Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

206 1.4 8v - nestartuje pokud se neodpojí baterie, která se vybijí

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den,

206 sedan -1.4 benzín 8v rv 2000

- nejdříve startuje jako, že je vše v pořádku ale nenaskočí, náhodou jsem zjistil, že pokud odpojím na chvilku plus z baterie, tak normalně nastartuje (někdy po tom restartu nastartuje až na podruhé, každopádně vždy naskočí) Tato závada byla nepříjemná, ale stávala se jednou dvakrát týdně tak jsem to odkládal než se to začalo zhoršovat a bohužel se k tomu přidala další.

- vybíjení baterie (baterie je nová) teď při mrazu stačila jedna noc a ráno už neroztočila startér.

Takže auto startuje až po restartu elektrického okruhu a k tomu vybíjí baterii. V servisu po třídením hledání lokalizovali závadu vnitřního počítače (bsi), který vyměnili a jak vybíjení tak starty byly v pořádku, ale závada se po ujetí asi 50 km vrátila. Auto je znovu v servisu a zatím neví co s tím, tak mě napadlo napsat sem zda se někdo s něčím podobným nesetkal? Předem děkuji jiri

Odesláno

No mne podobne veci robil alternator, plus dorazilo to aj baterku(bola stara tak ma to az tak netrapi) vymena regulatora plus mostika a odvtedy 2 roky pokoj, tuk tuk.

Odesláno

Děkuji za radu, ale u mě to asi nebude tak jednoduché, protože auto normálně dobijí a baterie se vybije jen pokud auto stojí déle bez nahození motoru.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...