kujon106 Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 13\" přes kotouče na 16V nenasadí Citovat
OK406 Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 Původně zaslal: kujon106 13\" přes kotouče na 16V nenasadí Škoda. Citovat
jan07 Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 to je zajimave,dnes je u nas 4 stupne tepla a auto topi v momente,az v nem bylo nesnesitelne,a to rucicka teploty byla uplne dole.Topilo to celou cestu,cca 40 km.Ze by to ve velikych mrazech topilo spatne? Citovat
Guest servisman Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 jen k 106 co má OK406 problém je že tam budík není žádný na teplotu jen kontrolka.Uvidíme dnes to jde projet třeba to bude už vpoho,protože včera po zkoušení a kontrole termostatu už drobet topilo. Citovat
OK406 Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 Kde byla závada?! Po ujetí cca 2,5km jsem zastavil a lehce ovzdušnil topení na zadní hadici, jelikož netopilo. Po ujetí cca 800m najednou z otvorů začně t teplý až horký vzduch a 106 začala topit !!! . Jen naokraj, po včerejším operativním zásahu s Honzou406, kdy se kontrolovalo všechno možné viz výše příspěvek, jsem dnes vyjel z garáže a pod palubní desky bylo slyšet vodu, jako by se přelévala, ale všude bylo sucho !!! Takže 106 topí!!! Ale mě by spíše zajímalo, kde byla příčina, že netopila?! Citovat
OK406 Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 Původně zaslal: honza406 bylo to zavdušněné Ruku do ohně bych za to nedal. Citovat
Petr o 106 Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 nevim jesli tu to bylo, ale... problemy s topenim zpusobuje rez ktera se usazuje v chladici. je potreba to jednou za cas vysmejcit Citovat
jan07 Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 nejak me to porad spatne topi,ujel jsem cca 20 km a fouka vlazny vzduch,skoro studeny.A to sem jel pruzneji.Rucicka teploty motoru i oleje byla uz uprostred.Ze by se to v takovych mrazech hned schladilo nebo je treba spatny termostat?Stve me to,nebo v aute je zima jak svina,ani okno se nechce rozmrazit.Prece kdyz je zahrity motor,tak by mel jit uz teply vzduch,ne? Citovat
MIHUL Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 hlavni pricinou tohohle vaseho problemu s netopenim a topenim je v termostatu,komu to zlobi tak jako prvni hned kupte novej termostat a jestli z auta vypustite nejakej humus vodu tak proplachnete chladic a trubky vodou´,dejte novej termik novou nemrzku poradne odvzdusnete a musi to chodit,tohle uz sem resil u mrte peugeotu,at u 205 nebo 106.Kdyz se tohle spravne udela tak to topi jak svina v pohode,pak muze byt jedine problem ze se vam to nekde zavzdusnuje.A v tehlech mrazech to za jizdy muze trochu ochladnout,dobre to resi pridelanej papir pred chladicem-ale jenom pres pulku!Me termostat uz tolikrat vypekl ze ho ted menim preventivne na kazdym aute panove:roker Citovat
OK406 Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Nakonec problém byl v chladiči. Tak se koupil v AK nový a za pomoci kartičky řádného člena byla i cena příjemná (kupoval jsem více věcí) a po výměně chladiče, už topí nádherně. Samozřejmě, že jsem dal novou chladící kapalinu + destilovanou vodu!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.