Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čau:papa mam takovy problem s topenim nece topit ale myslim si ze to je termostatem tak se chci zeptat kde ho najdu a kolik tak asik stoji mam 1,1 44kw rv.92 diky za odpoved

Odesláno

odvzdušneny tzo je to bylo prvni co jsem zkoušel!!tak jsem vyndal ten termostat a dal do vařici vody z rychlovarky a nic nedela takže je špatnej koupim novej a uvidime!!!ale když jsem ho vyndal tak je pootevřenej ze nejni uplne zavřenej neobo uplne otevřenej a tim paden mi to topi jenom hodne vlažne co??

Odesláno

ja mam zase trosku jiny problem,topi me to jak kdy.Kdyz nebyli mrazy tak to topilo hned a moc,ale dnes jsem ujel tak 10km a jeste to netopilo,kontrolky vody a oleje uz byly na prvnich carkach.Tak po 15 km uz byl vzduch teply,kdyz jsem jel zpatky,tak jsem cekal v kolone a sel skoro varici vzduch.Jak jsem dojizdel dom,tak zase jen vlazny vzduch a pritom teplota vody i oleje byla uprostred.Nevite cim to je?

Guest servisman
Odesláno

tak dnes jsme si pohráli s OK406 jeho synovou 106 a taky topení nic moc,koukali jsme na termostat ten byl zavřený a teplota že by nějak hřálo??Včera ani po 30km nic dnes to bylo lepší sice auto jen na místě ale po 10 min by mělo topit.Škoda jen že to nemá budít teploty že se nedá zkoumat .2 x jsme měli vypuštěno kontrola termostatu a pruchodnot hadic i topení.Ž e by 106 topila málo pře těchto mrazech??

foto kde se nachází termostat hadice je oddělaná

[upravil dne 21/12/09 honza406]

Odesláno

Mám 1.0 r.v.1997. Termostat po vyndání byl zavřený a teplá hadice nebyla. Topí vlažně. Vše se řádně ovzdušnilo, ale to nepomohlo. Nevím, jak má 106 topit, ale toto je slabota.

Odesláno
Původně zaslal: jan07

ja mam zase trosku jiny problem,topi me to jak kdy.Kdyz nebyli mrazy tak to topilo hned a moc,ale dnes jsem ujel tak 10km a jeste to netopilo,kontrolky vody a oleje uz byly na prvnich carkach.Tak po 15 km uz byl vzduch teply,kdyz jsem jel zpatky,tak jsem cekal v kolone a sel skoro varici vzduch.Jak jsem dojizdel dom,tak zase jen vlazny vzduch a pritom teplota vody i oleje byla uprostred.Nevite cim to je?

poradi nekdo:papa dik

Guest servisman
Odesláno

proč zimáky stačí natočit motor a za 5 minut by to mělo topit ;)

Guest servisman
Odesláno

nám už to drobet topí i fouká ale chceme se podívat ještě na čerpadlo zdali nechybí lopatky.Já jsem řekl Ok406 aby to vyzkoušel za jízdy po projetí co a jak,třeba za jízdy to topí lépe.

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

sežente mi někdo zimáky a ja vam to odzkouším:D:D:D:xvul

[upravil dne 22.12.2009 Lentilka]

Mám na dojetí 165/70/13 dva kusy za odvoz;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...