Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj tak nejako rozmýšlam nad dalším zrazom v Báhoni ale trochu inak.

tak mam pár dotazov

1.vedeli by ste si predstaviť zraz v sobotu?

2.vedeli by ste si predstaviť živú hudbu (hrali mi na svadbe)

3.bol by problém príspevok na hudbu?

4.termín Február

5.čas cca 16:00-02:00

miestnosť je hotová kapacita cca 70-80 osôb.

alebo len klasický minizraz

dik za odpovede

durko

Odesláno

Vedel by som si predstavit zraz s hudbou, ale zalezi od toho co bude 70 ludi povazovat za hudbu...tazko sa zhodnut . . . ak ma ta hudba nejake video na youtube alebo tak, ukaz co by to bolo

...z mojej strany nie je problem prispiet na hudbu (ak to nie je kapela co berie 20000 eur :D)...

...a sobota mne osobne nerobi tiez najmensi problem:super

Odesláno

Qcko, ak je to hudba čo hráva na svadbách tak iste hrajú moderné i ľudovky a všetci si prídu na svoje.

:D Tak toto tu ešte nebolo. Minizraz? Zraz? Diskotéka? Zábava? V tvojom prípade si viem predstaviť temer všetko. :D

Odesláno

no myslím tým hudbu na ktorú sa dá tancovať. sú traja a ja osobne som bol spokojný zahrajú skoro všetko asi okrem techna a hiphopu.

v podstate sa dobre vytancovať ja osobne si viem vychutnať ludovky,a vôbec všetko na čo sa da tancovať

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

:D Tak toto tu ešte nebolo. Minizraz? Zraz? Diskotéka? Zábava? V tvojom prípade si viem predstaviť temer všetko. :D

no jednoducho minizraz do rána so zábavou

Odesláno

Pokud se k tomu mohu vyjádřit

V ČR jsme se (aspoň co já vím) pokoušeli o sraz s muzikou 2x (Ochoz a loňský Vranov) a ani jednou se to nesetkalo s příznivým ohlasem. Je třeba si uvědomit, že většina lidí si na sraz jede pokecat s lidmi, které zná jen od počítače - no a pokec hudba poměrně dost ruší (většina kapel totiž nehraje k poslechu, ale největším uměním je otočit volume co nejvíc vpravo a tak donutit lidi, aby je \"poslouchali\").

Samozřejmě taková věc je plně v gesci pořadatele, já tu jen varuju před možnými riziky.

Odesláno

Jaj, svadbova kapela, tak to nie ,tie umele zvuky su pre moje usi prilis hrozostrasne...ak Y2K vybavi Branuska s brachom a s konykom, tak to by bola ina:aut:mrk

pastorek: ja ludovky znesiem, ak su nazivo, nie z toho automatickeho bubenika, moderne neznesiem, ani jednu:bojim

[upravil dne 16/12/09 Qcko]

Odesláno

JJ, nechcem byt zly, ale tiez si tam idem pokecat, a nie tancovat :)

Navyse tancujem, iba ked som pod vplivom a******u a kedze na zraz musim soferovat, to znamena ze nemozem pit :)

Odesláno
Původně zaslal: Durko

....a Pastorek bude spievať namiesto príhovoru

:D To by som radšej nerobil ak chceš aby zraz bol aspom hodinový alebo ma nechceš dobitého navštevovať v nemocnici. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...