedu je to on...

Pozeral som ze by to mali mat aj na OMV, musim tam skocit pozret, ale nevim co to bude stat...

Na stranke sonaxu je to za par korun...

Inac Qcko, ja som s tamtym riesil i okna. Ked okno otvoris, da sa to s tym natret, chvilu to svini okno, ale potom relativny pokoj zo zamrznanim :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...