Sasula Odesláno 14. prosinec 2009 Odesláno 14. prosinec 2009 sice je na to samostatna cast, ale jelikoz se jedna o 807 tak ti davam sem. uz nejaky cas pisu o sve 807, tak abyste taky ji videli. rok 2003 km ted 65 000km - doopravdy jen 65t 2,2HDi 94kW - zatim výbava: tempomat kůže, výhřev sedaček navi( uz i s MP3) parkovací senzory 3x sibr stresní liziny 2 sady kol - na fotkach jsou zimni xenovy, mlhovky automatický sterače, auto. světla samozatmavovaci zrcatko, trochu custom audio- uvidime jak to bude az tam budu vozit prcka.... v tech parkovačkách jsou ledky. vse foceno bez blesku Citovat
Igor Odesláno 14. prosinec 2009 Odesláno 14. prosinec 2009 to je opravdu r.v.2003 jen s 65tis km? kdo tim jezdil,, to snd neni ani mozne:super PS. to jsou vejskace ve dverich? mas tam externi zesik nebo jen jine radio? Citovat
Sasula Odesláno 14. prosinec 2009 Autor Odesláno 14. prosinec 2009 jsou to vysky(jsou to cely kompa). externi zesik tam zatim neni. tedy uz neni, ale zase bude. je to daleko lepsi nez origo papiraky i kdyz pohaneny jen pres radio... ale prijde tam 500w 4kanal... takze to bude mit i energii. byla to predvadecka a to auto znam cca4 roky... a znam osobne i prodejce. jen se omlouvam za bordel v aute kdyz jsem to fotil... tolik casu abych to jeste uklidil nemam... [upravil dne 14/12/09 Sasula] Citovat
Ravel Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Hezký, i když ty polepy bych sundal. Trochu nadivoko. Citovat
mablees Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 Jo mě se to taky docela zamlouvá Dal bych si ale nahrát češtinu - vypadalo by to ještě líp Citovat
Sasula Odesláno 16. prosinec 2009 Autor Odesláno 16. prosinec 2009 chci ji do budoucna... ale jako ITkovi mi ENG vubec nevadi... to mam jak cestinu... ale ve 407 cestinu mam aspon hlasovou navigaci. a liska je super... zkusim to nahrat i do 807. akorat nevim jestli to bude fungovat kdyz jedno je CAN a druha VAN Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.