Durko Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 Ahoj tak nejako rozmýšlam nad dalším zrazom v Báhoni ale trochu inak. tak mam pár dotazov 1.vedeli by ste si predstaviť zraz v sobotu? 2.vedeli by ste si predstaviť živú hudbu (hrali mi na svadbe) 3.bol by problém príspevok na hudbu? 4.termín Február 5.čas cca 16:00-02:00 miestnosť je hotová kapacita cca 70-80 osôb. alebo len klasický minizraz dik za odpovede durko Citovat
Qcko Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 Vedel by som si predstavit zraz s hudbou, ale zalezi od toho co bude 70 ludi povazovat za hudbu...tazko sa zhodnut . . . ak ma ta hudba nejake video na youtube alebo tak, ukaz co by to bolo ...z mojej strany nie je problem prispiet na hudbu (ak to nie je kapela co berie 20000 eur )... ...a sobota mne osobne nerobi tiez najmensi problem:super Citovat
pastorek Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 Qcko, ak je to hudba čo hráva na svadbách tak iste hrajú moderné i ľudovky a všetci si prídu na svoje. Tak toto tu ešte nebolo. Minizraz? Zraz? Diskotéka? Zábava? V tvojom prípade si viem predstaviť temer všetko. Citovat
Durko Odesláno 16. prosinec 2009 Autor Odesláno 16. prosinec 2009 no myslím tým hudbu na ktorú sa dá tancovať. sú traja a ja osobne som bol spokojný zahrajú skoro všetko asi okrem techna a hiphopu. v podstate sa dobre vytancovať ja osobne si viem vychutnať ludovky,a vôbec všetko na čo sa da tancovať Citovat
Durko Odesláno 16. prosinec 2009 Autor Odesláno 16. prosinec 2009 Původně zaslal: pastorek Tak toto tu ešte nebolo. Minizraz? Zraz? Diskotéka? Zábava? V tvojom prípade si viem predstaviť temer všetko. no jednoducho minizraz do rána so zábavou Citovat
Medvěd Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 Pokud se k tomu mohu vyjádřit V ČR jsme se (aspoň co já vím) pokoušeli o sraz s muzikou 2x (Ochoz a loňský Vranov) a ani jednou se to nesetkalo s příznivým ohlasem. Je třeba si uvědomit, že většina lidí si na sraz jede pokecat s lidmi, které zná jen od počítače - no a pokec hudba poměrně dost ruší (většina kapel totiž nehraje k poslechu, ale největším uměním je otočit volume co nejvíc vpravo a tak donutit lidi, aby je \"poslouchali\"). Samozřejmě taková věc je plně v gesci pořadatele, já tu jen varuju před možnými riziky. Citovat
Y2K Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 Původně zaslal: Durko zahrajú skoro všetko asi okrem ... hiphopu To je skoda...uz som chcel suhlasit Citovat
Qcko Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 Jaj, svadbova kapela, tak to nie ,tie umele zvuky su pre moje usi prilis hrozostrasne...ak Y2K vybavi Branuska s brachom a s konykom, tak to by bola ina:aut:mrk pastorek: ja ludovky znesiem, ak su nazivo, nie z toho automatickeho bubenika, moderne neznesiem, ani jednu:bojim [upravil dne 16/12/09 Qcko] Citovat
Y2K Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 neni problem... Dokonca za chvilu budu aj v rodine Citovat
Y2K Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 Co ja viem ci sa mam... Ale segrin frajer je ich bratranec Citovat
pastorek Odesláno 17. prosinec 2009 Odesláno 17. prosinec 2009 Durko, mám pocit že živá hudba ti neprešla. Nevadí, zaspievame si sami. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 17. prosinec 2009 Odesláno 17. prosinec 2009 JJ, nechcem byt zly, ale tiez si tam idem pokecat, a nie tancovat Navyse tancujem, iba ked som pod vplivom a******u a kedze na zraz musim soferovat, to znamena ze nemozem pit Citovat
Durko Odesláno 20. prosinec 2009 Autor Odesláno 20. prosinec 2009 ok uzatváram túto debatu. spravíme klasiku a Pastorek bude spievať namiesto príhovoru LOCK Citovat
pastorek Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 Původně zaslal: Durko ....a Pastorek bude spievať namiesto príhovoru To by som radšej nerobil ak chceš aby zraz bol aspom hodinový alebo ma nechceš dobitého navštevovať v nemocnici. Citovat
stvrto.14 Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 Aaaaa zarazeček. ok.:super:super Citovat
praktik Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 stvrto.14 dufam že nemaš problem:aut:aut:aut Citovat
pastorek Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 stvrto.14 sa asi pomýlil, neviem čo chce zarážať. Citovat
stvrto.14 Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 Původně zaslal: stvrto.14 Aaaaa zarazeček. ok.:super:super to je tak ked nieco pisem a synator mi berie pocitac takze original.... Aaaaa zrazeček. ok.:super tak sorry:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.