deddo306Break Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 Mám dlhodobý problém s elektrikou v mojom aute.Pri naštartovani motora si všímam dosť viditelné blikanie svetiel,vlastne aj celej el.sústavy.Potrebujem poradiť.Je možné ,že to spôsobuje regulátor na altíku?Robí to hlavne pri radení prev.stupňov a stlačení spojky za studena.Niekedy to spraví aj po zahriatí motora,ale len občas.Ukostrenie som pozeral aj kontakty,to vyzerá byť v poriadku.Len mi prosím nepovedzte,že je to normálne.diky Citovat
marko306 Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 podľa mňa to budú odídené diódy v altíku. Vadný reglér by sa ti prejavoval preblikávaním kontrolky dobíjania Citovat
deddo306Break Odesláno 16. prosinec 2009 Autor Odesláno 16. prosinec 2009 na favorite mi odišla dioda a nedobíjalo vôbec,preto sa pýtam.Mne dobíja v pohode,len to blikanie a dosť časté menenie žiaroviek mi vadí. Citovat
marko306 Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 mne tiež na fáčku odišla dióda, dali sme tam diódy s UAZ-ového altíku a bolo po probléme. ani nepreblikávalo, síce je pravda, že som vtedy menil aj reglér, ale mi bolo povedané, že hlavná závada bola v diódach Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.